Нови бонуси и оферти

За да бъде по-атрактивен и по-привлекателен, всеки един букмейкър ви дава различни бонуси. За тях най-важни сте вие, залагащите, поради което се опитват да ви вкарат в своя отбор, т.е. да залагате при тях. Освен, че се конкурират с коефициенти и видове пазари, букмейкърските компании се конкурират и чрез видовете бонуси, които ви предлагат. В тази статия ще научите всички важни аспекти, които ви интересуват относно бонусите.

Winbet
Бонус
200 лв.
Процент
200%
Мин. Депозит
-
Cashout
Live Betting
Live Streaming
18+ T&C apply
Palms Bet
Бонус
30 лв.
Процент
300%
Мин. Депозит
10 лв.
Cashout
Live Betting
Live Streaming
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Най-популярен
Bet365
Бонус
-
Процент
-
Мин. Депозит
-
Cashout
Live Betting
Live Streaming
Нов бонус
Efbet
Бонус
200 лв.
Процент
100%
Мин. Депозит
10 лв.
Cashout
Live Betting
Live Streaming
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Ексклузивна Оферта
Bwin
Бонус
222 лв.
Процент
100%
Мин. Депозит
20 лв.
Cashout
Live Betting
Live Streaming
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.

Какво представляват бонусите?

Обикновено, бонусът представлява сума, която букмейкърът ви дава, за да залагате с нея. Тази сума винаги има максимална стойност и не може да я изтеглите веднага, след като я получите. Трябва първо да превъртите (да заложите) определена обща стойност. Бонусите могат да са и във вида на безплатен залог, т.е. според определени условия букмейкърът ви дава право да заложите конкретна сума на дадено събитие и ако вашата прогноза се окаже правилна – печелите реална сума. Бонусът може да бъде и във вида на по-високи коефициенти. Букмейкърът избира дадено събитие и при определени условия ви дава право да залагате на изходи от мача с много завишени коефициенти, обикновено в пъти.


За какво да внимаваме при избор на бонус?

избиране на бонус

Най-важното нещо при избор на даден бонус е да сте запознати с правилата на използването му. Всеки вид бонус има определени условия, които трябва да изпълните, преди да го получите и да залагате с него. Един от най-известните бонуси, който имате възможност да получите, е този при нова регистрация в дадения букмейкър. При него, обикновено, ви се дава начален бонус 100 лв., или друга сума в зависимост от букмейкъра. При този вид бонус обаче не е сигурно, че ще получите винаги 100 лв. от букмейкъра. Реално представлява бонус до 100 лв., като зависи от сумата на вашия първи депозит. Ако след регистрация първият ви депозит е на стойност 50 лв., ще получите само 50 лв. бонус. За да получите максималния бонус от 100 лв., ще трябва да депозирате именно минимална сума от 100 лв. или повече. Разпределението на бонус сумата може да бъде 100% върху депозита при някои букмейкъри, но може и да е 50% или дори 25% от направения депозит.

Всичко обаче не свършва тук. Внимавайте какви са изискванията за получаване на бонуса. Може да е нужно да въведете някакъв код, да се свържете с букмейкъра или просто бонусът автоматично да се зареди в сметката ви. Нещата зависят от вида на политиката, която се води от водещите букмейкърски компании. Има нещо, което не зависи от това, понеже при всички букмейкъри е еднакво, засега. А то е условието за усвояване на бонуса. Това е може би най-важното нещо, което трябва да запомните.

Когато получите вид бонус, вие не можете да изтеглите дадената ви сума веднага. Има едно условие за превъртане на бонуса, което е нужно да се изпълни. Какво означава превъртане на бонус? Това е определена заложена сума, която трябва да направите, преди да можете да изтегляте.

Пример:
Ако получите 40 лв. начален бонус депозит при 100%, което значи че сте депозирали също 40 лв., общата сума в сметката ви ще бъде 80 лв. За да можете да теглите средства от сметката си, ще бъде нужно да развъртите 3 пъти тази сума, т.е. да направите залози на обща стойност 3 х 80 = 240 лв. Не забравяйте обаче, че не навсякъде изискването за превъртане е 3 пъти. При различните букмейкъри това условие е различно.
Важно
Превъртането на бонуса е основното му правило!

Друго важно условие, за което трябва да внимавате, е срока на бонуса. Обикновено имате между 7 и 30 дни, в които да превъртите бонуса. В противен случай има вероятност букмейкърът да ви го отнеме. Още нещо, когато желаете да превъртите бонуса, трябва да правите залозите си на над определен коефициент.

