Успешни стратегии за залагане в Efbet – реални примери

Съдържание
 1. Необходимост от стратегиите
 2. Относно Efbet
 3. Стратегии за залози в Ефбет
 4. Финални думи и коментар
успешни стратегии за залагане в Ефбет

Използване на стратегия в онлайн залозите

Необходимостта от използването на стратегия в онлайн залозите идва от това, че колкото и голям късмет да имате, ако разчитате единствено и само на него, това няма да ви доведе до дългосрочен успех. А едва ли някой иска нещо по-различно от това. Ето затова, ако решите, че онлайн залаганията са вашето нещо, то е добре да започнете с проучването на успешни стратегии, които да ви доведат до желаните резултати. Имайте предвид, че всяка сама по себе си изисква определен начин на изпълнение. Ако не проработи още от първия път, това съвсем не трябва да ви отказва. Усъвършенствайте уменията си. Както всяко друго нещо и това изисква време и търпение, което ще ви се отплати подобаващо. Да, онлайн игрите и спортовете в букмейкърски сайтове за онлайн залагания могат да ви донесат много печалби, но истината е, че ако искате да превърнете хобито си в професия, или просто желаете да печелите от това и занапред, то ще е необходимо да инвестирате време. Предлагаме ви да разгледаме заедно един от най-популярните брандове у нас. Става въпрос за Ефбет, така че останете с нас и в следващите редове.


Относно Efbet

Специален сам по себе си с това, че е първият букмейкър, който бива лицензиран на територията на нашата страна. Българските играчи познават добре Efbet, защото компанията е на пазара още от 2006 година. Към днешна дата букмейкърската платформа може да се похвали с добре разработени спорни и казино раздели, в които да се наслаждавате на множеството предложения, които се отправят към вас.

Любопитното е, че нивото на коефициентите е едно от най-добрите за България, като това не се отразява по никакъв начин на останалите атракции, които операторът отправя. Така например бонусите на Ефбет, при които имате шанса да спечелите още допълнителни средства, играейки в платформата. Наблюдавайки бранда от дълго време, можем да кажем, че умело се справя с предлагането на промоции към едни от ключовите си раздели. Така популярицирайки секциите си и залозите в тях, почитателите на този тип занимания имат възможността да печелят, докато се забавляват.


Видове стратегии за залагане и успешни залози в Ефбет

По-рано споменахме, че ще дадем реални примери с работещи стратегии, които можете да изпробвате. Решихме да заложим на два от най-популярните спорта – тенис и футбол. Ще ви представим две стратегии, които разкриват повече за това как да печелите от този тип дисциплини. За финал сме подготвили още една стратегия, която да използвате в случай, че решите да вкарате в действие една от често употребяваните опции сред онлайн залагащите, а именно кеш аут. Без да губим повече време, нека разгледаме в детайли тези три стратегии.

Стратегия за залози на краен изход

Избирайки спорната секция от главното меню в сайта, насочвайки се към „Футбол“, а оттам и посочвайки конкретен мач, вие ще имате възможността да направите залог от тип краен изход. Същият тип залог можете да изпробвате и в секция „На живо“, достъпна отново от основното меню, позиционирано в горната част на платформата.

Причината да разглеждаме стратегия за залози за изход е тяхната популярност сред повечето залагащи и желанието ни да помогнем на възможно по-голяма аудитория. Обясняваме интереса на играчите към тях с това, че при анализ и обоснован избор на дадена среща, макар и не с голям успех, то все пак изходът може да завърши с постъпление.

Какво е важно да знаете при този тип залози?

