Относно мобилните залози

Какво представляват залозите през мобилно устройство?

Не приема клиенти от
Оферта за нови клиенти
Не приема клиенти от
Не приема клиенти от
€50Начален бонус
Не приема клиенти от
Не приема клиенти от
110 лв.Начален бонус до 110 лв.
Не приема клиенти от
200лвНачален бонус
Не приема клиенти от
€100Стартов бонус до €100
Не приема клиенти от
10 лв.Стартов бонус за спорт
Не приема клиенти от
Не приема клиенти от
1000 лв.Стартов бонус
Не приема клиенти от
200 лв.Стартов бонус
Не приема клиенти от
800лвБонус "Акумулатор"
Не приема клиенти от
€25бонус
Не приема клиенти от
€50Начален бонус
Не приема клиенти от
€100Начален бонус
Не приема клиенти от
£50Начален бонус
Не приема клиенти от
€100Начален бонус
Не приема клиенти от
£30Вземете до £30
Не приема клиенти от
Не приема клиенти от
Не приема клиенти от
$80Стартов бонус
Не приема клиенти от
£30Бонус до 30£
Не приема клиенти от
£30Начален бонус
Не приема клиенти от
Оферта "Супер Джакпот"
Не приема клиенти от
Оферта за март 2018
Не приема клиенти от
Не приема клиенти от
Не приема клиенти от

В ера, в която мобилните технологии са толкова широко разпространени и се развиват с много бързи темпове, наличността на мобилно устройство у повечето хора вече не е нещо ненормално. Тази широка разпространеност позволява на пазара да се появят много и различни видове апликации, които да предоставят даден вид услуга или забавления за притежателя на мобилното устройство. Букмейкърските компании също са наясно с тези тенденции и за да бъдат по-конкурентноспособни, голяма част от тях разработиха и предложиха на своите клиенти специални версии за мобилни устройства, през които може да се залага.

Самата услуга, която повечето големи букмейкъри предоставят на своите клиенти, се изразява чрез два варианта. Единият е мобилна версия на сайта на букмейкъра, който достъпвате на адрес през браузъра на вашето устройство, а вторият вариант е мобилна апликация, която сваляте и инсталирате на устройството си, за да се възползвате от всички предложения на букмейкърската компания.

Мобилните залози са много удобни за всички любители на залозите онлайн. Чрез залагането през вашия смартфон или таблет, всеки може да си позволи залози по всяко време и от където и да е, стига да има налична интернет връзка. Мобилните залози са един нов начин за онлайн залагания, начин, който може да ви улесни доста, когато сте се впуснали в залагания. Залозите през мобилно устройство предоставят едно страхотно изживяване, от което всеки любител на залаганията онлайн може да се възползва.


Залагане чрез мобилна апликация или мобилна версия

Залагането посредством смартфон или таблет не е никак трудна задача. Както казахме, самата услуга се предоставя от повечето големи букмейкъри и е добре да знаете какви са предимствата и недостатъците на мобилните залози:

Предимства

  • Залагането чрез мобилни устройства ви дават лукса да залагате по всяко време, бързо и лесно, с удобството на използването на вашият смартфон или таблет.
  • При някои букмейкърски къщи може да намерите специални бонус оферти, които се предлагат точно на клиенти, които използват мобилните услуги на компанията.
  • Възможностите за залог почти не се различават от тези, предлагани в пълната версия на сайта. Някои букмейкъри ясно заявяват, че предлаганите пазари се припокриват в мобилната версия и в пълната версия на сайта, но при други букмейкъри може да се намери информация, че е възможно да липсват някои събития. В крайна сметка, повечето събития и пазари ще бъдат предлагани, както в пълната, така и в мобилната версия на сайта.
  • Мобилната услуга е напълно безплатна. Апликациите са безплатни за изтегляне и ползване, както и мобилната версия на сайта на компанията.
Недостатъци

  • При използването на мобилна апликация ще бъде нужно да я актуализирате постоянно, когато това е възможно, за да можете успешно да продължите използването на мобилните услуги на букмейкъра.
  • При някои букмейкъри не са налични абсолютно всички пазари за мобилната версия, докато са налични за пълната версия на сайта на букмейкъра.
  • Повечето букмейкърски компании не предлагат всички възможни методи за разплащане при мобилните версии и апликации, които са налични чрез пълната версия на сайта им.

