Успешни стратегии за залагане в Winbet – реални примери

Съдържание
 1. Плюсове и минуси на стратегиите
 2. Информация за компанията
 3. Стратегии за залагане в Winbet
 4. Финални думи
успешни стратегии за залагане в Уинбет

Предимства и недостатъците при използването на стратегии

Повечето стратегии разкриват пред вас различни варианти, които да ви подскажат неизвестен за момента начин на игра или опция, която да изпробвате. Всяка от тях е успешна при определени условия и начин на изпълнение. Голяма част от повечето успешни стратегии, изискават време, търпение и анализиране. Те са ви така необходими, за да успеете да достигнете до дълготраен прогрес. Преди да ви разкрием три от наистина печелившите онлайн стратегии за залози ви представяме кои са плюсовете и минусите на стратегиите като цяло.

 • Силни страни:
 • висок процен на печалба, посредством използването на правилна стратегия за залог
 • обогатяване на познанията и даване на нужните насоки за подробен анализ на дадена среща или събитие
 • повечето стратегии са добре разработени и проверени във времето
 • подсигуряват финансовите ви средства в една или друга степен
 • всяка стратегия е строго специфична и не може да бъде използвана при множество букмейкъри
 • при неправилно тълкуване на дадена система, разработена от друг, има шанс тя да не проработи успешно за вас
 • стратегиите не гарантират напълно 100% сигурен успех

  Относно Winbet

  В сравнение със световния пазар, българският не е така добре разработен, но не може да се каже, че отстъпва много позиции назад. Доказателството за това е Winbet, който един от брандовете за спортни и казино залози. Разделите, които букмейкърът предлага са добре развити. Освен това компанията се старае да внедрява още нови функционалности и опции, с които да обогатява платформата си. Голям плюс, който донася позитиви, са разнообразните Уинбет бонуси, които играчите могат да получат, когато се регистрират в сайта. Друго предимство са завишените коефициенти, които се предлагат. Поради това, голям процент от играчите имат интерес да поставят залози именно в техния сайт. Но това не е достатъчно. Ето защо в следващите редове ще разгледаме три важни стратегии, които ще ви помогнат, когато правите онлайн залози в Winbet.


  Видове стратегии за залагане и успешни залози в Winbet

  Стратегия за залагане въз основа на статистика

  Най-популярният спорт е футболът и това едва ли е изненада за някого. По-интересното обаче е проследяването на самата игра и развитието на даден тийм. Това няма как да бъде възможно, ако някъде не бъде съхранявана информация за протеклите срещи и първенства. В сайта на Уинбет тези детайли са налични.

  За да достигнете до тях влезте в раздел „Спорт“ от главното меню. Можете да изберете, който и да било турнир или пък лига (в случай, че избраният от вас спорт е футболът). В нашия пример ние селектираме „Европейски турнири“, след което посочваме „Шампионска лига“ и оттам избираме мач на случаен принцип. Ще видите икона, която е за статистиката, която се съхранява и извежда за всеки тийм. Избирайки я, пред вас ще се отвори нов прозорец, в който има информиращо виртуално табло. Архивите се съхраняват по месеци, но можете да разгледате и пълната програма.

  Много играчи пренебрегват тази статистика и макар и достъпна за всички (дори и за нерегистриралите се в платформата потребители), много малко са тези, които изобщо я отварят, а още по-малко са тези, които отделят време за да я разгледат, осмилят и анализират. И именно там е тяхната грешка. Някои си казват, че е чиста загуба на време, но това е много далеч от истината. Ще ви изложим няколко довода, които сами бихте могли да прецените дали заслужават времето ви, избирайки да следвате стратегия за залагане въз основа на резулатати, изведени от статистика:

  Кое е ключовото при тази стратегия?

  • ако сте фен на залозите от тип „брой голове“, то имайте предвид, че в статистиките много често присъства информация за тях и това как са протекли срещите;
  • разгледайте внимателно какви са били последните мачове и по-важното – с какви резултати са завършили;
  • хвърлете бърз поглед и на предстоящите срещи – сигурна индикация е, че вашият фаворит си струва е, когато отборът играе срещу друг силен тийм, а не срещу по-слаби от него;
  • проучете различните квалификационни кръгове;
  Стратегия за залагане на виртуален футбол

  Виртуалните спортове придобиват все по-голяма популярност сред онлайн залагащите. При Уинбет можете да видите цели две отделно обособени секции за тях, а именно „Виртуални +“ и „Виртуални“. Ако и вие сте фенове на този тип спортове, то тази стратегия със сигурност ще предизвика интереса ви.

