Информация за Кеш-Аут опцията

Ексклузивна Оферта
Bwin
Бонус
222 лв.
Cashout
Процент
100%
Мин. Депозит
20 лв.
Вземете 222 лв. бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Букмейкър на месеца
1xbet
Бонус
260 лв.
Cashout
Процент
100%
Мин. Депозит
2 лв.
Вземете до 260 лв.
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Winbet
Бонус
100 лв.
Cashout
Процент
200%
Мин. Депозит
-
Най-популярен
Bet365
Бонус
-
Cashout
Процент
-
Мин. Депозит
-
Нов бонус
Efbet
Бонус
200 лв.
Cashout
Процент
100%
Мин. Депозит
10 лв.
Вземи 200 лв. бонус
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Betfair
Бонус
€100
Cashout
Процент
-
Мин. Депозит
€10
Вземете до €100
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Sportingbet
Бонус
€10
Cashout
Процент
100%
Мин. Депозит
€10
Вземете до €10
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly

Какво представлява кеш аут?

Опцията кеш аут вече се предлага от повечето букмейкъри. Тя набира все по-голяма популярност и в днешно време доста сериозни играчи на спортните пазари се възползват и печелят чрез нея. Самата функция кеш аут представлява процес, чрез който затваряте или с други думи прекратявате вашият залог преди неговият край. Това ви дава възможност да подсигурявате вашите залози винаги, когато мислите, че имате тази нужда. Функцията на затваряне на залога е доста лесна за използване и може да ви донесе много ползи.

Ситуацията е такава, че ако вашият залог е на път да се случи, но все още има време до края, сумата, която букмейкърът ще ви предложи за прекратяване на залога ще бъде по-висока от заложената и по-малка от сумата, която бихте спечелили след края на мача, но въпреки всичко сте на печалба. От друга страна, ако залогът ви не се развива добре и сте на път да го загубите и сумата на затваряне на залога ще е по-малка от заложената от вас сума. По този начин може да затворите на загуба, но все пак загуба, която няма да е на цялата първоначално заложена сума. Добре е да знаете, че не за абсолютно всички пазари и събития функцията е налична, но при повечето е.

Освен кеш аут, някои букмейкъри предлагат и частичен кеш аут, чрез който прибирате определена сума и оставяте друга сума, която държи залогът ви активен. Ако вашият залог спечели, печелите сумата, базирана на тези средства, с които сте останали в играта, а не с първоначалната заложена сума.

Кеш аут функцията наистина се превърна в много удобен начин за залог, а също така тя може да ви спаси в много различни ситуации. С кеш аут опцията, предлагана от букмейкърите, онлайн залагането се превърна в още по-приятно изживяване.


Предимства на функцията кеш аут?

Кеш аут опцията има някои основни предимства, на които ще обърнем специално внимание.

Предимства
  • Чрез затварянето на залог, можете да предотвратите евентуална загуба на определена сума. Т.е. ако вашият залог изглежда печеливш, но в последните минути на срещата се случва събитие, което ще докара залога ви до загуба, ако сте използвали кеш аут по-рано, то това няма да ви касае, понеже вече ще сте прибрали определена печалба.
  • Чрез прекратяването на даден залог можете да спасите част от заложената от вас сума, ако нещо ви накара да си промените решението и да се откажете от даден залог преди неговото начало. Т.е. ако например заложите за даден отбор във футболен мач, но с началото на мача виждате, че отборът е излязъл с много изненадващ слаб състав, може да си промените мнението и да затворите вашият първоначален залог, дори да е на загуба. Тази загуба обаче, ще бъде доста по-малка отколкото, ако оставите залога активен и загубите цялата заложена сума.
  • Самото затваряне на залога става за секунди и сумата, на която сте избрали да прекратите залога си веднага се прехвърля към вашата сметка при букмейкъра. Добре е да знаете също, че ако дадена селекция във вашия залог е неактивна към момента, то няма да можете да направите кеш аут.
  • Сумата на кеш аута се изчислява автоматично от системата на букмейкъра и се определя в зависимост от развитието на събитието и вашият залог. Това ви дава правото винаги да сте наясно с предлаганата сума за затваряне на залога, както и можете сами да си направите сметката, дали сумата ще се увеличава или намалява при дадено развитие на срещата.


Недостатъци на опцията кеш аут?

Колкото и удобна да изглежда, опцията кеш аут също има някои недостатъци. Нека споменем и тях.

Недостатъци
  • В повечето случаи нямате яснота около това, дали за дадено събитие ще има наличен кеш аут в по-късен етап. Това може да обърка плановете ви в определени моменти, ако очаквате възможност за кеш аут на дадено събитие, а се окаже, че такава възможност няма. Все пак, запомнете, че за по-големите лиги и първенства в различните държави, функцията ще бъде активна.
  • В определен момент, затварянето на залога може да ви постави в ситуация, в която ако сте изчакали края на събитието, сте можели да спечелите пълната печалба. Това е твърде относително и макар да го считаме за недостатък, изборът за кеш аут е изцяло ваш.