Разлика между апликацията и мобилната версия?

Голяма част от букмейкърите предлагат и двата варианта за своите клиенти. На практика, разлика в дизайна и облика на самата услуга няма. Версията през браузъра и приложението изглеждат по един и същ начин, както и изпълняват едни и същи функции. Ако букмейкърът предложи нововъведения в приложението и смени например изгледа на страницата, то по същия начин ще бъде променена и мобилната версия през браузъра. Приложенията на различните букмейкъри се предлагат основно за Android и iOS устройства, но може да срещнете такива и за Windows Phone базирани устройства, както и приложения за Blackberry. Не при всички букмейкъри са налични подобни апликации, но винаги знаете, че може да използвате версията през браузъра на устройството си и отново да се насладите на мобилната услуга на дадения букмейкър.

Може да се открои едно предимство на апликациите пред версията чрез браузъра. Tо се изразява в това, че когато сте инсталирали мобилното приложение на даден букмейкър на вашето устройство, може да запаметите настройките си за вход във вашия акаунт при компанията и по този начин много по-бързо може да достъпите сайта, да видите пазарите и разбира се да заложите. Просто, апликацията е по-удобна, когато бързо трябва да направите залог или друга операция, чрез мобилната услуга. От друга страна, при мобилната сайт версия не е нужно да сваляте и инсталирате нищо. Само влизате в мобилния си браузър и зареждате адреса на букмейкъра.


Кои букмейкъри предлагат услуги чрез мобилни версии?

В познатите на българския пазар букмейкърски компании ще можете да намерите мобилната услуга, било то под формата на мобилна версия или апликация. Различните букмейкъри имат различни особености, що се отнася до това какво предлагат в мобилните си услуги. Ще разгледаме основните качества, които притежават мобилните версии на най-големите букмейкърски компании у нас.

Мобилна версия на Efbet

Букмейкърът Efbet предлага на своите клиенти мобилна услуга за залози през браузъра на устройствата. Страницата, която трябва да достъпите, е mobile.efbet.com, след което ще видите как е изградена и какво представлява мобилната услуга на Efbet. През 2017 година разработчиците на Ефбет завършиха и със създаването на мобилната апликация за залози. Тя е налична за iOS и Android устройства, като предоставя приятно изживяване с услугите на букмейкъра.

Мобилният Efbet предлага на своите клиенти всички възможни пазари и възможности за залог, които се предлагат при пълната версия на сайта. Това е голямо предимство. Също така, чрез мобилната версия и апликациите на букмейкъра Efbet ще можете да се възползвате от шанса да гледате събития на живо през вашето устройство, както и да залагате в същото време. Чрез Efbet mobile всеки клиент на компанията може да се почувства напълно комфортно, когато се възползва от лесното и бързо правене на залози, откъдето и да е.

Ако искате да разберете повече за мобилната версия и апликация на Efbet, да се запознаете с всичките ѝ тънкости, различните бонуси, които се предлагат при регистрация и друга полезна информация, може да прочетете нашето пълно ревю за мобилната услуга на Efbet.


Мобилна версия и апликация на Betfair

Betfair е една от водещите букмейкърски къщи в онлайн залаганията. Компанията разполага с широк набор от предложения за своите клиенти, а също така мобилната услуга, която предлага за всеки един от тях, е наистина много добра. Мобилната услуга на Betfair се предлага както през мобилна версия чрез браузъра на устройството ви, така и за устройства, базирани на Android и iOS операционни системи. Всеки желаещ да използва мобилната услуга на компанията ще може да се възползва от абсолютно всяка една възможност за залог, която се предлага и при пълната версия на сайта на компанията. Това е голямо предимство, а също така през мобилната услуга са налични и различни опции, като Price Rush и Cash-Out на Betfair.