  Играчите, които предпочитат по-сигурните залози, много често се спират на залог от тип над 1.20, но не по-голям от 1.30. Коефициентите при избор над 1.5 гола за мач са най-сигурното ви попадение, когато става дума за залози, които правите на електронен футбол. При една елементарна сметка голяма част от потребителите биха си казали, че спечелените суми биха били нищожни, но само се замислете какво би се случило, ако правите печеливши ниски залози по няколко пъти на ден. Точно така, това би увеличило сумата, която ще прибавите към своята вируална сметка в пъти.

  Във раздел „Виртуални +“ разполагате с помощно ръководство. Отделете си няколко минути за да се запознаете с правилата на играта, видовете залози за конкретен спорт и опциите за залагане, които имате на разположение. Не си мислете, че знаете абсолютно всичко. Често пъти има някои изисквания, които ви убягват. Ако все пак се окаже, че прочетената информация не е нова за вас, не считайте това за изгубено време. Не забравяйте максимата, че повторението е майка на знанието. По-добре да опресните вече получени от по-рано знания, отколкото да пропуснете нещо важно и след това да има негативни последствия върху залозите ви.

  Стратегия за залагане на волейбол

  Феновете на волейбола ще бъдат зарадвани, когато разберат, че от спортната секция в Winbet могат да правят и такъв тип залози. Можете да правите филтрация „по лига“ или „по време“. Залозите за волейболните срещи могат да бъдат от следните типове:

  • победител
  • общ брой точки
  • точков хендикап
  • сет – победител
  • сет – брой точки
  • сет – точков хендикап

  Тук отново разполагате със статистика, която горещо ви препоръчваме да прегледате в детайли. В нея има доста подробна информация относно датата на конктретната среща, която ви интересува, турнирът, кръга, мача, както и детайли около изминалите срещи, последни мачове и каква е крайната позиция в класирането. Все неща, които не са изобщо за подценяване.

  Разгледайте също така каква е програмата занапред. Ако не се чувствате убедени в прогнозите си за дадена волейболна среща, по-добре се въздръжте от залог. Погледнете бъдещите срещи, набележете си някоя и се подгответе от рано, като проучите добре двата отбора. Когато става дума за вложени реални парични средства от вас, не си позволявайте да правите компромис или твърде високи рискове, които могат да ви нанесат сериозни финансови загуби.

  Волейболът изглежда приятна игра, но всъщност изисква добър анализ и следене, така че не пренебрегвайте конкурента на вашия отбор фавори нито за миг. Често пъти заради подценяване, играчите губят сериозни суми.

  Имайте предид това, че преди да направите залог на даден волейболен мач е важно да запомните няколко прости, но ефективни правила:

  • не залагайте големи надежди на срещи от началото на даден сезон в клубни първенства;
  • внимавайте за това кой е домакинът, защото често пъти именно той се оказва в ролята на печеливш;
  • следете физическото състояние на най-ключовите състезатели, от които често пъти зависи развоят на събитията в дадена волейболна среща;

  Обобщение

  Както виждате стратегиите са разнообразни, така че дори някоя от тях да ви се стори по-сложна за изпълнение, винаги можете да изпробвате някоя от останалите. Набелязахме три различни по вид стратегии, за да можете да експериментирате. Имайте предвид това, че с постоянство и придобиване на опит ще можете да добиете достатъчно тренинг, който да ви позволи да изградите свои собствени стратегии, които са разработени от самите вас и действат по успешен начин. Моделът за всички букмейкърски сайтове е строго специфичен. Същото се отнася и за самия начин на залагане на различните играчи. Това означава, че ако за някой от тях една стратегия не е проработила успешно, това съвсем не означава, че тя не е ефективна. Въоражавайки се с търпение и най-вече воля, вие ще откриете работещия за вас модел. Нашият призив към вас е – експериментирайте, докато не намерите най-доброто, което работи при вашите залози.