Стратегия за залагане на над 0.5 гола в мача

Следната стратегия ще ви разкрие една доста добра възможност, при която рискът от загуба клони към 0. На пръв поглед тази стратегия ще ви се стори много лесна, а повечето хора я пренебрегват заради ниските коефициенти, но малко по-късно ще разберете каква възвръщаемост може да ви донесе тази стратегия при определени условия.

стратегия за над 0.5 гола в мач

Същност на стратегията

Да заложите на Над 0.5 гола в мача ще рече, че в мача трябва да бъде отбелязан поне един гол от който и да е отбор, за да спечелите. Това изглежда лесно в повечето случаи и поради това, съвсем нормално букмейкърите предлагат ниски коефициенти за подобен залог. Но нека това не ви притеснява, защото по-късно ще видим, че тази стратегия има добра възвръщаемост.

Идеята е да започнете залозите си с определена сума и да залагате прогресивно във всеки следващ залог – залагате първоначалния залог + печалбата до момента. Много е важно да запомните, че една от основните характеристики на самата стратегия е да залагате на събития, които са На Живо. Друга характерна черта е да подберете мачове, на които очаквате да бъде отбелязано поне 1 попадение в мача. За тази цел може да си послужите с малко статистическа информация преди началото на срещата. И последно, залагайте на коефициенти поне 1.10, защото в противен случай се губи смисълът на тази стратегия. Ако е нужно, изчакайте да минат няколко минути от мача, коефициентът да се покачи и тогава заложете.

Именно затова трябва да залагате на срещи На Живо. Освен това, при печалба от подобен залог, букмейкърът ще ви я изплати много бързо, след което можете да продължите напред със следващия залог.


Как да прилагате стратегията за над 0.5 гола правилно?

За да имате полза от тази стратегия трябва да си осигурите време и да се заредите с търпение, понеже за да се получи високата възвръщаемост трябва да направите 30-40 последователни и успешни залога или повече, ако решите. Всъщност това не е особено трудно, като си представим, че в пика на сезоните в различните държави има по няколко стотин събития на живо, от които може да избирате и това всеки уикенд. Но и да не е тогава, почти всеки ден букмейкърите ви предлагат множество футболни събития На Живо.

Преди да започнете да залагате може да се подготвите, като набележите доста мачове, които предварително сте проверили, че отборите си вкарват поне по 1 гол в мачовете си. Добра практика е, да си подберете събития, които да са последователни от гледна точка на началния им час. По този начин, когато седнете да залагате ще знаете, че за 6 часа, например, имате подготвени мачове. Другият вариант е да ги избирате чак когато вече са започнали, но ви препоръчвам 1 вариант, ако разполагате с нужното време.


За какво да внимавате?

Просто, когато избирате мачовете си се запознайте със статистика относно дали отборите си бележат голове. Хубавото е, че дори да не познавате отборите или първенството, в което играят, пак може да залагате, понеже не ви интересува кой ще отбележи въпросния гол, важното е да има такъв в мача. Избягвайте големи дербита и финали, понеже там всеки отбор подхожда с повишено внимание и се пази повече. И накрая, придържайте се към последователни залози, т.е. заложете, изчакайте, вижте дали залогът ви ще се сбъдне, след което продължете към следващия мач.


Кога може да направите залога?

Ще ви предложа няколко варианта кога да направите залога:

  • Заложете непосредствено след началото на мача – разбира се, ако коефициентът отговаря на правилото да бъде поне 1.10. Ако очаквате ранен гол в дадена среща, по-бързият залог ще ви осигури по-бърза печалба при отбелязване.
  • Заложете, след като са изминали минути от мача – с всяка изминала минута и резултат 0-0, коефициентът за залог Над 0.5 гола в мача леко ще се покачва. По този начин можете да се възползвате и от коефициент, по-голям от 1.10.
  • Заложете на полувремето – ако мачът се развива при резултат 0-0 на полувремето, обикновено коефициентът за поне 1 гол в срещата е около 1.20. При това положение печелите повече, ако има гол.

Разбира се имате възможност да залагате и в други периоди от срещата. Изборът е изцяло и само ваш.

Каква възвръщаемост да очаквате?

След като сте избрали вашите мачове и сте готови да започнете да прилагате на практика тази стратегия нека ви покажа каква възвръщаемост носи тя. Целта е да залагате прогресивно, т.е. като започнете с дадена сума и спечелите, на следващия ви залог залагате първоначалната сума + печалбата и така всеки път, докато решите да спрете. Ако започнете със залог от 10 лв. и заложите прогресивно на 30 мача на залог Над 0.5 гола в мача с коефициент 1.10, ще получите възвръщаемост от 17 пъти, ако всичките ви прогнози се сбъднат. Смятате просто по следния начин:

10 лв. х 1.10^30 = 170 лв.

А при залози на коефициент 1.20, ситуацията е следната:

10 лв. х 1.20^30 = 2 370 лв.

Струва си, нали?

Залога за Над 0.5 гола в мача е една страхотна възможност. Просто спазвайте правилата на тази стратегия и скоро ще започнете да печелите чрез нея. Макар ниските коефициенти да не са чак толкова привличащи, това е начин да печелите доста пари именно чрез ниските коефициенти, които показват единствено, че шансът за въпросното събитие да се сбъдне е голям. Успех!