Стратегия за печелене с Cash-Out

Съдържание

Всички играчи на онлайн спортните пазари или поне повечето от вас, знаете и сте чували за опцията кеш-аут. Повечето онлайн букмейкъри я въведоха, като услуга за своите клиенти и тя работи вече доста време без проблеми. Опцията кеш-аут ви дава доста възможности, като в тази статия ще ви запозная със стратегията как да използвате кеш-аут, за да спечелите.

стратегия за залагане с cash-out

Накратко, чрез кеш-аут вие имате възможност да затворите (приключите) вашия залог преди края на мача или мачовете, ако сте заложили на повече. Тази опция понякога може да ви спаси, а в други случаи да ви подведе. Но, като цяло, кеш-аут опцията е повече във ваш плюс, отколкото минус.


Кога да използваме кеш-аут?

Използвайте кеш-аут, когато сте направили даден залог, но не сте сигурни, че прогнозата ви за всички срещи ще се сбъдне. Искам да кажа, че ако например сте заложили 5 мача в права колонка, ако познаете първите 4 мача е много вероятно букмейкърът да ви даде да затворите залога си с лека печалба. Тогава, поради някакви събития или просто ако не сте сигурни, че ще познаете и 5-та среща, можете да прекратите залога си и така да се спасите поне от загуба. Друг вариант, при който кеш-аут идва на помощ е, ако случайно сте направили грешен залог. При този вариант, в повечето му случаи ще можете да затворите залога си, преди началото на срещата, но на определена загуба. Все пак бъдете внимателни и винаги проверявайте избраните селекции, преди да заложите парите си на тях.


За какво да внимаваме, докато прилагаме Cash Out стратегията?

Вярно е, че букмейкърите ви предоставят удобството да затварята своите залози чрез кеш-аут. Функцията обаче не е активна винаги. За някои събития и за някои първенства – изобщо. Ако събитието, на което сте заложили бъде блокирано от букмейкъра, поради някакво събитие в мача, тогава също не можете да затворите залог. Ако сте решили да използвате кеш-аут, трябва внимателно да следите кога опцията е активна и кога не е.


Как да спечелим с кеш-аут опцията?

Стратегия №1

Първият начин, за който искам да ви разкажа е, ако сте заложили няколко мача в права колонка. Да кажем, че залагате на 7 мача определена сума. 6 от прогнозите ви сте ги познали или сте на път да го сторите, а 7-та среща се играе в момента. При това положение е твърде вероятно да получите кеш-аут с печалба, особено ако залогът ви на последния 7-ми мач има голям шанс да се сбъдне. Ако сте в същата ситуация и сумата, за която играете например е 400 лв. със залог от 10лв, а кеш-аут ви дава половината от цялата сума, т.е. 200 лв, съветът ми е правилно да прецените дали ви стига тази сума и дали няма някаква опасност от това последният ви залог да се окаже загубен. Решението е изцяло ваше, защото дори да оставите залога си и изчакате края на последния мач, също има шанс да спечелите.

Ако отново сте в същата ситуация и на 7-ия мач сте заложили за даден отбор да спечели мача, ако той отбележи и води в резултата, а остават 20 минути до края на срещата, кеш-аут сумата, която ще ви бъде предложена ще бъде доста близка до цялата сума.

ВАЖНО:

Съветът ми при този случай е да затворите залога и да приберете сигурната печалба, особено ако въпросния мач е оспорван и виждате, че има шанс вашият залог да не се окаже печеливш.

Стратегия №2

Друга стратегия за печалба чрез кеш-аут е да заложите на аутсайдера в мача малка сума, която при евентуално развитие на срещата с гол за аутсайдера и повеждане в резултата, да ви донесе малка печалба. Този залог, естествено трябва да бъде обоснован поне с тезата, че гледате мача и предполагате, че при контра атака или друга ситуация по-слабият отбор има шанс да вкара гол. Така при успех, затваряте залога, защото е твърде вероятно фаворита да върне гол, особено ако не е края на мача. В противен случай губите малка сума, която предварително сте анализирали, че може да си позволите да загубите.

Стратегия №3

Ще ви представя и трети вариант. Да предположим, че е 80 минута на дадена среща, която е доста оспорвана и двата отбора се атакуват.

Можете да заложите на определена линия за корнери в мача. Например, ако до момента има 9 корнера, може да заложите на линия над 10.5 корнера в мача. Това означава, че два корнера са достатъчни, за да спечелите. В този случай линия над 11.5 корнера в мача също не е за пренебрегване. Да кажем, че след като сте направили своя залог, се случи корнер в 84 минута. В този момент корнерите стават 10 и вие се приближавате до успех в залога си. При този случай букмейкърът ще ви предложи кеш-аут на печалба, понеже е твърде вероятно в оставащото време да се случат още 1 или 2 корнера.

Варианти: Единият вариант е да затворите залога на печалба, а другият е да изчакате и да се надявате.

Целта ми е да ви покажа как да спечелите с кеш-аут в такъв случай. Все пак внимавайте, понеже не на всички лиги кеш-аут опцията е достъпна.


Финални думи и мнение

Надявам се да съм ви помогнал и тази статия да ви е в помощ, когато залагате (повече за видовете залагания). Кеш-аут е наистина много удобна за залагащите и определено плюсовете, които може да ви донесе превъзхождат в пъти негативните изходи. Кеш-аут може да ви помогне да печелите по-сигурно и по-често. Въпросът е да се научите да го използвате правилно и в точните моменти. Пожелавам ви успех в залозите и много печалби с кеш-аут!