Желаещите да използват мобилната апликация на компанията могат да свалят приложението от страницата на букмейкъра, след което да го инсталират и да започнат неговото използване. Чрез мобилните услуги на Betfair ще можете спокойно да създадете регистрация при компанията, както и да се възползвате от различните бонуси, които тя ви предлага. Ако желаете да научите повече за мобилната услуга, можете да прочетете нашия обзор за мобилната версия на Betfair, където ще намерите пълна информация за различните бонуси, изгледа на самата услуга и още полезна информация.


Мобилна версия и апликация на Sportingbet

Sportingbet е поредният букмейкър, който впечатлява с прекрасно изработена мобилна версия на своя сайт. Тя се предлага под формата на приложения за Android и iOS базирани устройства, както и чрез браузъра на вашето устройство. Клиентите на Sportingbet могат да се възползват от всички налични пазари, които компанията предлага, а също така, ако нямате регистрация при този букмейкър, спокойно може да създадете такава чрез мобилната версия на сайта. Цялостният дизайн и начинът, по който се предлага мобилната услуга, е прекрасно разработен и е създаден по начин, по който клиентите на компанията бързо и лесно могат да правят своите залози, където и да се намират.

В нашето експертно мнение за мобилната услуга на букмейкъра Sportingbet сме ви подготвили пълна информация относно самата услуга, как да я инсталирате, как изглежда и какви функции предлага. Също така ще ви запознаем с възможностите за депозит и теглене, както и различна информация за бонусите, които компанията предлага.


Мобилна версия и апликация на Bet365

Когато става дума за мобилни версии и апликации на различните букмейкъри, Bet365 определено се нарежда сред водещите такива. Компанията е разработила прекрасна мобилна версия, чрез която активно предлага своите услуги. Bet365 предлага на своите клиенти използването на мобилната услуга посредством браузъра на устройството ви, както и различни приложения за мобилните устройства. Предлагат се мобилни апликации за Windows Phone, Android и iOS базирани смартфони и таблети. Чрез мобилната услуга на Bet365 всеки клиент на компанията може да се възползва от множество възможности за залог на различни пазари, както и шанса да създаде регистрация чрез своето мобилно устройство. Освен всичко, ще имате възможността да наблюдавате събития с картина на живо директно чрез мобилното устройство.

Всички функции на мобилния Bet365 го правят силно предпочитан избор за мобилен букмейкър, което е напълно закономерно. Ако желаете да видите как изглежда мобилната версия на компанията, да разберете как можете да свалите и инсталирате апликацията за различните устройства, можете да прочетете това ревю за мобилната версия на Bet365.


Мобилна версия на Winbet

Един от най-бързо разрастващите се букмейкъри у нас е Winbet. Компанията за залози и игри в мрежата се радва на изключително голямо внимание от залагащите, но в същото време голяма заслуга за това има и мобилната версия на сайта. Тя е достъпна при зареждане адреса на сайта в мобилния браузър, като през мобилната версия клиентите могат да се насладят на всички предложения, които са налични и в пълната версия на сайта. Winbet предоставя пълна гама от казино игри и спортни залози, които наред с бонус предложенията съставят едно наистина удачно място за онлайн залози.

Засега Winbet не разполага с мобилна апликация, било то за Android, iOS или друга система. Разбира се, това може да се промени с времето, но за момента потребителите на компанията могат да се насладят само на мобилната версия. Още подробности около нея може да намерите в нашето експертно ревю за мобилната версия на Winbet.


