Стратегия за залози на живо, докато гледате мача

Залозите На Живо са една прекрасна възможност за всеки играч на спортните пазари. Чрез тях можете да залагате на коефициенти, които не бихте си и представили за конкретен изход от мача, преди неговото начало. Освен това букмейкърите вече предлагат и картина на живо на доста от мачовете. Стратегията, за която ще ви разкажа ще ви научи, как да печелите, докато гледате как се развива даден мач.

стратегия за залози на живо

Знаете, че ако за даден отбор букмейкърът е поставил коефициент 1.50 за победа, преди мача, то ако след края на първото полувреме същия отбор губи в резултата, коефициентът На Живо за победа ще е поне 2.30-2.50. Защо да не се възползвате от един такъв коефициент.

Целта е да гледате директно как се развива мача. Ако вашия отбор е допуснал нелеп гол в края на полувремето, след като цяло полувреме е атакувал, тогава шанса да спечeлите от обрат в резултата е доста голям. Особено, когато самите вие ставате свидетели на всичко това.

Краен победител в мача е само една малка част от възможностите, предлагащи ви залозите на живо или може да следите резултати на живо. Отново гледате мача и виждате, че даден отбор атакува неспирно.

Първи гол

Първата ви възможност е да заложите за дадения отбор да отбележи първи гол в мача или съответния такъв, ако вече има голове в срещата.

Гол преди определена минута

Другата ви възможност е да заложите да има гол преди дадена минута. Например, ако сте в същата ситуация и минутата е 31, залагате да има гол в мача преди 40-та минута на срещата. Коефициентите са доста приемливи и могат да донесат добри печалби. В този случай имате 9 минути за гол в мача.

Брой на головете в мача

Още една възможност при залозите На Живо е да залагате на брой голове в мача. Ако видите, че двата отбора играят открит футбол, може да се възползвате от подобен залог.

Залог за брой корнери

Следващия залог, който ще представя на вашето внимание е залог за корнери в мача. Знаете, че отбори, които играят атакуващ футбол, с атаки по крилата, а и не само, правят мачове, при които се получават доста корнери. Когато вие гледате мач на живо и попаднете на нещо подобно, спокойно може да се възползвате. Много характерно развитие на мача е фаворитът да губи в резултата. При това положение е нормално този отбор да атакува и да търси с всички сили попадение. Това е развитие на срещата, при което корнерите в повечето случаи са гарантирани.

Залог срещу аутсайдера - фаворитът да победи на краен резултат

В следващия пример, нека приемем, че залагаме на среща от фаза на директни елиминации в Шампионска лига. Независимо в коя фаза е мача, ако от самата двойка отбори, аутсайдера спечели първата среща като домакин, напълно нормално е във втория мач фаворита да хвърли всички сили, за да си осигури класиране в по-предна фаза. При такова положение е напълно нормално да заложите за краен победител – фаворита в мача.

Но защо трябва да се ограничавате само с този залог?

Спокойно можете да залагате първи гол в мача за фаворита или пък същия да води на почивката. Залозите На Живо ви предлагат наистина различни възможности, като от вас се иска да направите точните залози в точното време, за да сте печеливши.

Финално заключение и оценка за стратегията

Самата стратегия, за която ви разказвам носи в името си “докато гледате мача”. Това е така, защото когато самите вие гледате дадена среща, сами си правите изводите и прогнозите за развитието на мача. Основното предимство на тази стратегия е, че разчитате на собствените си познания. Правите собствени анализи в движение и понякога можете дори да изчакате покачване на коефициента, за да заложите на него. Разликата да залагате На Живо на мач, който гледате и който не, е огромна. И тя е в полза на тези, които гледат мачовете. Ако искате да прочетете още различни начини за печелене на залози на живо, можете да прегледате подробно изготвеното ни ръководство за това. Желая ви успех и печалби с тази стратегия за залагане!