Залагане с EasyPay

Въведение

Изипей АД е лицензирано от Българска Народна Банка дружество за електронни пари, вписано в публичния регистър по Закона за платежните услуги и платежните системи. EasyPay представлява мрежа от над 2400 офиса в цялата страна, които предоставят различни платежни услуги, като:

 • Внасяне и теглене на пари в брой и получаването им в произволен техен офис
 • Получаване / Изпращане на пари в брой от чужбина
 • Плащане на битови сметки
 • Масови плащания
 • Микросметка за плащания в Интернет
 • Лотарийни билети и лото игри
 • Превод по банкова сметка и други

Интересен факт е, че макар да е основно офлайн доставчик, EasyPay дава възможност внасянето на суми да не се случва само кешово. Други варианти за вноска са следните:

 • чрез ePay.bg чрез национални или международни дебитни или кредитни банкови карти;
 • чрез банков превод от сметка, автоматично – чрез електронни битови сметки, както и чрез друга форма на банкови плащания;

Залози, посредством използването на EasyPay

Голямо предимство на залозите, депозити за които се извършват през EasyPay, е липсата на такса от тяхна страна за вас. Платежната система EasyPay позволява в реално време да се извършват депозирания и тегления в брой от каси на EasyPay, а механизмът е много лесен. Ако искате да направите депозит, единственото, което трябва да направите е да си запишете индивидуалния код на плащане от сайта на букмейкъра и да го предоставите в пункт на EasyPay. Депозираната на каса сума ще бъде прехвърлена в сметката ви при букмейкъра в реално време.

Минус са ограничения брой букмейкъри, които приемат EasyPay като начин на депозиране на средства, но ако вашите любимци са в списъка и имате клон на EasyPay наблизо, ще можете да ги използвате с удоволствие.


Букмейкъри, които приемат плащания през EasyPay

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
easypay
Размер на бонуса
Мин. Депозит
Процент
EasyPay
220лв
10 лв.
100%
EasyPay
200 лв.
10лв
50%

Как функционира EasyPay?

При депозит на парични средства на гише от клоновата мрежа на EasyPay е необходимо на първо място да споделите със служителя имената си. В допълнение може да оставите телефон и адрес за контакт с вас при нужда, но това не е задължителна информация. От сайта на букмейкъра разполагате с личен код, който казвате в офиса и съответно правите вноската по сметката му в EasyPay, без никакви допълнителни усложнения. Сумата се зарежда по сметката на букмейкъра почти мигновено. И това e наистина толкова лесно.


Такси и цени

В общия случай, плащанията към регистрирани в системата на EasyPay търговци (каквито се явяват букмейкърите, които използват платформата за платежен метод), е без такса за вносителя. Част от търговците имат специфични договорки, но те обикновено отново са в полза на вносителя. Това важи за плащания, които се инициират и изпълняват със средства, заредени в микросметка или платежна сметка в EasyPay.

Ако използвате средства, които са налични във ваша банкова карта, таксите са от 0.4% до 2.9% от сумата на превода, като е възможно да има и допълнителни такси, зависещи от банката – издател на картата.


Сигурност и защита

Предвид, че EasyPay е лицензирано от Българска Народна Банка дружество за електронни пари, то дейността му е добре регулирана и нивото на сигурност при управление на информацията и отчетност на средствата са на доста високо ниво. Риск, който носи всеки, който борави с пари в брой, е физическото преместване на парите, но този риск до голяма степен не зависи нито от вас, нито от дейността на посредници като EasyPay.


Плюсове и минуси на EasyPay

Сериозна клонова мрежа с изградени стройни процеси за обработка на плащанията като EasyPay, особено, когато е напредничава и прави връзка и с дигиталния канал, със сигурност има много положителни страни за потребителите ѝ. Вижте основните ѝ предимства, които сме систематизирали за вас в таблица, заедно с недостатъците на EasyPay като метод, който да използвате за вашите депозити за залагания.

Преимущества
 • Транзакциите се извършват почти мигновено
 • Такси за потребителя на практика рядко има, а ако има те са с минимални размери
 • Можете да боравите от едно и също място и по едно и също време с пари в брой и пари по различни сметки при различни банки
 • Клоновата мрежа е добре развита и включва над 2400 офиса в страната
 • Част от клоновете работят и в почивни дни и/или с удължено работно време
Недостатъци
 • Системата не е световно призната и разпространението ѝ като начин на разплащане е ограничен сред букмейкърите
 • На този етап клоновата мрежа е само в България

Обобщение

EasyPay на практика представлява една много силна клонова мрежа за всякакви видове разплащания, която работи в реално време с всички банки и това ги прави истински конкурентни. В случай, че сте от хората, които не обичат да се доверяват на онлайн доставчици или държите част от средствата си в брой, EasyPay е едно добро решение за вас и депозитите по вашите залози.

Вход в EasyPay

Залагане с EasyPay
рейтинг 4.5 от 4 ревюта

0 коментари за “Залагане с EasyPay

Публикувай коментар

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!