Научете нещо повече за нас

Атанас Танев
Управител

Атанас ръководи работния процес по всичко, което се случва в сайта. Отговаря за контент стратегията в Betenemy, както и следи за изпълнението на задачите, които са свързани с дизайна и бъдещето развитие на сайта. Той е и създателят на Betenemy през 2016-та година, като за кратко време успява да го изкара на първи позиции в Google, заради добрите безпристрастни ревюта, предпочитани от хазартната аудитория. От 2007 г. се занимава с уеб-разработване и Wordpress сайтове, а също така и афилиейт маркетинг, директни продажби и SEO оптимизация. Бивш национал по гребане, завършил е информатика и информационни технологии, като определя себе си за предприемач по душа и силно амбицирана личност. Благодарение на него брандът Betenemy е популярен сред бетинг средите и компаниите, предлагащи афилиейт. Прочетете повече за Атанас и неговата автобиография.

Кристиян Кюлюнков
Контент мастър

Кристиян официално става част от екипа на Betenemy през Юли 2017 година, но и преди това е работил по сайта като фрийлансър. Завършил е специалност Компютърна техника и технологии в град Пловдив по време на средното си образование, а по-късно завършва успешно и Бизнес ИТ в Пловдивския университет. Крис разполага с богат опит в спортната сфера, след като има стаж в един от популярните сайтове за спортни резултати на живо. Ставайки част от екипа обаче, той изявява другата си страст - писането. Автор е на голям брой ревюта на различни букмейкъри. Любимите му хобита включват фитнес, бягане, книги, разходки, филми и, разбира се, гледане и практикуване на футбол.

Основните задачи на Крис по отношение на работата му в Betenemy са свързани със създаването на съдържание от всякакъв тип. Той е разработил голяма част от ревютата за различните букмейкъри на български, а освен това отговаря и за съдържанието в английската версия на сайта. Отделно от това, Крис следи за новостите в сайтовете на букмейкърските къщи. Спортната му страст, в частност тази към футбола, го поставя и в ролята на автор на редица спортни ръководства, стратегии за залози и други анализи от света на спорта. Прочетете повече за Крис и неговата автобиография.

Мария Костадинова
Контент мастър

Едно от момичетата в нашия екип е Мария. Тя се занимава основно с проверка, писане и оформяне на съдържание за Бетенеми. За да е сигурна, че ревютата, които ви предоставя са абсолютно перфектно изпълнени, за всяко едно от тях, Мими се допитва до няколко източника. Официалните сайтове на букмейкърите и техните раздели се преглеждат внимателно от нея, не пропуска да се свърже и със съпорта, за да потвърдят достоверността, след което прави подробна проверка на написаното от дадения content writer, преди да го оформи и достигне до вас.

Част от нашия екип е от лятото на 2017 година. Присъедини се веднага след като завърши образованието си и до сега продължава да се развива в нашия тийм. Завършила е “Софтуерни технологии и дизайн”, а след това и “Бизнес информатика с английски език” в Пловдивски университет “Паисий Хилендарски”. Учила е, живее и работи в град Пловдив. Обича да научава нови неща, писането, работата с изображения, стилизирането на текстове и най-общо казано творческия процес по създаването на прецизното съдържание.

Била е заедно с нас на две от най-големите афилиейт конференции през юли 2018 година в Амстердам (IGB Amsterdam Affiliate Conference), както и през февруари 2019 г. в Лондон (LAC - London Affiliate Conference). Прочетете повече за Мария и нейната автобиография.

Иван Георгиев
Програмист

Иван Георгиев е от Варна на 31 години. Учил "Инженерен дизайн" в ТУ Варна.

Занимава се в областта на гемблинга от 8 години, като е част от екипа на Бетенеми от 2 години. Главен разработчик на системите и проекта. Разработва нови начини и усъвършенстване на старите за лесно подновяване на информацията. Основен разработчик на компанията.

През есента на 2018-та се присъединява в екипа на Бетенеми, като отначало работи като нает фрийлансър, а в последствие решихме да го ангажираме за постоянно. Учил е и живее в град Варна. Широкоскроен и с око към детайла, той е човекът, отговорен за визията на проектите ни. В екипа го наричат с псевдонима "Мастър-а". За поддръжката на такъв голям сайт, с толкова хора работещи постоянно в него, той успява да запази самообладание и да направи средата на авторите далеч по-добра и улеснена.