 • в никакъв случай не се подвеждайте по това да направите множество залози с един и същ нисък коефициент;
 • при нисък коефициент на фаворитите, следва повишаване на коефициентите за победа на аутсайдера, както и за равен резултат;
 • когато определянето на фаворита не е чак толкова очевидно и по-голяма част от играчите изпитват затруднения в това, коефициентите се занижават значително по-малко;

Триковете, които опитните играчи разигравват, знаейки по-горните неща, са следните:

 • при сигурност в даден мач и ако имате предположение какъв ще бъде завършекът му, то съвсем спокойно можете да елиминирате до минимум броя на вариантите, в които сте извършили залог за равенство;
 • ако виждате, че някоя от срещите има шанса да не излезе на краен резултат, то в този случай можете да направите залог на отбор, който смятате за хипотетичен победител;
 • друг трик е да наравите система, а не залог;
Стратегия за залози на тенис

Говорейки за залози на популярни спортове, няма как да не обърнем внимание на тениса, който при Ефбет може да бъде открит както в спортната секция, така и в тази със залози на живо.

Както може би и сами се досещате, тук няма как да говорим за отборна игра, тъй като играчът на корта е само един и това как ще протече играта зависи изцяло от него. Според едни това е предпоставка за по-лесно прогнозиране на това какъв ще бъде резулататът от срещата, но според други, не е никак лесна задача, защото има доста фактори, които трябва да бъдат взети предвид.

Каква е важно да знаете за залозите на тенис?

 • вземете под внимание в каква форма е играчът, за когото смятате да заложите – нормално е физическото състояние да се променя, затова следете как се справя вашият фаворит не само през сезона, но и в послените няколко срещи;
 • участието в голям турнир не гарантира добра подготова – разбира се, че всеки тенисист се подготвя сериозно, преди да се яви на турнир, но имайте предвид, че взимането на участие в турнир от висок ранг не значи сигурна победа. Много често за играчите е по-важно това да се включат в максимално повече първенства, за да могат да натрупат необходимия им опит;
 • състоянието на настилката на тенис корта – кортовете с тревно покритие имат значително по-висок отскок и тениситстите и треньорите им знаят много добре това. Така, че играчите, които предпочитат да залагат на мощни и по-далечни удари определено имат преимущество пред онези, които залагат на бързината при движение на корта.
Стратегия за залози, посредством изплзването на кеш аут

Знаете, че не всеки път нещата в срещата се развиват по прогнозирания от вас начин. Започваме с това, че за щастие на потребителите опция за затваряне на залози в Ефбет е налична. Това означава, че когато виждате, че шансът да загубите е значително по-висок, отколкото обратното, вие можете да се възползвате и спасите част от паричните си средства, които сте поставили.

Нека направим уточнението, че опцията не е достъпна за абсолютно всички лиги и първенства, които букмейкърът предлага. Ето защо е добре първо да се уверите дали такава възможност е налична за вашата среща и едва тогава да пристъпите в действие.

Има доста варианти, в които можете да прибегнете до използването на кеш аут. Един такъв е, ако решите да заложите на аутсайдер с не много голяма сума. Защо да направите това? По принцип печалбата ви в тази ситуация няма да е много голяма, но все пак имате възможност за такава. Следейки дадена среща, вие много добре можете да прецените, кога по-силният от двата отбора взима превес над другия. Тогава е и моментът, в който да затворите своя залог, посредством използването на кеш аут.

Друг реален пример за използването на cash out при залозите ви в Ефбет е, когато решите да направите залог на няколко срещи в права колонка. В примера ни взимаме четири хипотетични срещи, като три от тях са завършили с успех, а последната все още се провежда. Ако смятате, че нещата са 50 на 50 е по-добре да приберете някаква част от сумата, която сте заложили, отколкото да рискувате и изгубите всичко.


Финално мнение и заключение

Стратегиите при различните типове спортове дават възможности, от които вие да се възползвате. В сайта на Ефбет разполагате с множество срещи от разнообразни спортни дисциплини, така че избор определено не ви липсва. Ако решите да започнете с нещо традиционно като залог на футболен мач, или пък за тенис турнир, то можете да изпробвате някоя от стратегиите ни. Двете стратегии за използването на кеш аут също биха ви свършили работа, ако разбира се умело преценявате в кой момент как се стича срещата. Съветът ни е да експериментирате, а защо не и да изградите своя лична стратегия, която работи за вас.