Стратегия за спечелване на залози на Scorecast/Wincast маркети

В сайтовете за онлайн залози се намират най-различни опции за потребителите, с чиято помощ могат да стигнат до големи печалби. Точно поради тази причина, залагащите ги предпочитат пред наземните пунктове на букмейкърските къщи. Една от интересните възможности за играчите, е свързана с Scorecast и Wincast пазарите, за които ще пишем в следващите редове. Те предоставят високи коефициенти и много горещи емоции за клиентите. Ние ви предлагаме да се запознаете с този вид маркети и да прочетете възможните стратегии за печалба от тях.


скоркаст и уинкаст пазари

Същност на Scorecast пазара

Скоркаст пазара представлява залог на две събития, които трябва да бъдат познати. Този тип двойни залози се налага да изберете кой ще отбележи гол в срещата и как ще завърши мача. Така например можете да заложите Кристиано Роналдо да отбележи първи и мача да завърши 1:0 за Реал Мадрид. Ако това се случи вие хващате коефициента към този пазар.

scorecast статистика

Друг пример за скоркаст маркет е вечното дерби Левски – Цска. Букмейкърът може да ви предложи Обертан да вкара 2 гола и мача да завърши 2:0 в полза на сините. И при този развой вашият залог е печеливш и вие хващате коефициента предвиден за тази футболна среща.


Какво представлява Уинкаст опцията за залог?

Тук нещата са сходни със скоркаст опцията, като разликата се състои в това, че не е необходимо да познаете точния брой на головете за даден голмайстор. Достатъчно е да селектирайте името на играча, който ще отбележи гол, и да познаете крайния победител в дадения двубой.

За да спечелите коефициента към уинкаст пазара, е нужно да познаете две събития, а именно кой ще вкара и как ще завърши мача. Ако например играят Цска срещу Локомотив Пловдив можете да заложите Каранга да вкара гол и мача да приключи с победа на червените.


Нашата стратегия

Главната идея на всичко, което написахме дотук, е да ви поднесем конкретна стратегия, с която да печелите от Scorecast и Wincast пазарите. В горепосочените примери се вижда, че голмайстора е играч на печелившия отбор в мачовете. Имате обаче и други опции, от сорта на Обертан да вкара за Левски, но отборът му да загуби мача. Това допълнително увеличава коефициента към събитието, така че ви препоръчваме да следите всички предложения.

Ако имате добри познания за футболната игра, то със сигурност познавате отборите, при които даден играч бележи често в срещите. Примери за такива отбори има много: Реал Мадрид, ПСЖ, Барселона и така нататък. Голмайсторите като Роналдо, Меси, Неймар и други се проявят често, така че при наличие на скоркаст и уинкаст пазари можете да се поздравите с успех.


Примери за успешни голмайстори на отбори

Пример за успешен Уинкаст залог

Всеки, който гледа мачовете от Първа професионална лига на България, знае че Каранга е голмайсторът на Цска. Това си пролича и в последното дерби срещу вечния враг Левски, което завърши с победа на червените дошла след попадение на бразилския централен нападател. В този случаи, ако имате на разположение, уинкаст пазар и опцията Каранга да отбележи и Цска да е крайния победител в двубоя, то вие ще спечелите срещата по определения коефициент.

Пример за успешен Скоркаст залог

Всички са запознати с голмайсторските умения на Кристиано Роналдо. Последните си проличаха в мача от Шампионската лига между Ювентус и Реал Мадрид, където португалецът отбеляза два гола във вратата на италианците. Ако в този случай пазарът скоркаст е бил наличен и сте избрали Роналдо да вкара 2 гола, белият балет да победи, то със сигурност сте щели да се сдобиете със солидна печалба, заради високите коефициенти на букмейкърите.

Още няколко думи в допълнение

За тези, които не са запознати с голмайсторите и представянето на отборите, ще напишем, че всички тези неща се намират в статистиката на букмейкърските сайтове. Просто кликнете на нея и вижте кой е отбелязал най-много голове, на кои отбори и как са завършвали мачовете. Тези ваши действия няма да ви гарантират печалба, но поне ще знаете какво можете да очаквате от състезателите и техните тимове в дадени моменти. Бъдете прецизни в избора на мачовете.

Разбира се, ние можем да дадем още десетки примери, в които изявените голмайстори са решавали мачовете на своите отбори, така че да ви уверим във високата успеваемост на Scorecast и Wincast маркетите. Препоръчваме обаче да направете собствено проучване и да видите къде е най-добре да използвате двете опции. Тези пазари са предложени за по-големите първенства и турнири и могат да липсват при малките състезания. Ето защо преглеждайте внимателно и се стремете да залагате на събитията, които познавате.


На какви видове спорт може да се залага?

Обикновено Scorecast и Wincast маркетите са достъпни за футболните мачове, тъй като те представляват колективни спортове, в които има отбелязани попадения. Въпреки това тези опции са приложими и за други състезания от сорта на футзал, хандбал, хокей на лед и така нататък. За да разберете къде може да приложите скоркаст и уинкаст залозите, то прегледайте сайта на избрания от вас букмейкър и вижте дали той ги предлага за конкретните събития.

Ние дадохме пример с футболните срещи, тъй като пазарите за двоен залог се срещат основно при тях. Още повече, че сложността на залозите, е по-малка при футбола, тъй като феновете познават добре отборите, играчите, възможностите им и въобще всички свързано с тях.


Заключение

Начинът да спечелите от този вид пазари е да следите отблизо изявите на спортните отбори. По този начин ще си изградите мнение за това, в кои мачове е желателно да залагате на скоркаст или уинкаст пазари, тъй като по-рисковите двубои могат да ви донесат солидни загуби. Направете внимателна селекция на срещите, които ще станат обект на двойните залози и чак тогава действайте. Не се водете само от коефициентите, защото високите ставки говорят за сложността на пазарите. Залагайте разумно и най-вече го правете за развлечение, а не като самоцел. При правилно изпълнение на нашите съвети стратегията би проработила и при вас.