Обикновено залозите ви трябва да са на събития с коефициент над 1.50, за да се считат към общата сума на превъртане. Запомнете също така, че при много от букмейкърите залози на Азиатски хендикап, линии, залози за четно/нечетно, на какъвто и да е спорт, при каквито и да е коефициенти, няма да се считат също в общата сума на превъртане на бонуса!

Не е задължително всеки бонус да бъде превъртан 3 пъти. Има бонуси, при които се изискват 1 или 2 превъртания, но това зависи от букмейкъра. Това са основните условия и правила за усвояването на един бонус. Винаги преди да изискате вашия бонус проверете дали няма нови условия, които в даден момент могат да ви изненадат.


Кога да използваме бонус и кога не?

Въпреки че почти всички съвременни онлайн букмейкъри предлагат начални бонус оферти на своите клиенти, това не ви задължава да се възползвате от тях. Важно е да прецените добре дали един бонус е подходящ за вас и дали ще успеете да се справите с него. Точно затова ви съветваме да проучите добре правилата и условията на конкретна бонус оферта. Ако смятате, че те са изпълними в срок, няма проблем да се впуснете в избраната промоция. Ако обаче даден бонус не ви допада откъм изисквания, по-добре да не се мъчите с него, защото така може да загубите и направения депозит, който всъщност ви класира за бонуса.

Всеки сам трябва да прецени дали може да се справи с даден бонус. Ако е така, нека се възползва от него, но в противен случай по-добре да го прескочи.


Каква е разликата между промоция, бонус код и оферта?

разлика между промоция и код

И трите типа са вид бонуси, но под различна форма и имат някои разлики.

1. Промоция

Това са предложения за безплатно добавяне на сума или залози, които букмейкърите ви предлагат при нова регистрация или вече съществуваща. При тях обикновено важат условията за превъртане на бонуса.

Предимства:
 • получавате средства под формата на парични добавки, с които да залагате
 • обикновено първоначалната промоция е с най-високата стойност, която букмейкърът ви предлага
Недостатъци:
 • превъртането на средствата понякога може да се окаже дълъг процес
 • докато трае текущата промоция, не можете да теглите средства от сметката си

2. Бонус код

Представлява код, чрез въвеждането на който букмейкърът ви дава право на безплатен залог или бонус от вида на залог на събитие със завишени коефициенти. Тук отново важат определени правила за усвояване на бонуса. При безплатен залог, например, букмейкърът ви дава определена сума, с която да заложите и ако вашата прогноза е успешна, вие получавате само чистата печалба от залога.

Например, ако получите безплатен залог на стойност 10 лв. и го заложите на 2.00 коефициент, общата сума на печалба е 20 лв. Букмейкърът обаче, ви изплаща само чистата печалба, т.е. в случая – 10 лв.

Обикновено бонус кодовете се въвеждат на определеното за това място във вашия фиш.

Предимства:
 • имате възможност да спечелите реални средства, без да рискувате вашите такива
Недостатъци:
 • безплатните залози са на ниска стойност и не предлагат високи суми
 • има голяма вероятност букмейкърът да ограничи избора ви на залог само до определени от него мачове и видове пазари

3. Оферта

Това са всички предложения, които обикновено получавате, след като вече сте се регистрирали при дадения букмейкър.

Например, букмейкърът може да ви изпрати оферта, с която да ви предложи определен бонус при депозит на средства или да ви предложи оферта за залог на живо на определено събитие.

Обикновено букмейкърите използват големите мачове, за да ви предложат подобна оферта на живо. Офертата ви се изпраща по e-mail или може да я видите в сайта на букмейкъра. При оферта на живо, например, имате възможността, ако направите залог за определено събитие преди началото му, да получите добавка под формата на безплатен залог на живо по време на мача. По този начин, чрез двата направени залога можете да се подсигурите и да направите така, че винаги да сте на печалба. Разбира се за тези добавки важат определени условия и лимит до определена сума.

Предимства:
 • получавате средства, които може да залагате и да печелите чрез тях
 • чрез оферта на живо имате възможност да подсигурите залозите си и винаги да сте на печалба
Недостатъци:
 • бонусът е ограничен до определена сума
 • офертата на живо е ограничена само до определени от букмейкъра събития и пазари

Актуални бонус предложения

За нови играчи:

До 100 лева стартов бонус от Winbet – Родният букмейкър вече е и онлайн, като предлага начален бонус до 100 лв. за всички привърженици на спортните залози. Този бонус се дава само на новите клиенти, които се регистрират и направят своя първи депозит в системата на УинБет. Този бонус представлява 200% добавка към направения от вас депозит. Например, ако депозирате 50 лв., вие ще получите 100 лв. под формата на бонус или общо 150 лв. За да вземете максимума от промоцията, вие щя трябва да въведете успешно своя първи депозит във вашата сметка, след което да ги развъртите и да покриете условията. Този бонус се взима, когато използвате бонус кода WB2020 при самата регистрация в сайта. Запомнете, че трябва да превъртите 6 пъти общата сума на депозита и бонуса, за да може да я изтеглите. В нашето ревю за Winbet може да откриете повече подробности за сайта и наличните залози и пазари към тях.