Обича да рисува и го прави наистина добре, занимава се със спортни танци активно. Страст му е музиката, което на моменти е досадно с оглед на това, че не разбира нищо от нея. Живее в собствен свят. Като цяло свестен тип, но шизофреник. Прочетете повече за Иван и неговата автобиография.

Катерина Гаджева
Контент мастър

Катерина Гаджева започва работа с екипа на Betenemy през 2019 г. С дълъг опит зад гърба си като преподавател по английски език на нея сме възложили задачата да пише и оформя английския контент в нашия сайт. С образование в сферата на английската лингвистика и филология, тя има дългогодишен стаж в проучването на информация и писането на качествени текстове както на български език, така и на английски. Именно, любовта ѝ към спорта и творческите ѝ наклонности са главната причина, тя да се насочи към онлайн гейминг индустрията, която най-добре съчетава двете ѝ страсти.

Като контент писател, денят на Катерина започва рано с чаша силно кафе. Това е последвано от проучване на сайтовете на някои от най-добрите и надеждни букмейкъри на пазара. Много често тя се свързва с представители от поддръжка на клиентите, за да може да представи достоверна информация на нашите читатели. Понякога, също така, изпробва някои от онлайн слот игрите в казината, за да е сигурно, че отговарят на високите ни стандарти. Остатъкът от деня ѝ минава в писане на оригинално съдържание, проверки и редакции на текстове. Като част от нашия екип, тя се стреми да е отборен играч и да се усъвършенства в това, което прави, като винаги е отворена за нови знания. Прочетете повече за Катерина и нейната автобиография.

Елица Мартинова
Контент мастър

Елица е от Варна, а в момента живее ту там, ту в София. Става част от страхотния екип на Betenemy в началото на 2019 г. но е един от външните автори на сайта още от 2017 г. Завършила е „Културология“ и „Журналистика“ в СУ „Климент Охридски“. Ели има стабилен опит като журналист в сферата на политиката. Непосредствено преди да се присъедини към нас пък работи като автор на свободна практика и развива редица проекти.

Работният ден на Ели започва много рано, понякога още по тъмно. За нейно щастие, в екипа има и други ранобудни колеги. Основната ѝ задача е проверката на професионални ревюта. За да ви предоставим най-достоверната и полезна информация за даден букмейкър, ние правим сериозно проучване, включващо и съпоставка с други сайтове за залози. Втората част от работата е свързана с атрактивното оформяне на съдържанието, за да бъдат миговете ви на сайта възможно най-приятни. Разбира се, любимото занимание на Ели е създаването на авторски текстове. За щастие, работата с нас ѝ предоставя и тази възможност.

Преди да влезе в кръга на „просветените“ в Betenemy, Ели няма много опит със залаганията, но пък винаги е обичала спортовете. Любими са ѝ футбол, баскетбол и снукър. Ако искате да научите повече за Ели, вижте нейната страница.

Дъг Холмс
Контент мастър

Дъг прави първите си стъпки в Betenemy през 2018 г., когато работи за сайта като независим писател. Ролята му по това време включва създаването на подробни ревюта, анализиращи сайтове за залози на спорт и онлайн казина, които може да намерите на нашия уебсайт. В края на същата 2018 година, Дъг официално става част от нашия малък и сплотен екип, след като прие нашето предложение за дългосрочна работа с нас. Дъг обича да твърди, че една от основните причини да му предложим тази позиция, освен разбира се оригиналното и качествено съдържание, което пише за нас, е добрият му външен вид, но това е тема за друг разговор.

Любовта на Дъг към писането е пряк резултат от страстта му към четенето. Като запален читател, той обича да прекарва свободното си време в обогатяване на знанията си. Той е от хората, които са наясно, че никога не е късно да научиш нещо ново и тази жажда за знания е ненаситна. От малък е фен на Формула 1, като не след дълго този му интерес го тласнал и към други спортове. В резултат от това, той започва да пише за спорта.

