Ad disclosure
Betenemy има основна цел да изгради доверие у посетителите си, предоставяйки проверено, качествено и полезно съдържание. Ние няма да ви затрупаме с досадни реклами на нашия сайт, но за да съществуваме, използваме т.нар. Афилиейт линкове. Тяхната цел е да насочим нашите посетители към избрано от тях онлайн казино или букмейкър. По този начин, има вероятност да спечелим комисиона, с която да подобрим още повече предлаганите от нас услуги. В страницата ни За нас може да прочетете малко повече информация за модела на работа на нашия бизнес.
👨‍💻 Sportingwin Регистрацияс БГ вход
👉 Потвърждаване на имейлДа, чрез линк за активация
✓ ЕГН вписване при регистрацияДа
Съдържание
 1. ♻ Регистрация (стъпки)
 2. 🔑 Активация на сметка
 3. ✔️ Верификация на акаунт
 4. 📜 Спортингвин условия
 5. 🎁 Бонус след регистрация
 6. 💳 Нова сметка със Sportingwin mobile
 7. 📣 Защо Sportingwin регистрация
 8. ❓ Въпроси и отговори
 9. 🌟 Финални думи

Спортингуин е нов букмейкър за страната ни. Вече с лиценз от НАП за България, Sportingwin BG е отворен за регистрации. Всички стъпки и условия за създаване на нова сметка в Спортингвин са описани тук.


Как да си направя регистрация в Sportingwin BG – Стъпка по стъпка

Регистрацията в СпортингУин започва с попълването на онлайн формуляр за нов профил. Само тама е възможно създаването на нова Sportingwin игрова и бетинг сметка. Регистрирайте се онлайн за не повече от 2 минути. Ето какви са стъпките за sportingwin регистрация за 2023.

Sportingwin регистрация стъпка 1
 1. Вход в SportingWInВлезте в сайта на букмейкъра през лаптоп, телефон или компютър.
 2. Клик на бутон "Регистрация"Натиснете бутона за Регистрация от менюто, за да стартирате процеса.
 3. Въвеждане на информацияПопълнете формуляра за нов акаунт с коректни и актуални лични данни.
 4. SportingWin бонус код полеВъведете Sportingwin промо код или използвайте наш линк за автоматично генериран такъв.
 5. Завършване на регистрацияСъгласете се с условията и създайте нова сметка.

SportingWin Регистрация

Това са лесните и бързи стъпки за отваряне на сметка в Спортинг Уин. Ето и какви лични данни, контакти и друга информация ще е нужна да представите по време на регистрацията. Всички тези данни трябва да са коректни иначе вашият акаунт ще бъде блокиран не след дълго.

 • Имейл адрес
 • Парола
 • Валута
 • Промо код
 • Имена
 • ЕГН
 • Адрес
 • Пол
 • Дата на раждане
 • Телефон

Активиране на нова сметка

Не е нужно да правите нещо по-специално след като завършите своята Спортингвин регистрация. Вие вече ще сте минали през ВХОД в новия си акаунт. Ако има проблем с логин процедурата проверете имейла си. Там може да има писмо с активационен линк. При още проблеми с вход в Sportingwin online може да се свържете със съпорта за допълнителна помощ.


Как да мина през Спортингвин верификация

За верификация е важно да докажете, че данните, които сте дали по време на регистрация са коректни. ЕГН-то ви трябва да съвпада с датата на раждане и имената ви. Ето защо от Sporting Win ще изискват да качите копия на документи, които доказват вашата идентичност, адрес и т.н.

Ето и какви са изискванията за Sportingwin верификация на профил за нови клиенти.

 • Документ за самоличност
 • JPG, PNG, GIF, PDF формат
 • 3 MB максимален размер
 • Ясна снимка или копие

Основни изисквания за нов профил в Sporting Win

Не всеки може да мине през регистрация в Sportingwin. Трябва да отговаряте на всички условия на букмейкъра за България. Те са описани ясно в Правила и Условия на сайта, както и в тяхната полица за Политика за поверителност. Ето основните от тях.

 • Над 18 години
 • Жител на България
 • Неполитическа личност
 • Без дублиран акаунт

Бонус нов играч от Спортинг Уин

Всеки нов клиент може да очаква промоция за Добре Дошли. И тук Sportingwin bonus идва без някакви по-особени изисквания. След регистрация е нужен депозит. Захранете сметката си с минимумът, обявен като условие от началния бонус. Съобразете се с правилата за разиграване след активиране на бонуса от Спортингвин.

Бонус инфо

Сума
В проценти
Мин. Депозит
Врътки
Мин. Коеф.
200 лв.
50%
10 лв.
11x
1.45
Вземи 200 лв. бонус
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Sportingwin регистрация през телефон

Sportingwin регистрация от телефон

Може да регистрирате своята СпортингУин сметка като нов играч и през мобилен. Изберете Sportingwin mobile или мобилната версия за телефон и таблет. Тя работи с Android и iOS смарт устройства. След вход в мобилния сайт може да стартирате регистрацията с 1 клик. Информацията и стъпките остават непроменени. Същите са като в десктоп версията, които описахме в началото на тази статия.


Защо да избера Sportingwin онлайн регистрация?

Има много причини да изберете този букмейкър. Основните са, че това е един 100% легитимен сайт за спортни залози за България. Вход тук НЕ изисква mirror link или други алтернативни линкове. Регистрациите, бонусите и печалбите тук са напълно легални.

 • Лицензиран сайт за залози от НАП
 • Бързи и лесни стъпки за нов акаунт
 • Наличен код за регистрация
 • Добър стартов бонус за нови клиенти

Често задавани въпроси

Отворена ли е регистрацията в Sportingwin за България?

Да, може да се регистрирате в Спортингвин от България сега.

Има ли код за регистрация за СпортингУин?

Не е нужен промо код, но може да попълните такъв по време на регистрацията.

Кой е бонусът за нов клиент на Спортингвин?

Всеки нов клиент може да отключи начален бонус от 200 лева за спортни залози.


В обобщение

Сега след като Спортинг Уин има официално разрешително от НАП за онлайн залози, регистрациите са отворени. Преминете към Sportingwin регистрация и вход със стъпките, описани в това ревю. Процесът за създаване на бетинг сметка не е сложен. Изисква се ЕГН и точност на данните. Верификацията също е задължителна, но това само доказва колко сигурен е този сайт за спортинг залози онлайн.

Регистрация в Sportingwin

Последна промяна от Betenemy :
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.
Контакти и поддръжка
Бъдете сигурни, че всички ТОП букмейкъри за България са предоставили много начини за директен контакт с екипите за поддръжка на клиенти. Повечето оператори предлагат чат на живо, форма за контакт, имейл или телефонен номер. Пишете ни на имейл, ако имате нужда от помощ от екипа на Betenemy.com.
Станете част от Betenemy
Betenemy.com е сайт, предназначен за всички фенове на онлайн залозите. Тук може да разберете какво мислят другите играчи относно най-добрите сайтове за залагане, които са поместени на нашите страници. Не се колебайте да добавите и вашата оценка към многото потребителски мнения за бранда, както и да разгледате прогнозите тук.
Как да изберете букмейкър?
Разгледайте сайта ни подробно, за да намерите най-атрактивните бонус код промоции, достъпни за играчи от България. Научете най-важното около надеждни бетинг брандове, лицензирани за страната. Не на последно място, вижте кои апликации за залози на Android & iOS, описани от нашите експерти, ще отговорят на изискванията ви.