Бонус до 200 лв за добре дошли – След като се регистрирате в Efbet, имате възможност да получите бонус до 200 лв. след първия ви депозит. Самият бонус ви предлага 100% от сумата на първия депозит, като максималният бонус е равен на 200 лв. Сумата, която ви се дава, е под формата на т.нар. безплатен залог. За да може да изтеглите пари от сметката си, след като сте изискали бонуса, е нужно да превъртите 3 пъти общата сума на вашия депозит и получения бонус чрез залози само на спортните пазари. Залозите трябва да са направени на събития с коефициент минимум 1.50, като залози на Азиатски хендикап, линии, залози за четно/нечетно на всякакви спортове не се считат към общата сума на превъртане. Имате срок от 30 дни, след като сте изискали бонуса, за да го превъртите. Повече за предложенията може да научите в нашето основно ревю за сайта на Efbet.

100% бонус при първи депозит, до 100 лева максимум – Тази оферта от страна на Бет365 си остана една от най-комерсиалните и желани сред българските играчи. Поради тази причина от компанията решиха да я подновят и след като букмейкъра получи лиценз за България. Този бонус ви позволява да получите 100% върху първия си депозит. Минималната сума за да се квалифицирате за тази промоция е 10 лева, а максималната, за която ще получите бонус, е 100 лева. Т.е. ако депозирате сума над 100 лева, то вие няма да получите повече от 100 лева като добавка в сметката ви. Офертата важи само за играчи, които не са регистрирани в Бет365 и тепърва предстои да го направят. Преди да изискате бонус код за Bet365 или да вземете кода директно то имейла си, вие трябва да се запознаете с условията. Ако пресметнете, че правилата за получаване и превъртане не ви устройват, то тогава е по-добре да се регистрирате без да се възползвате от стартов бонус! Научете повече за това как да вземете бонус от Бет365, следвайки правилата и условията към всяка оферта. Прочетете всички правила и условия, които важат към тази оферта.

8.88 лв. начален бонус от Efbet (ТОЗИ БОНУС НЕ Е АКТИВЕН) – След като се регистрирате в Efbet, имате възможност да получите бонус от 8.88лв без нужда от депозиране. Сумата, която ви се дава, е под формата на т.нар. безплатен залог. За да може да изтеглите пари от сметката си, след като сте изискали бонуса е нужно да превъртите сумата на вашия получен бонус чрез залози само на спортните пазари. Залозите трябва да са направени на събития с коефициент над 1.50, като залози на Азиатски хендикап, линии, залози за четно/нечетно на всякакви спортове не се считат към общата сума на превъртане. Максималната печалба от този бонус може да е до 88.88лв. Имате срок от 30 дни, след като сте изискали бонуса, за да го превъртите.

До 100 безплатни врътки в казиното на Bwin – Тази промоция се дава на играчи от България, които са се регистрирали в букмейкъра Bwin и възнамеряват да играят в раздел Казино. Тези врътки се дават на лоялните клиенти, които играят всеки ден в казиното на Bwin и по-специално на Aztec Gold. Безплатните врътки ще ви бъдат прехвърлени в акаунта в края на дневния кръг, като последният започва в 9:00ч и приключва 24 по-късно, т.е. в 08:59. Всички залози, които са направени на слот игри в споменатия период, ще се начисляват към дневния кръг. Ето и целия списък с бонусите от Bwin, както и правилата и условията към всеки един от тях.

Удвоен депозит за всеки нов клиент на eCasino – Компанията eCasino е съсредоточена изцяло към казино предложенията, което я прави предпочитан избор за много играчи и фенове на онлайн казино игрите. Началната оферта за всички нови играчи е на стойност 100% от първоначалния им депозит в сайта, като може да достигне до максимум 200 лв. Всеки нов потребител ще трябва да изпълни условията на тази промоция, начело с правилото за разиграване на бонус сумата, но въпреки това бонусът си остава доста добър. Чрез него компанията дава шанса на своите клиенти да стартират игрите си в онлайн казиното на по-високи обороти. Наред с тази оферта има и други такива за вече регистрирани клиенти. Повече четете в нашето бонус ревю за eCasino.