Особености на кеш аут при различните букмейкъри

Кеш аут опцията се предлага при повечето големи букмейкърски къщи, като всяка от тях си има своите особености, които ще е добре да знаете. Систематизирали сме ги специално за някои от най-добрите букмейкъри, предлагащи опцията за затваряне на залог.

Efbet кеш аут

Букмейкърската компания Efbet е една от компаниите, които предлага опцията за прекратяване на залога. Тя е активна само за определени събития и пазари. Голям недостатък е, че от Efbet не дават информация кои точно събития и пазари ще подлежат на кеш аут. Но, можем да ви помогнем с малко информация, която се изразява в това, че обикновено, ако даденото събитие ще бъде предлагано със залози на живо, то шансът да се предлага кеш аут е много голям. Освен това, ако заложите на събитие, което към дадения момент е на живо, също опцията кеш аут най-вероятно ще бъде налична. Все пак, внимавайте, когато залагате с мисъл за кеш аут.

Най-голямата особеност на функцията кеш аут, която Efbet предлага е, че тя е активна само за единични залози! Това е много важно да запомните, понеже ако заложите множествени селекции на каквито и да е събития, няма да имате възможност да прекратите залога си. Efbet предлага кеш аут на залози единствено съставени от една селекция! Научете повече информация за кеш аут-а на Efbet.


Bet365 кеш аут

Bet365 е сред водещите компании в бранша на онлайн залаганията и също предлага кеш аут опцията на своите клиенти. Можете да я използвате на доста различни събития, но отново не на всички, които се предлагат за залози. Все пак, повечето пазари и събития ще ви дадат възможност да прекратите залога при ваше желание. Опцията за затваряне на залог на Bet365 е много лесна и удобна за използване, като когато достъпите секцията с вашите залози, ще видите дали даден залог подлежи на спиране. Даже имате подменю, което ще ви покаже всички залози, които към дадения момент можете да затворите. Освен това, много лесно може да направите частично затваряне на залога ви, чрез специален плъзгач, който автоматично изчислява всички суми.

Опцията за затваряне на залог, предоставяна от Bet365 е наистина много удобна и се предлага за повечето събития и пазари на компанията, но основната и особеност е, че ако сте изискали бонус от компанията и трябва да го превъртите, то всички залози, които сте затворили, няма да се считат към превъртяната от вас сума на бонуса. Този факт донякъде може да ви попречи, но все пак кеш аут-а на Bet365 си остава прекрасна възможност. Ако желаете да научите и други неща около самата функция на компанията, предлагаме на вашето внимание нашето специално ревю за кеш аут опцията на Bet365.


Betfair кеш аут

Букмейкърската къща Betfair е поредната, която предлага на всички свои клиенти функцията кеш аут. Така нареченият Betfair Cash Out набра доста голяма популярност през последно време, а заслугата за това е най-голямата особеност на функцията, предлагана от Betfair. Тя се изразява в това, че Betfair дава възможност на клиентите си да разберат точно на кои пазари за дадено събитие ще има възможност за кеш аут. Това може да разбере всеки, когато достъпи дадено събитие от сайта на букмейкъра и види срещу дадения пазар оранжева иконка на кръг в квадрат, който дава информация за това, че кеш аут на това събитие за дадения пазар ще бъде активен. Тази услуга дава много голямо предимство на Betfair пред другите букмейкъри, които предоставят възможността за кеш аут.

Всички ваши залози, подлежащи на прекратяване може да видите в специална страница от менюто на сайта, която се казва Cash Out. Ако желаете да разберете как се използва Betfair Cash Out и други негови особености, може да прочетете нашето ревю за Cash-Out функцията на Betfair.


Sportingbet кеш аут

Sportingbet също е сред тези букмейкъри, предлагащи функцията кеш аут на своите клиенти. Sportingbet ви дава шанса да ползвате прекратяване на залога при повечето видове спорт и на много различни събития и пазари. Лошото е, че не можете да разберете на кои точно ще има възможност за кеш аут, но на по-големите събития и на по-популярните пазари, едва ли кеш аут функцията ще липсва. Ако искате да видите кои ваши залози подлежат на затваряне ще трябва от секцията с вашите залози да изберете активните такива, където ако за даден залог се предлага сума на затваряне, тя ще бъде показана.

Основната особеност на кеш аут опцията, предлагана от Sportingbet е, че сумата на кеш аут не се обновява автоматично, т.е. за да видите актуалната сума, която компанията ви предлага за затваряне на залога ви ще е нужно да превключите между страниците, където са вашите залози, за да сте наясно каква е последната кеш аут сума, която ви се предлага. Ако желаете да научите как се използва опцията кеш аут в сайта на Sportingbet, предлагаме на вашето внимание нашето експертно ревю, създадено специално за кеш аут-а на Sportingbet.


Отговори на най-често задаваните въпроси относно кеш аут

Защо не мога да извърша кеш аут?

Кеш аут сумата е налична, но бутона за затваряне на залог не е активен?

Нужно ли е да плащам някаква сума за използването на опцията кеш аут?

Мога ли да използвам кеш аут функцията през мобилната версия на букмейкъра?

Нужно ли е винаги да използвам кеш аут?

Ако срещате затруднения при залозите с Кеш-аут или имате други въпроси, то може да се обърнете към нашия екип на: support@betenemy.com.