В Betenemy, Дъг е отговорен за създаването на английско съдържание. Освен че той е авторът на много от статиите и ревютата, които фигурират на страниците на сайта, неговите отговорности не се изчерпват само с писане. Той е винаги готов да помогне на други служители със съдържанието на техните ревюта, за да отговаря то на нашите високи стандарти. В свободното си време, Дъг обича да прекарва време със семейството си, да чете, пътува и да изработва бански костюми. Когато времето позволява, той се отправя към провинцията за малко заслужена почивка и релакс. Може да прочетете повече за Дъг и как се чувства той като част от нашия екип.

Християн Цуцев
Контент мастър

Християн има сериозен опит зад гърба си като редактор, като вече близо десет години това е не само негова професия, но и призвание. Още в първите си години като студент в Пловдивски университет “Паисий Хилендарски” той започва да създава и публикува материали на различна тематика. Многото му интереси го карат постоянно да търси нови предизвикателства и да преоткрива своя лимит.

Така, след като за кратко преминава през сайтове за недвижими имоти и групово пазаруване, той се задържа в IT сферата и то в една от най-проспериращите медии в световен мащаб. Там се занимава с анализ на различни смарт устройства. Професионализмът му бързо се забелязва и той многократно е канен от различни технологични компании на малки и големи събития в страната и чужбина. Не му липсват и награди за задълбочено проучване и журналистическо майсторство. В това число обаче влизат и отличия за спортни публикации, въпреки че към онзи момент спортът е само негово хоби, но пък и голяма страст.

През 2016 година пред Християн се открива възможност да обедини две негови любими занимания - писането и спортните проучвания. Tака, след изминали вече над три години в Betenemy, той има буквално хиляди авторски публикации в сайта. С течение на врeмето Християн се превръща във важна част от екипа и започва да отговаря за цялостното съдържание в сайта, както в българската, така и в английската му версия. Вниманието му към детайлите пък напълно съответства на философията в Betenemy. Ако искате да разберете повече за повече за Християн може да прочетете неговата лична страница.


Защо създадохме този сайт?

Причината, която стои зад създаването на Betenemy, се крие във факта, че нашият екип има богат опит и знания в сферата на букмейкърите, залозите и различните спортове. Ние решихме да обединим тези знания и да създадем Betenemy такъв какъвто е.

Вярваме, че нашето творение ще бъде от полза на всеки фен на залозите и на всеки новобранец в света на онлайн букмейкърите. Все пак, този необятен свят се нуждае от изучаване, като ние правим точно това, след което споделяме наученото с вас, нашите посетители.

Каква е нашата цел?

Основната цел на Betenemy и хората, които стоят зад изграждането му, е точното и ясно представяне на всеки един букмейкър, всеки един бонус, всяко едно мобилно приложение или казино. Ние изучаваме в детайли предложенията на операторите и ви ги предоставяме по лесен за разбиране начин. Усилията, които полагаме за развитието и поддръжката на толкова много информация, включват непрекъснато следене на иновациите в индустрията и нововъведенията по сайтовете.

Нашата цел е да ви предоставим цялостна информация за гемблинг сферата. Точно затова сме допълнили разнообразните ни ревюта с други полезни материали. Сред тях са редица ръководства и стратегии за залози, футболни прогнози, новини за водещите букмейкъри и други. Вярваме, че нашият портал ще ви даде нужните знания и умения, за да имате успех и да постигнете търсените резултати.

Защо да ни се доверите?

Разбира се, в Интернет може да откриете и други подобни портали, но ви уверяваме, че в нашия сайт информацията е напълно достоверна и независима. Стараем се да споделяме нещата така, както ние самите ги намерим. Събрали сме на едно място доста данни за букмейкърите и индустрията като цяло, така че да ви бъде лесно да намерите точния сайт за залози за самите вас. Опитът, който сме събрали през годините, ни дава правото да бъдем истински професионалисти в тази област, а най-хубавото е, че ние не спираме да се развиваме и винаги търсим подобренията. Плодовете на този труд се представят за всички вас ежедневно.

Целият екип на Betenemy.com ви желае приятни мигове в сайта.