Букмейкъри с лиценз

Таблица с лицензирани онлайн букмейкъри

Подробен и актуален списък с онлайн лицензирани букмейкъри, които имат валиден лиценз за България. Вижте кои брандове могат да предлагат хазартни услуги за българските играчи:

Ексклузивна Оферта
Bwin
100% Бонус До 222 лв.
11 мненияBwin ревю
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Winbet
200% Бонус До 200 лв.
23 мненияWinbet ревю
18+ T&C apply
Palms Bet
300% Бонус До 30 лв.
24 мненияPalms Bet ревю
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Най-популярен
Bet365
6 мненияBet365 ревю
Нов бонус
Efbet
100% Бонус До 200 лв.
56 мненияEfbet ревю
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly

Важен ли е лицензът?

Да, издаването на валиден лиценз за възможност за извършване на хазартна дейност е от ключово значение за всеки букмейкър. Не случайно това е първото, към което се насочва даден бранд, преди да предложи каквото и да било за играчите от дадена страна.


Букмейкъри с лиценз за България

Държавната комисия по хазарта (ДКХ) е тази, която определя кой букмейкър има законното право да упражнява своята дейност легално и кой трябва да поработи още по въпроса, за да получи валиден лиценз за извършване на хазартна дейност.

Ние следим нисшата отблизо и сме ставали свидетели на не един и двама букмейкъри, сдобили се с лиценз. Имало е и случаи обаче на букмейкъри, на които такъв им е бил отказан. Наблюдавали сме и ситуации, в които след изтичане на определен срок на валидност, лиценза на букмейкъра не е бил подновяван и следователно той губи правото си да оперира у нас и да предлага онлайн залози на български играчи.

В нашата таблица можете да видите всички лицензирани букмейкъри.


Често задавани въпроси (FAQs)

Мога ли да разгледам услугите на даден бранд, ако той няма лиценз?

Да, стига да няма рестрикции за достъпването му. Въпреки липсата на лиценз, това не означава, че ще бъдете възпрепятствани да видите категориите в сайта, които предлагат различен по тип залози, функции и не само.

Как да достъпя сайт за залози на букмейкър, който е без лиценз за България?

На много места можете да прочетете, че дадени играчи използват за целта специален софтуер (прокси/proxy). То променя IP адреса и местонахождението ви от страна, която вие посочите. Ние обаче ви съветваме да не се опитвате да мамите, защото това може да се установи и букмейкърът би могъл да предприеме по-сериозни действия.

Как да разбера дали даден онлайн сайт за залагания има лиценз?

В нашите ревюта винаги можете да намерите информация относно това лицензиран ли е даден букмейкърски сайт. В случай, че искате да проверите информацията на още едно място, най-удачно би било да се свържете с екипа по поддръжка и обслужване на клиенти за конкретен бранд. Те със сигурност ще могат да ви дадат достоверна информация относно това дали имат валиден лиценз за страната, която ви интересува.