За вече регистрирани играчи:

Бонус при презареждане на сметка – букмейкърската компания Efbet ви предлага 100% бонус презареждане за първия депозит, след като сте получили тази оферта. Екипа на Efbet ви изпраща покана чрез e-mail или SMS, след което, за да изискате бонуса, трябва да депозирате средства в сметката си. Максималната сума, която може да получите, е упомената в изпратената покана, но обикновено е равна на 100 лв. Например, ако депозирате 30 лв., ще получите само 30 лв. бонус презареждане. Офертата е валидна 3 дни, след като ви бъде изпратена поканата, за да направите депозит. След това имате срок от 7 дни да активирате бонуса си. За да можете да теглите средства от вашата сметка, трябва да превъртите сумата на вашия депозит 1 път, т.е. трябва да направите залози на обща стойност сумата на вашия депозит на събития с коефициент минимум 1.50. Залози, които са направени на Азиатски хендикап, линии и залози за четно/нечетно на всички спортове няма да се считат към сумата на превъртане. Имате срок от 30 дни, в който да превъртите бонуса.

Бонуси за лоялни клиенти и VIP – някои букмейкъри ви предлагат бонуси за лоялни клиенти под формата на безплатен залог или малка сума. Едни от най-комерсиалните предложения се изпращат на играчите, които вече имат регистрация в Bet365. Букмейкърът е напълно лицензиран в България, така че за да играете в Бет365, вие трябва да сте се регистрирали в сайта, за да ви се изпращат постоянни оферти като регистриран вече клиент. Повече подробности около случилото се с компанията и взетия лиценз може да откриете в нашето професионално ревю за Bet365 на български. Конкретно Efbet предлага бонуси за своите VIP клиенти. Те получават най-големите бонуси и най-доброто отношение от Efbet. Ако сте лоялен към Efbet и те виждат, че обичате да залагате при тях, е твърде вероятно да ви поканят в своя VIP клуб.


Как да определим коя промоция или бонус е подходящ за нас?

След като вече сте запознати с видовете бонуси и условията по тях, можете сами да решите дали да се възползвате от даден бонус или не. Като цяло, бонусът все пак ви дава възможност да печелите чрез безплатни залози или други оферти, но в крайна сметка те не са задължителни. Все пак, както вече знаете, доста от бонусите изискват условието да ги превъртите няколко пъти, за да може да теглите от вашата сметка.

Определянето дали даден бонус е подходящ за вас, зависи само и изцяло от самите вас, защото ако например искате да теглите средства от сметката си без ограничение, няма да изискате определени бонуси, които ще ви възпрепятстват от тегления за определено време. Всичко е сведено до вашите желания.


Бонуси за играчи от смартфони или таблети

предложения за играещите от мобилни устройства

При някои букмейкъри може да срещнете бонус за мобилни залози, който изисква изпълнението на съответните правила и условия. При него, независимо от това дали сте нов клиент или съществуващ такъв, ще получите бонус, когато направите първия си залог през смартфон или таблет. Обикновено, след като направите подобен залог, букмейкърът ще ви изпрати Код на Оферта, който ще получите на e-mail-а си, с който сте се регистрирали. Този код трябва да бъде въведен в срок между 7 до 30 дни след получаването му (зависи от различните букмейкъри). След това, ще получите като бонус определена сума, равна на сумата, с която сте направили първия залог през мобилното устройство.

Обикновено максималните суми, като добавки за играчи от мобилни устройства са до 50 лв. За да можете да теглите от сметката си, трябва да заложите 3 пъти общата стойност на вашия първи залог + получения бонус. Залозите отново трябва да са направени през смартфон или таблет. Обикновено срокът за изпълняване на това условие е 90 дни след въвеждането на кода за офертата. При този бонус също има ограничения, като минимален коефициент от 1.50 и такова, че залози на Азиатски хендикап и линии не се считат към сумата на превъртане.

Все пак съветваме всички да проверяват какви точно са мобилните бонуси при един или друг букмейкър, понеже някои сайтове имат такива, но други изобщо не ги предлагат. Проучете нещата и ако имате възможност да се доберете до допълнителен бонус за мобилни залози и имате това желание, направете го.


Заключителни думи

Бонусите са една доста добра възможност, чрез която можете да прибавите реални средства към сметката си. Както разбрахте, различните букмейкъри предлагат различни бонуси и оферти, като изборът кои да използвате и кои не е изцяло ваш. Хубавото е, че никой не ви спира да пробвате всички бонуси. Не забравяйте, че букмейкърите имат правото да отменят или да откажат всяка своя оферта при дадени събития. Винаги залагайте разумно и с мярка, защото залаганията трябва да бъдат за удоволствие! При всякакви затруднения или въпроси, свързани с темата на тази статия, не се колебайте, а се свържете с нас от контактната ни форма или директно по мейл: support@betenemy.com.