Методи за депозиране и теглене на средства от букмейкърите

За да можете да залагате в интернет, трябва да имате средства в сметката си. А за да ги имате трябва да ги депозирате по някакъв начин. Именно тук идват методите за депозиране и в последствие за теглене на средства от сметка в различните онлайн букмейкъри. Тези методи са десетки, с различни такси или липса на такива, с различна бързина на операциите, с различен лимит на депозит и тегления и с различна достъпност.

методи за депозиране и теглене от букмейкъритеЩе анализираме всеки по отделно:

Skrill (Moneybookers)

Това е един от най-разпространените методи за депозит и теглене на средства в сайтовете за залагания. Всъщност този метод се води вашето дигитално портмоне, от което доста бързо можете да вкарате пари в сметката си и сравнително бързо също така да ги върнете обратно. Няма такси за депозит и вадене на средства в повечето буукита. Безопасно е и е доста популярен метод в цяла Европа. При транзакции над 5000 евро се водите ВИП. Депозитът става до минути, а ваденето на средства максимум до 2 дни. Прочетете повече информация за Skrill, създаването на акаунт и залозите в интернет.


Paypal

Paypal е другo електронно портмоне, при което трансферирате бързо пари от и във сметката си. Можете да ги пращате и към други институции като банки и карти. Комисионни в почти всички букмейкъри не се събират и отново е доста популярен метод сред залагащите. Депозитът става веднага, докато тегленето на средства в повечето случаи също. Най-много да Ви се наложи да чакате 24 часа. Ако все още нямате сметка, то сега е момента да научите как се създава акаунт в Paypal, независимо дали ще е за ваша персонална нужда или бизнес начинание.


Entropay

Entropay пък е система за онлайн трансфери на парични средства. Той е изключително полезен, тъй като почти винаги средствата са във и извън сметката Ви за броени минути, стига да е предлаган от буукито Ви. Изключително малки или направо липсващи са ограниченията за теглене и депозит от сметка.


Neteller

Neteller е изключително популярен в цял свят метод за депозит и теглене на средства. Повечето сайтове не искат комисионни, когато работят с него, а той се предлага в доста валути като евро, долар, канадски долар и прочие. Особено във Великобритания е доста популярен. Факт е обаче, че Neteller Ви слага такса при всяко излизане или влизане на пари в сметката Ви. Времето за депозит е веднага, докато при теглене се чака в някои случаи и до 2 дни. Максималната сума за теглене е 20 000 евро.


Easypay

Easypay е особено популярен метод в България, който по нищо не отстъпва на световните. Можете на гише на компанията да депозирате веднага средства, а голям букмейкър, работещ с тях е Ефбет. Средствата Ви са до минута в сметката, а освен това можете да депозирате и онлайн. Хубавото е, че тегленето пак става за минути от каса на Easypay. Минималният депозит е 10 лева, а минималното теглене 30.


ePay

Същото като за Easypay, може да кажем и за ePay.bg. Регистрирате се с вашата банкова карта, като се плаща такса от 80 стотинки плюс такса към банката, в която е регистрирана картата Ви. Отново можете на каса да депозирате средства, а Ефбет също работи с тях. И тук минималният депозит е 10 лева, а минималното теглене на средства 30 лева. Може би тегленията постъпват в сметката Ви малко по-бавно, отколкото с Easypay.


Дебитните и кредитните карти

Дебитните и кредитните карти от Visa, Mastercard и Maestro са един от най-разпространените методи за депозит изобщо. Това се случва веднага и почти няма букмейкър, който да не го предлага. Такси обикновено не се слагат от букмейкъра, макар че има изключения. Ограниченията за депозит и теглене не са големи, а минималните обикновено са от 10 лева до 20. Същото важи и за тегленията. Тегленията се случват до няколко дни след молбата Ви средствата да постъпят в сметката Ви. При регистрация Ви трябват трите имена и останалите основни лични данни, номер на картата и последните 3 цифри от гърба й, за да можете в последствие да правите депозити и тегления.


Bitcoin

Bitcoin, както знаете, е така наречената онлайн валута, която стана изключително модерна напоследък. За съжаление за момента почти никакви букмейкъри не я предлагат, защото все още има съмнения за безопасността. Вероятно това ще се промени в бъдеще. Все пак тези буукита, в които можете да я намерите, изискват Bitcoin портфейл, който можете да „напълните”, обменяйки парите си в някоя от създадените за целта Bitcoin борси. Иначе транзакциите стават бързо и лесно.


Ecopayz

Еcopayz e друга система, която се предлага по-скоро в по-непопулярните сайтове. Отново става дума за електронен портфейл, но поне за момента той трябва да се популяризира доста повече. Можете да вкарвате средства в портфейла чрез банков трансфер и кредитни или дебитни карти. При банков депозит имате такси до 7 процента, докато при картите числото отива до близо 3.


PaySafeCard

PaySafeCard предлагат предлагатена карта, която може да закупите от редица магазини и обекти. Обикновено тя е на стойност 10, 20, 50 или 100 евро, а за я усвоите е необходимо да въведете 16 цифрения ПИН код от картата в сайта, в който искате да залагате. Paysafe стана много популярярен метод, защото не е необходимо да свързвате Visa или Master карта към акаунта си, или да ви се налага да създавате електронен портфейл. Може да се регистрирате в сайта им и да заявите своята PaySafeCard Mastercard.


Банков трансфер

Банковият трансфер е една от най-популярните опции за букмейкърите. Има я в 99 процента от сайтовете, няма ограничения на тегленето. На повечето места няма и депозити, но е факт, че понякога, особено за големи суми, трябва да се чака доста. Трябва Ви име на сметка, IBAN, име на банка, адреса й, Swift кода, номер на Вашата сметка сметка и основните данни отново. Минималният депозит е около 30 лева, докато максималният може да достигне и до 100 000 лева. Тегленията стават и при суми над 10 лева. Чакането обаче може да е до една седмица, а в някои букмейкъри има и такси за теглене.


Cashterminal

Cashterminal-ите са друга много удобна възможност, особено, ако сте клиент на Ефбет. Нужно е само да въведете данните си и да оставите пари в машината, за да са те след минути в сметката Ви. Подобни терминали има на доста места в цялата страна, което улеснява допълнително играчите. Минималният депозит е 10 лева.

 

Други методи:

  • Webmoney – какво представлява и как да го използваме
Методи за депозиране и теглене на средства от букмейкърите
5 (100%) 7 глас[а]

Напишете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *