Стратегия за залози на двоен шанс

В наши дни букмейкърите предоставят на клиентите си различни възможности за печалба. В сайтовете за онлайн залози се предлагат множество пазари (опции за залог), с чиято помощ ще се приближите до успеха. Естествено, различните маркети, крият известна сложност, така че е нужно да си изградите печеливша система за използването им. В тази статия ще пишем за опцията двоен шанс, която ви позволява да изберете два изхода за определени мачове.


залози на двоен шанс

Какво представлява този тип маркет?

Залозите на двоен шанс са налични най-вече за футболните срещи. При тях играчът избира два възможни изхода на срещата. С този маркет имате шанс да поставите два знака, и ако един от тях излезе да спечелите двубоя по зададения коефициент. Разбира се, опцията двоен шанс, предразполага към по-ниски ставки, но това не би трябвало да ви притеснява, защото при реализацията на успешна серия от залагания, можете да се поздравите с добра печалба. Нека видим какви са вариантите за залог, до които имате достъп използвайки този пазар:

  • 1Х – победа на домакина или равен мач;
  • 2Х – победа на гостуващия отбор или равен мач;
  • 12 – победа на домакина или госта;

Ако например заложите 1Х или иначе казано победа на домакина или равен мач, но госта победи в срещата ще загубите. Ако обаче домакинът спечели или мача завърши с равенство, то вие хващате двубоя по предварително зададения коефициент към пазара – двоен шанс.


Съветите ни за успех с тази стратегия

Ако познавате в детайли отборите, за които залагате, то имат голяма възможност, да спечелите от пазара двоен шанс. Това е така, защото в много от футболните двубои има изявен фаворит и аутсайдер. Някои тимове се представят отлично като домакини или гости, така че с поставянето на два знака може да си осигурите атрактивни печалби. Нека все пак поясним стратегията ни.

Да си представим, че Левски София се представя чудесно на ст. Герена като домакин. От 10 изиграни мача има само 2 допуснати загуби и три равни мача. В този случай е ясно, че отборът се противопоставя с пълни сили срещу гостуващите отбори. Ето, че предстои среща с отбор от средата на таблицата, който се играе на стадиона на сините. В този случай знака 1Х е почти сигурен, макар да се предлага нисък коефициент за него, поради съществуване на фаворит.

В горния случай няма голям смисъл за залог, тъй като коефициента би бил нещо от сорта на 1.05, а това е прекалено малко. Тук обаче можете да потърсите изненадата, като заложите на Х2 равен мача или победа на госта. Все в един момент Левски ще претърпи загуба или равенство, а стойността на коефициента ще бъде много по-висока, отколкото, ако заложите на 1Х. Разбира се, изчакайте на Герена да дойде тим, който има потенциал да направи изненада.

Кога да търсим залог 1Х?

Знакът 1Х е възможен при отбори, които са афиширали амбициите си, да завършат на едно от челните места в класирането. Обикновено, за да бъдеш сред първите, трябва да постигаш леко домакински победи, а това се отдава на много отбори в Англия, Германия, Испания, Италия и други точки на Европа и света. Просто следете фаворитите и залагайте спокойно на двоен шанс.

В кой момент да играем Х2?

Ако забележите, че даден тим е колеблив, при домакинските си мачове, то Х2 е идеална възможност да попаднете на висок коефициент. Разбира се, анализирайте факторите публика, атмосфера и климатични условия. За да разберете кой как се представя в различните шампионати, е желателно да погледнете статистиката, която ще ви бъде много полезна.

Хрумна ни един пример, който отново е свързан с Левски София. В момента отбора се намира в криза и не се представя на ниво, дори при домакинските си мачове. Ето защо, когато гостуват стабилни отбори, от сорта на Ботев Пловдив, Берое, Цска или Лудогорец знака Х2 е разумен. Естествено, трябва да следите всичко, което се случва в отбора, за да дадете вярна прогноза.

Възможността да заложите 12

Знакът 12 при опцията двоен шанс, се използва тогава, когато равният резултат не устройва нито един от отборите. Следете развитието на мачовете в първенствата, за да знаете кои тимове се нуждаят от точки, като по този начин ще получите повече яснота около опцията да заложите за победител в мача. 12 например не е препоръчителен знак за италианското Калчо, където често срещаме равни резултати, заради изравнените сили на отборите участници.


Кои спортове стават за подобни залози?

удачни спортове за залози на двоен шанс

За всички спортове, които могат да завършат с победа на домакина, госта или равен резултат, се предлага опцията двоен шанс. Нашите съвети и стратегии по-горе се обвързани с футбола, тъй като това е един от най-популярните спортове, за който може да заложите два знака. Двойният шанс не е приложим за спортове, при които победата на отбор или играч е задължителна. Такива спортове са тениса, формула 1, волейбол и тем подобни.


Мога ли да ползвам кеш аут и да залагам на живо на двоен шанс?

Да, опцията двоен шанс присъства и при мачовете на живо. Тя е много интересна, когато един двубой е в напреднал стадий и коефициентите се променят пред очите ви. Гледайте обаче да заложите на двоен шанс, докато в мача не са се случили необратими събития, тъй като букмейкърът може блокира маркета в един определен момент, заради промените.

Що се касае до функцията Кеш аут, то тя също е приложима за пазара двоен шанс. Разбира се, за да спрете залога си, е нужно самият букмейкър да предложи тази услуга в сайта си. Другото, което трябва да знаете е, че Кеш аут не е наличен за абсолютно всички събития в онлайн платформите за залагане. За повечето от събитията на живо се предлага затваряне на залога.


Финални думи

Без никакви съмнения, двоен шанс е отлична опция за потребителите. Тя ви дава възможност да разгърнете познанията си за спорта. При този маркет е добре да познавате играта на домакинските и гостуващите отбори. Ако не сте следили техните изяви, винаги можете да направите справка със статистиката, която е налична в много от букмейкърските уебсайтове. Проверете дали работи нашата стратегия и нищо чудно да тържествувате с отлични печалби.