Стратегия за залози на виртуален футбол

Виртуалните мачове представляват компютърно генерирани игри, при които печелившите отбори, се определят на случаен принцип. Един виртуален футболен двубой трае малко повече от три минути, така че не се налага да чакате дълго време, за да разберете дали вашия залог е успешен.

стретегия за витруален футбол

Има обаче една съществена разлика между реалните и виртуалните мачове, която се корени в съставяне на прогнозата. При истинските футболни срещи имаме на разположение новини и информация за състоянието на отбори и играчи, а при виртуалните такива помагала отсъстват, което прави прогнозирането на срещи много по-трудно и на моменти невъзможно.

Има все пак начини за изграждане на стратегия, при залагането на виртуален футбол и ние ще ви дадем някои полезни съвети, които можете да приложите на практика. Естествено, трябва да имате и известна доза късмет, за да спечелите. Сега нека видим какви са най-често срещаните тактики за печалба от компютърно генерираните мачове.


За виртуалните мачове накратко

същност на витруалните мачове

В повечето случаи виртуалните мачове в сайтовете на букмейкърите, са предложени с картина и звук, така че да усетите тръпката от залозите. Освен това можете да видите коефициентите за победа на един от двата отбора или равен резултат. В допълнение към всичко това се предлага и електронна статистика за двубоите. Последната може да се използва за по-добри залози.

Имайте предвид, че отборите и играчите във виртуалния футбол, не са представени с истински имена. Само при определени букмейкъри можете да видите имената на реални тимове и играчи. Това е така, заради липсата на лицензионни споразумения между отборите и собствениците на онлайн платформи. Пишем това, защото не бива да правите, каквито и да е асоциации с виртуалните и реалните спортове, силите на участниците и техните постижения.

Един от първите съвети, които искаме да дадем, е да проследите как преминава една футболна среща, без да залагате. Просто влезте в раздела с виртуални спортове, в избрания букмейкърски сайт, изберете футбол и си пуснете един мач, който ще ви покаже какво представляват самите събития и какво можете да очаквате от тях. Добрата информираност е от ключове значение при виртуалните залагания, а проверката е най-правилното решение за вас.


Вижте възможностите за залог на над 1.5 гола в мача

Освен стандартната опция за победител в мача или равен резултат, ви се предлага възможността да заложите на пазар мача да завърши с над 1.5 гола. Това значи, че ако в конкретния двубой се отбележат поне две попадения, независимо от кой отбор, вие ще спечелите залога по определения коефициент. Това е полезно за играчите, тъй като от опит знаем, че виртуалните футболни срещи, често приключват с повече от един отбелязан гол.

Впечатленията ни за честото приключване на виртуалните мачове с поне два гола, се базират на статистическата информация, с която разполагаме. Статистиката е категорична за успеваемостта на първите 5 отбора в таблицата, при които баланса на мач е над 1.5 гола. Ето защо решихме да използваме тази стратегия при залозите си на виртуалните футболни мачове.

Тук трябва да отбележим по-ниските коефициенти за залог над 1.5 гола, когато играят отборите от първата част на таблицата. Това не би трябвало да ви демотивира, тъй като при успех ще получите вашата печалба, независимо от стойността на коефициента. Ако заложите малко по-голяма сума, то нищо чудно да се поздравите със стабилни финансови постъпления във вашата игрална сметка. Разбира се, препоръчваме ви да залагате умерено, за да намалите шансовете от евентуална загуба, която ще ви разочарова.

Не правете грешката да залагате за поне два гола в мача, когато коефициентите са твърде високи. По този начин букмейкърът ви подвежда, а срещите не завършват, както сте очаквали. По-ниските ставки са добър избор за вас, защото мачовете често излизат, така както сме упоменали. И тук още веднъж ви призоваваме да четете електронната статистика, понеже тя ще ви осигури отлична информация относно развоя на повечето виртуални мачове.

С хващането на коефициенти в диапазона 1.20 – 1.30, то можете да натрупате твърди печалби за кратко време. Не бързайте да правите залозите накуп, а действайте постепенно. За няколко дни може да си докарате над 100 лева, стига да подходите стратегически, постигайки серия от печалби при залог от 10 или повече лева. Бъдете практични и внимателни в залаганията си.


Не пропускайте да потърсите изненадата

За никого не е тайна, че при виртуалния футбол, се получават изненади. Ако изгледате няколко мача, без да правите залог ще видите отбори, за които е предвиден по-висок коефициент да печелят срещите. И, макар че привидно съществуват изявени фаворити и аутсайдери, то винаги можете да потърсите късмета си, като заложите на по-слабите отбори да спечелят двубоите си.

Нашият съвет за търсене на изненадата във виртуалните мачове също се базира на опита ни. Виждали сме как в различните сезони едни отбори падат по-надолу в таблицата, за сметка на други, които се издигат. Ето за това твърдим, че изненадите са напълно възможни, а дори и да не ги уцелите от първия път, то ще дойде момента, в който да хванете добрия коефициенти.

Всичко написано относно изненадите е вярно, но не бива да прекалявате с търсенето им. Правете регулярни залози и разчитайте на късмета си, който може и да проработи. Все пак случайностите в този вид спортни залози, могат да доведат до неочаквани обрати.


Последни съвети

От написаното по-горе става ясно, че можете да използвате различни пазари, и да търсите изненадата във виртуалния футбол. Комбинирайте представените от нас възможности, за да постигнете по-добра печалба. Обърнете внимание на опциите за игра. Също така прегледайте статистиката и таблицата на първенствата, за да имате реални шансове да постигнете успех. С напредъка на времето можете да се превърнете в истински познавачи на виртуалния футбол. Единственото условие е да му отделите заслуженото време. И в крайна сметка помнете, че това е просто една игра. Не бива да се превръща във ваша фикс идея. Надяваме се нашите стратегии и съвети да са били полезни.

Comments are closed.

Един коментар за “Стратегия за залози на виртуален футбол

  1. Ал
    Александър
    Играх на над и под 1.5 гола гола вдигнах ги парите после пак ги загубих къде бъркам можете ли да ми кажете играх в ефбет и на виртуална купа,виртуален футбол и тенис,към края на статията пишете,че мога да си докарам 100 л . пари за няколко дена за ден направих 7 лв. къде бъркам,ако можете ми кажете.