Мобилно приложение и сайт версия на Bwin

Букмейкърът Bwin също е напълно лицензиран в България и предлага на родните потребители богата гама от забавление в своя сайт. Компанията разполага с един от най-добрите раздели за спортни залози, като в това число влизат и залозите на живо. Казино игрите също са част от портфолиото на компанията. Всички възможности са напълно достъпни и през мобилните услуги на бранда. Те са налични под формата на мобилна версия и приложения за Android/iOS системи. Чрез тях всички фенове на Bwin могат да се насладят на предложенията от компанията навсякъде и по всяко време.

Всички възможности за игра в мобилната платформа на Bwin идват наред и с другите функционалности на сайта. За пълна информация относно мобилните услуги на компанията може да разгледате нашия подробен обзор за мобилната версия и апликации от Bwin.


Мобилна апликация и сайт версия на 1xbet

Сред нашия избор за топ мобилни апликации влизат и услугите на букмейкъра 1xbet. Компанията набра сериозно присъствие в индустрията през последните няколко години, като това се дължи на колоритната палитра от предложения в сайта. Всички те са достъпни както през мобилната версия на 1xbet, така и през специално разработени апликации за iOS и Android системи. Мобилните услуги на букмейкъра не се изчерпват само с тях.

1xbet разполага с голям набор от предложения за спортни залози, казино игри, покер, борсови залози и много други предложения. Всичко, което ви е нужно, е регистрация в системата на компанията. С такава ще може да се възползвате и от различните оферти на бранда. Още по-добрата новина е, че всичко това е напълно достъпно през мобилните услуги на компанията. Предлагаме ви нашето пълно ревю за мобилната версия и апликации на 1xbet, което ще ви запознае отблизо с предложенията на сайта.


Мобилна версия на Pinnacle

Букмейкърската компания, славеща се с едни от най-добрите и високи коефициенти в бранша, Pinnacle, също предлага мобилна версия на своя сайт. За целта ще е нужно да въведете във вашият браузър следния адрес – pinnacle.com/m. Компанията ви предлага доста възможности за залози на събития, преди тяхното начало, както и събития на живо. Освен това, чрез мобилната версия на Pinnacle може да се възползвате от казино игрите, които предлага букмейкърската компания.

Чрез мобилната версия на Pinnacle ще можете да създадете регистрация при компанията, след което да използвате всички методи, които се предлагат от Pinnacle, за разплащане и така да започнете да залагате. В наша отделна статия сме включили цялостна информация за достъпа до Pinnacle Sports през линк от Betenemy.com.

Големият недостатък на този букмейкър е, че не предлага бонуси за своите клиенти, а също така самият сайт на компанията, както и мобилната му версия, не са достъпни на български език.


eCasino мобилна версия

Онлайн казиното разполага с модерна мобилна версия, която дава право на достъп до всички налични игри и предложения в пълната версия на сайта. eCasino е сред най-предпочитаните места за забавление от казино играчите в България, като те имат шанса да залагате и от своите мобилни устройства. eCasino.bg предоставя мобилната си версия през браузъра на смартфоните и таблетите, като сайтът е създаден с адаптивен дизайн, така че да изглежда добре на устройства с различна големина на дисплеите.

За момента мобилната версия на eCasino е единствената възможност за игра на потребителите, които имат желание да се забавляват от мобилно устройство. Версията през телефоните по нищо не отстъпва на десктоп версията, като покрива всички функционалности. Чрез мобилната услуга потребителите на онлайн казиното могат да се насладят на предложенията отвсякъде и по всяко време.


Защо все повече залагащи използват мобилни услуги?

В наши дни е немислимо мобилните залагания да не бъдат част от арсенала на всеки един фен на спортните залози или пък казино игрите. Възможността за толкова лесен достъп до букмейкърските сайтове ги направи още по-популярни. В момента има много голям брой залагащи, които изобщо не използват пълната версия на даден сайт, а се забавляват само през мобилното си устройство, независимо дали ползват мобилна версия или пък апликация.

