Както треньорите във футбола, а и не само, използват различни стратегии и схеми за игра на техните отбори, така и в спортните залози има различни стратегии, които могат да ви донесат успех.

Използването на дадена стратегия винаги ще е във ваша полза, понеже това означава, че следвате някакви принципи в залаганията си, а не правите залози “на сляпо”.

стратегии за залагания

Може би, повечето от вас знаят, че в залозите няма 100% сигурен залог, освен ако нямате някаква вътрешна информация за дадена среща. Но и да има такива, които знаят, те са много малък брой хора, понеже смисълът на спортните мачове е да има феърплей и нарушителите на това право да се наказват. А в големите първенства, феърплейа е сред основните принципи. На вас самите се пада честа да измислите как и на какво да залагате. Именно за това създадохме този раздел Стратегии, за да покажем на вас, нашите потребители, различни пътища към успеха, които увеличават значително шанса ви за печалба.


Какво ще откриете тук?

Тук ще намерите различни стратегии за залагане, с които да печелите повече.

Списък с всички стратегии, които сме включили в този раздел

Обърнато е най-вече внимание на футболните залози, понеже те са най-залагани и дават най-много възможности за залог. За тях сме написали различни стратегии, които са обяснени по най-разбираемия начин, по който да ги разберете без много усилия. Все пак, ако имате въпроси, винаги можете да се свържете с нас. Освен стратегии за залагане на футбол, също така ще намерите и такива за тенис залози, които са изпитани и показали, че може да се печели с тях.


Защо създадохме раздел “Стратегии”?

Екипът на нашия сайт работи изцяло за вас, нашите потребители. Ние се стремим да ви предоставим най-пълната и изчерпателна информация за всичко, което пишем и ви представяме. И за да направим изживяването в нашия сайт пълно, написахме тези стратегии. Целта ни е да ви помогнем от избора на букмейкър до печалби в залозите. Искаме да сме полезни на нашите потребители и тези стратегии са един от начините, с които можем да сме. Ние не можем да ви дадем 100% сигурна информация, но ви даваме пътища за залагане, които са проверени и изпитани от дълго време и много хора вече печелят чрез тях. Така, както и вие можете да направите когато се запознаете с тях.


Можем ли да печелим от стратегиите?

С риск да се повторя, ще кажа, че няма напълно сигурен залог, а как тогава да има напълно сигурна стратегия? Но целта на стратегиите, които сме подготвили за вас е да приближи шанса на печалба максимално близо до 100%. Реално, с тях може да се печели и то много, и то с всяка една от тях! Всяка една стратегия, която ви предлагаме в нашия сайт е различна спрямо другите и използва различен подход на залога. Естествено, за да се уверите, че една стратегия е успешна трябва да я спазвате стриктно и да я следвате до последно. Съветите и принципите сме ги написали, на вас остава да се запознаете с тях и да ги спазвате.


Какви са плюсовете и минусите на повечето стратегии?

Както всяко нещо и стратегиите също имат някои недостатъци, но те не са толкова значителни. Плюсовете, които ви носят те са значително повече. След като целта на стратегиите е да ви покажат правилните пътища за успех, то това няма как да е във ваш минус. Положителните качества на всички стратегии се изразяват в самите тях, т.е. информацията, която ви дават е тяхното най-голямо предимство. Също така, когато ги научите и вникнете във всяка една от тях, като ги изпробвате, сами ще разберете специално за вас, какви са положителните и отрицателните качества на стратегиите. Нека все пак изтъкнем техните качества в няколко точки:

Плюсове
  • Показват ви различни начини за залагане
  • Увеличават шанса ви за успех в залозите
  • Всички стратегии са добре изпитани и проверени
  • Ако не успеете в една от стратегиите, имате възможността да изпробвате друга
Минуси
  • Не ви дават шанс за успех на 100% (ако изобщо може да се счете за недостатък)
  • При някои стратегии, трябва да сте постоянни, понеже изискват стриктно следене на информация

Всяка стратегия е уникална и някои от тези точки може да не се отнася за нея, но като цяло това са отделните предимства и недостатъци, макар недостатъците да изглеждат наистина незначителни, ако сте истински фен на залозите и разбирате от тях. Въпросът е да отделите нужното време, когато следвате дадена стратегия.


Как да изберете най-подходящата стратегия за себе си?

Всяка една от стратегиите, които ще намерите в нашия сайт е уникална и различна от другите. Хубавото в случая е, че имате избор. Можете да изпробвате всяка една от тях и да разберете коя работи най-добре за вас. Ако решите да минавате по този път, съветът ми е да не залагате много пари в началото, докато стане ясно коя е вашата стратегия за успех. Подбрали сме наистина много добри стратегии за успех в спортните залози и имате голям шанс да намерите поне една, която да работи най-добре за вас. Всичко зависи от вас, на какви спортове предпочитате да залагате и дали ще сте сериозни в спазването на дадена стратегия.

Няма значение дали сте нов в спортните залози или сте на тези пазари от дълго време. Всеки сериозен играч на спортните пазари следва някаква стратегия. Важното е да се запознаете с тези, които ви предлагаме и да започнете успешно да ги прилагате и печелите чрез тях.


Финални думи

Всяка една от стратегиите ви показва различни възможности за успех. Изпробването на всяка една от тях зависи изцяло от вас. Дали ще печелите, също зависи от вас. Чрез отделните стратегии, ние се стремим да ви покажем успешните пътища и начини за печалба. От вас се изисква да отделите време да се запознаете с тях и да ги прилагате успешно. Препоръчвам ви първо да ги разгледате всичките и чак след като се запознаете с тях, да изберете коя да приложите първо.

Като заключение искам да кажа, че Betenemy.com се стреми да ви даде най-добрите насоки за спортни залагания. Искаме да сме ви полезни с информацията, която ви предлагаме и да направим така, че да сте по-успешни и <сигурни, когато влезете в сайта на букмейкъра и започнете да подбирате вашите залози. Запознайте се внимателно с всичката информация от всяка една стратегия и започнете да печелите.