Регистрация в Winbet

Вашият акаунт може да бъде създаден за по-малко от десет минути, ако следвате упътванията, които ще дадем в следващите редове на тази статия. Регистрацията в сайта Winbet.bg е лесна и не изисква от вас много усилия. Не забравяйте, че ако имате проблем с попълването на регистрационната форма, винаги можете да потърсите съдействие от любезната поддръжка.

Регистрация в WINBET


Как да се регистрираме в Winbet?

  отваряне на акаунт в уинбет
  Изглед от бутона за регистрация в сайта на Winbet
 1. Първата стъпка по регистрация на акаунт в Уинбет е да влезете в сайта и да кликнете върху зеления бутон „Регистрация”, който се намира в горния десен ъгъл на екрана ви. По този начин ще се отвори регистрационния формуляр, който трябва да попълните с личните си данни, за да получите възможност да залагате на спорт или да играете казино игри в онлайн системата.
 2. въвеждане на лични данни в winbet
  Регистрационна форма за въвеждане на лични данни при регистриране на профил в Уинбет
 3. В първия прозорец на формуляра за регистрация, трябва да впишете трите си имена, пола си, гражданството, единен граждански номер и телефон за връзка. Ако сте попълнили коректно данните си, следва да натиснете бутона „Продължи”, за да преминете на следващата страница, където ще дадете допълнителна информация за новорегистрирания профил.
 4. въвеждане на данни за профила в регистрационната форма на Winbet
  Регистрация и въвеждане на данни за личния профил на играча в Winbet.bg
 5. В последния прозорец въвеждате данни за профила си. Посочете желаното от вас потребителско име и парола. Напишете ваш псевдоним и оставете адреса на електронната си поща. Тук е много важно да дадете работещ имейл, защото на него ще получавате писма от букмейкъра, свързани с регистрацията и различните игри в хазартната онлайн платформа.
 6. Изисква се още да изберете въпрос и отговор за сигурност, както и да въведете валутата, с която желаете да играете. Ако сте попълнили и тези данни остава да сложите отметки на графите, че имате навършени 18 години и сте съгласен с условията за ползване на сайта. Последното нещо, което трябва да направите е да натиснете зеления бутон „Регистрация” и да създадете акаунта.

Активация на акаунт в Winbet – как се прави?

На посочения от вас имейл ще бъде изпратен активационен линк, върху който е нужно да кликнете, за да активирате акаунта. Влезте с потребителското име и парола, които сте избрали и се наслаждавайте на страхотните хазартни игри, предложени от едноименния букмейкър. За други въпроси, свързани с регистрацията на акаунт, можете да се обърнете към поддръжката чрез чат на живо, имейл или телефон, където ще се отговори на всички ваши запитвания.
Важно за клиента

Създайте акаунт в УИНБЕТ

Имайте предвид, че трябва да попълните реалните си данни от личната карта, защото в противен случай няма да може да преминете процеса по верификация на акаунта, който ви позволява да изтеглите натрупаните печалби от хазартните игри в сайта. Ако не сте навършили пълнолетие (18 години), няма да може да се регистрирате в системата за залагания. Спазвайте правилата на букмейкъра, за да се възползвате от всички услуги, предложени от Уинбет.

Автор

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

Едно мнение за Регистрация в Winbet

Сподели мнение
 1. Po
  Polito95
  20.02.2019 в 17:16

  Зощо немога да играя на слот игрите? Изписвами грешка в сървара вече 5 ден