Мобилните услуги предоставиха на залагащите възможността да се докоснат до любимите си предложения и игри отвсякъде и по всяко време. Тази лекота, тази мобилност накара все повече онлайн букмейкъри да инвестират в разработката на мобилна версия на сайта си, както и приложения за водещите мобилни операционни системи. Те припокриват всички функции и характеристики на пълните сайт версии, а това дава възможност на потребителите им да не се чувстват ощетени и да са на няколко клика разстояние от любимите си забавления.


Как се развиха мобилните залози и докъде могат да стигнат в бъдеще?

Залаганията през мобилни устройства представляват голяма част от целия хазартен пазар. Тенденцията е интересът към мобилните залози да се покачва и в бъдеще. Именно развитието на технологиите доведе дотам, че бизнесът инвестира в разработването на мобилни услуги. Букмейкърите разбраха, че това ще им отвори един изцяло нов пазар и не сгрешиха. Точно затова всеки сериозен букмейкър би трябвало да отдели внимание и на мобилното си присъствие, ако иска да запази доброто си реноме.

Удобството на мобилните залагания е незаменимо, така че очакванията ни са и в бъдеще тази ниша от онлайн залозите и игрите да продължи своя възход. Докъде може да стигне, само времето ще покаже, но определено потенциалът ѝ е много висок. Залозите през мобилни устройства в днешно време не са лукс, те са задължително качество за всяко голямо име в индустрията.


Най-често задавани въпроси

Въпроси и Отговори

Достъпни ли са мобилните приложения на букмейкърите в iTunes и Google Play?
Букмейкърите, предлагащи мобилни апликации за своите мобилни услуги, обикновено ги предлагат в магазините за приложения на Google и iTunes, така че ДА, приложенията са достъпни. Все пак, добре е да запомните, че при някои букмейкъри приложенията не се предлагат, поради ограничение на страната, в която се намирате.

Какво да направя, ако не откривам приложението в Google Play или iTunes?
Първото нещо, което може да направите, е да проверите сайта на самия букмейкър и дали предлага възможност за изтегляне на приложението директно от там. Ако изпитвате трудности с намирането му, можете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти при дадения букмейкър и да попитате дали е налично подобно приложение за изтегляне.

Възможно ли е да се депозират и теглят средства посредством мобилните услуги на букмейкърите?
Да, възможностите са доста разнообразни и обикновено включват най-популярните такива. Все пак, добре е да запомните, че повечето букмейкъри не предлагат абсолютно всички възможни методи за разплащане в мобилните версии, които по принцип предлагат чрез пълните версии на своите сайтове.

Колко значима е бързината на интернет връзката?
Добре е да разполагате с по-бърза интернет връзка, понеже чрез нея ще може много по-бързо да извършвате желаните операции в мобилната услуга. Бавната интернет връзка може значително да ви забави в опита за залог и по този начин да обърка плановете ви.

Има ли определени платформи, на които работят апликациите?
Повечето мобилни приложения, предлагани от различните букмейкъри, са разработени специално за Android и iOS операционни системи, като малко след тях се нареждат и устройствата базирани на мобилния Windows. Някои букмейкърски къщи предлагат и апликации за Blackberry устройства. Все пак, всички букмейкъри предлагат използването на мобилните им услуги чрез браузъра на устройството ви, така че можете да бъдете спокойни.

Съществува ли някаква опасност при използване на мобилните услуги на букмейкър, когато сте свързани чрез Wi-fi връзка?
Съвременните технологии предлагат използването на защитени връзки чрез сайтовете, които криптират изпращаната и получаваната информация, така че можете да бъдете напълно спокойни при използването на мобилните версии и апликации на различните букмейкъри.

За допълнителни въпроси може да ни пишете на email: support@betenemy.com или пък да ни откриете във Facebook страницата ни, както и в профила на Betenemy в Google+.

Относно мобилните залози
4.8 (95%) 4 глас[а]