Залагане с EasyPay

Въведение

Изипей АД е лицензирано от Българска Народна Банка дружество за електронни пари, вписано в публичния регистър по Закона за платежните услуги и платежните системи. EasyPay представлява мрежа от над 2400 офиса в цялата страна, които предоставят различни платежни услуги, като:

 • Внасяне и теглене на пари в брой и получаването им в произволен техен офис
 • Получаване / Изпращане на пари в брой от чужбина
 • Плащане на битови сметки
 • Масови плащания
 • Микросметка за плащания в Интернет
 • Лотарийни билети и лото игри
 • Превод по банкова сметка и други

Интересен факт е, че макар да е основно офлайн доставчик, EasyPay дава възможност внасянето на суми да не се случва само кешово. Други варианти за вноска са следните:

 • чрез ePay.bg чрез национални или международни дебитни или кредитни банкови карти;
 • чрез банков превод от сметка, автоматично – чрез електронни битови сметки, както и чрез друга форма на банкови плащания;

Залози, посредством използването на EasyPay

Голямо предимство на залозите, депозити за които се извършват през EasyPay, е липсата на такса от тяхна страна за вас. Платежната система EasyPay позволява в реално време да се извършват депозирания и тегления в брой от каси на EasyPay, а механизмът е много лесен. Ако искате да направите депозит, единственото, което трябва да направите е да си запишете индивидуалния код на плащане от сайта на букмейкъра и да го предоставите в пункт на EasyPay. Депозираната на каса сума ще бъде прехвърлена в сметката ви при букмейкъра в реално време.

Минус са ограничения брой букмейкъри, които приемат EasyPay като начин на депозиране на средства, но ако вашите любимци са в списъка и имате клон на EasyPay наблизо, ще можете да ги използвате с удоволствие.


Букмейкъри, които приемат плащания през EasyPay

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
easypay
Размер на бонуса
Мин. Депозит
Процент
EasyPay
110лв
10 лв.
100%
EasyPay
200лв
10лв
50%

Как функционира EasyPay?

При депозит на парични средства на гише от клоновата мрежа на EasyPay е необходимо на първо място да споделите със служителя имената си. В допълнение може да оставите телефон и адрес за контакт с вас при нужда, но това не е задължителна информация. От сайта на букмейкъра разполагате с личен код, който казвате в офиса и съответно правите вноската по сметката му в EasyPay, без никакви допълнителни усложнения. Сумата се зарежда по сметката на букмейкъра почти мигновено. И това e наистина толкова лесно.


Такси и цени

В общия случай, плащанията към регистрирани в системата на EasyPay търговци (каквито се явяват букмейкърите, които използват платформата за платежен метод), е без такса за вносителя. Част от търговците имат специфични договорки, но те обикновено отново са в полза на вносителя. Това важи за плащания, които се инициират и изпълняват със средства, заредени в микросметка или платежна сметка в EasyPay.

Ако използвате средства, които са налични във ваша банкова карта, таксите са от 0.4% до 2.9% от сумата на превода, като е възможно да има и допълнителни такси, зависещи от банката – издател на картата.


Сигурност и защита

Предвид, че EasyPay е лицензирано от Българска Народна Банка дружество за електронни пари, то дейността му е добре регулирана и нивото на сигурност при управление на информацията и отчетност на средствата са на доста високо ниво. Риск, който носи всеки, който борави с пари в брой, е физическото преместване на парите, но този риск до голяма степен не зависи нито от вас, нито от дейността на посредници като EasyPay.


Плюсове и минуси на EasyPay

Сериозна клонова мрежа с изградени стройни процеси за обработка на плащанията като EasyPay, особено, когато е напредничава и прави връзка и с дигиталния канал, със сигурност има много положителни страни за потребителите ѝ. Вижте основните ѝ предимства, които сме систематизирали за вас в таблица, заедно с недостатъците на EasyPay като метод, който да използвате за вашите депозити за залагания.

Преимущества
 • Транзакциите се извършват почти мигновено
 • Такси за потребителя на практика рядко има, а ако има те са с минимални размери
 • Можете да боравите от едно и също място и по едно и също време с пари в брой и пари по различни сметки при различни банки
 • Клоновата мрежа е добре развита и включва над 2400 офиса в страната
 • Част от клоновете работят и в почивни дни и/или с удължено работно време
Недостатъци
 • Системата не е световно призната и разпространението ѝ като начин на разплащане е ограничен сред букмейкърите
 • На този етап клоновата мрежа е само в България

Обобщение

EasyPay на практика представлява една много силна клонова мрежа за всякакви видове разплащания, която работи в реално време с всички банки и това ги прави истински конкурентни. В случай, че сте от хората, които не обичат да се доверяват на онлайн доставчици или държите част от средствата си в брой, EasyPay е едно добро решение за вас и депозитите по вашите залози.

Вход в EasyPay

Залагане с EasyPay
рейтинг 4.5 от 4 ревюта

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *