Залагане с Neteller

Вход в Neteller

Въведение

Neteller по своята същност е електронен портфейл, който може да бъде използван за извършване на всяка онлайн покупка или за финансиране на вашата сметка за залагания, при почти всеки букмейкър. Можете бързо да извършвате депозити или тегления по банковата си сметка, да прехвърляте суми на други потребители на Neteller и да теглите парите си, като използвате своята платена карта (Net + карта) на който и да било банкомат.

официално лого за neteller Основани през 1999 г. в Канада и пет години по-късно преместват офисите си на остров Ман. Оттогава те се превръщат в един от най-често използваните електронни портфейли в света, особено сред играчите, докато истинският пробив идва през 2015 г., когато придобиват Skrill Group чрез своята родителска компания Optimal Payments (днес известна като Paysafe Group). Като се има предвид, че те не се считат за банкова институция, Neteller са задължени от FCA да поддържат баланса на всяка сметка в отделни доверителни сметки, в случай че потребителите желаят да направят импровизирано изтегляне.

В тази статия ще се съсредоточим основно върху начина, по който можете да използвате услугите на Neteller, за да се възползвате максимално от вашата дейност, свързана със залаганията и да спечелите предимство срещу букмейкърите.


Neteller и залаганията

Високи лимити и незабавни депозити

Neteller ви позволява мигновено да депозирате и изтегляте пари от вашата сметка, предназначена за онлайн залагания. Това означава, че ако сте регистрирани при няколко букмейкъра, можете да направите бърз депозит и да заявите най-добрите коефициенти за отрицателно време. Имате възможност освен това да изтеглите парите си по същия начин, след като спечелите внушителен залог или пък, защото може да се е появила възможност за по-добри залагания при друг букмейкър, например. Освен това, Neteller има най-високите лимити за транзакции, в сравнение с повечето електронни портфейли, което може да се окаже доста удобно за букмейкъри, които предлагат високи залози, като Pinnacle, например.


Залагане на няколко компании за залози

Има безброй причини, поради които вашите опции за залагания не трябва да се ограничават само до един единствен букмейкър. Също така е важно да можете експресно да заявите всякакви печеливши възможности, като направите бързо допълване, дори ако това означава изтегляне на пари от друга сметка на букмейкър. Нека да разгледаме един пример:

Да предположим, че сте решили да заложите на срещата в Английската Висша лига между Съндърланд и Уотфорд. Да приемем, че имате 200 € и се чудите кого трябва да изберете, за да заложите на резултата от победа и равенство.

Букмейкър А предлага следното множество: 1 (2.37) X (3.20) 2 (3.00), докато букмейкър В ви предлага: 1 (2.50) X (3.40) 2 (2.80). Ако сте направили два отделни залога на букмейкър A, ще спечелите 220 евро при равенство и 200 евро, ако отборът домакин спечели. Същите залози на букмейкър Б ще ви дадат 240 евро за „X“ и 180 евро за „2“. Лесно може да се направи заключението, че ако ограничите опциите си само до един букмейкър, дори и да успеете да спечелите, най-вероятно няма да получите възможно най-добрите коефициенти. В дългосрочен план това може да повлияе върху паричните ви средства.


Множество решения/пазари

Освен, че е нормално да искате най-добрите коефициенти, най-вероятно търсите и любимия си пазар за залагания. Например, може да откриете, че селекцията за определено тенис събитие е ограничена, което ще ви принуди да заложите на пазар, на който не сте възнамерявали, или да се въздържите от залагането за конкретния мач. За да избегнете подобен изход, можете да използвате множество решения/пазари. Neteller бързо ще допълни букмейкърския ви акаунт, който се специализира в тенис събитията и ще се наслаждавате на играта. Betfair предлага най-обширната спортна борса за тенис залагания с десетки пазари във всеки мач.


Избягвайте банкови транзакции

Neteller ви позволява да избeгнете работата с банката, която работите, за да завършите дадена транзакция с букмейкър. Това може да се окаже доста удобно по 3 причини.

 • Първо, това ви позволява незабавно да депозирате и изтегляте пари – процес, който ще отнеме няколко дни, за да бъде приключен, ако използвате банковата си сметка.
 • На второ място е причината, че съществува малък шанс, банката ви да отхвърли депозит от букмейкъра поради някаква причина. Ако използвате електронен портфейл е гарантирано, че това няма как да се случи.
 • И накрая, може да нямате желанието да споделяте данните за банковата си сметка с компанията за залагания, тъй като няма как да сте напълно сигурни в такъв вид информация. Neteller ви позволява да извършвате такъв тип транзакции инкогнито, без да се налага да споделяте лична информация.

Арбитражни залагания

Естествено, залозите или арбитражът е стратегия за залагания, която изисква да използвате възможно най-добрите коефициенти, за да постигнете гарантирана печалба, независимо от крайния резултат. Това означава, че трябва да действате бързо, ако забележите печелившо отклонение между два или може би 3 букмейкъра, за да заявите тези коефициенти с добавена стойност. Чрез използването на електронно портмоне, можете да направите депозит и сигурни залози за нула време.


Подозрително поведение

В редки случаи букмейкърът може да започне да действа подозрително към потребител на Neteller, особено ако направи пълно изтегляне, веднага след като спечели висок залог. Поради това, те ще поставят определени ограничения върху максималната сума, която е позволено на залагащия да заложи, за да сведе до минимум загубите за хората, които търсят изгода и пробойните за минимален риск, както и за играчите, търсещи само и единствено бонуси, които най-вероятно има малка възможност да залагат отново, след като превъртят парите си.


Букмейкъри, които приемат Neteller

Букмейкър
Такса за депозит
Минимален депозит
Максимален депозит
Време за изчакване
Такса за теглене
Минимално теглене
Време за изчакване
efbet logo
Цяло ревю
10 лева
Веднага
bwin logo
Цяло ревю
4.90%
20 лева
17 500 лева
Веднага
2-6 часа
bet365 logo
Цяло ревю
Няма
25 лева
75 000 лева
Веднага
Няма
25 лева
1-4 часа
1xbet logo
Цяло ревю
Почти веднага
1 евро
Веднага
2 евро
Почти веднага
sportingbet logo
Цяло ревю
Веднага
pinnacle logo
Цяло ревю
Няма
10 евро
37 500 евро
Веднага
12 евро
10 евро
betfair logo
Цяло ревю
Няма
15 евро
45 000 евро
Веднага

Създаване на профил

Няма да ви отнеме повече от няколко минути.

регистрация в neteller

 1. Първа стъпка: Посетете www.neteller.com и кликнете върху връзката „Присъединете се безплатно“ в горния десен ъгъл на екрана.
 2. Втора стъпка: Въведете необходимата информация в съответните полета и не забравяйте да изберете правилната валута, тъй като тази опция не може да бъде променена след това. Както при всеки друг онлайн регистрационен формуляр, трябва да измислите сложна парола, съдържаща различни цифри, букви и символи, за да защитите своя профил.
 3. Трета стъпка: След като изпратите формуляра, ще бъдете прехвърлени на друг екран, където ще намерите „6-цифрен код“, който ще действа като идентификационен номер на Neteller. Уверете се, че сте запазили този код на сигурно място, тъй като ще трябва да го използвате като препращане за всяка транзакция.

Отворете своята безплатна сметка сега


Проверка на профила

Има 5 начина за потвърждаване на профила ви:

 1. Банкова сметка – линкът за регистриране на банкова сметка може да се намери в секцията „преглед на профила“, под линка за „регистриране на банкова сметка“. На първата страница можете да видите необходимите стъпки, които трябва да изпълните, за да завършите регистрацията и да направите потвърждаването на банковата си сметка. На втората страница ще бъдете помолени да предоставите информация за банковата си сметка: IBAN, име на банка, град и държава, валута на сметката, банков телефонен номер, код SWIFT (BIC), карта за самоличност.
 2. Документ за удостоверяване на адреса – изпратете сканирано копие или снимка на официална бележка, като например сметка за електричество. Вашето име и адрес трябва да се виждат ясно.
 3. Паспорт или лична карта – изпратете сканирано копие или снимка на вашия идентификационен номер или паспорт. Уверете се, че сте направили снимки и от двете страни.
 4. Шофьорска книжка – същото като горепосоченото.
 5. Карта за постоянно пребиваване – можете да изпратите снимка или сканирано копие на картата си за пребиваване, ако нямате друг вид документ за самоличност.

Такси за депозиране и теглене

Можете да прегледате всички методи на транзакция и всички допълнителни такси в следната таблица:

Метод на депозиране
Такса
Метод на теглене
Такса
Кредитна/Дебитна карта
1.90% – 4.95%
Neteller Mastercard
1.75%
Банков трансфер
Безплатно
Банков трансфер
7.5 €
Бърз банков превод
1.5%
Банков чек
7.50€ – 25.00 €
Международен банков превод
Безплатно
Търговски сайтове
Безплатно
Получаване на пари от друг потребител
Безплатно
Изпращане на пари на друг потребител
1,9%. Макс: $20
Skrill
3%
Търговски сайтове
Безплатно
Paysafe
7%
Банков клон
10.50 €

* Таксува се от 2.99% – 3.99% за всяка транзакция, включваща валутно обръщение.


Сигурност

Neteller има повече от 15 години опит в извършването на онлайн транзакции и в резултат на това винаги се стреми да създаде сигурна платформа за всеки потребител. Всеки депозит или теглене, които правите, гарантират, че персоналната ви и финансова информация ще останат лични.

Освен това, Neteller пази всички данни, използвайки най-новата технология за шифроване. Те допълват тази сигурност, като се обвързват с Visa и MasterCard предлагайки програмите “Защита с Visa” и “MasterCard защитен код”. Всеки път, когато правите депозит чрез карта от някоя от тези две компании, проверката за сигурност на Neteller изисква да въведете предварително определена парола, за да са сигурни, че това не е фалшиво плащане.

Освен това, съгласно законите на Министерството на финансите на Обединеното кралство, Neteller е длъжен да ограничи услугите си до завършване на онлайн транзакции. Това означава, че те не могат да заемат никакви пари и че трябва да пазят баланса на всеки един от тях на отделна банкова сметка, в случай че клиентът реши да си ги изтегли.
Независимо какъв е предпочитаният от вас начин на плащане, винаги трябва да сте сигурни, че детайлите на профила ви се запазват като поверителни и да сте спокойни за това, че биват съхранявани на сигурно място.


Net + Mastercard

net и mastercard

Ако желаете да направите онлайн покупки от доставчици, които не приемат плащания чрез електронни портфейли или искате лесно да теглите пари от вашата Neteller сметка, трябва да получите Net + Mastercard. Всичко, което трябва да направите, е да отворите техния уебсайт, да кликнете върху връзката „Net + cards“ в централната част на екрана, да изберете вашата валута и да кликнете върху бутона за потвърждение. Ще бъдете помолени да предоставите еднократна такса в размер на 10 евро и да изчакате около 21 работни дни, преди да получите картата си. Можете да използвате вашата Neteller Mastercard, за да теглите пари от всеки банкомат, да я използвате като дебитна карта и да съхранявате своите банкови и поверителни лични данни. Ако сте VIP член, можете да задържите 2 карти в различни валути и да избегнете такси за размяна.


ВИП член

вип член в neteller

Ако планирате да големи харчове, може да се класирате за VIP членство. Има пет различни нива, разделени на бронзово ниво (10 000 евро годишно), сребърно (50 000 евро годишно), златно (100 000 евро годишно), платинено (500 000 евро годишно) и диамантено (2 000 000 евро годишно). Можете да спечелите различни награди на всяко ниво, вариращи от по-високи лимити до допълнителни валутни сметки. Чувствайте се свободни да видите наградите тук.


Предимства и недостатъци

Предимства:

 • Приемат се почти всякакви спортни залози;
 • Незабавни безплатни депозити във вашата сметка за залагания;
 • Незабавно теглене чрез предплатената Net + Mastercard;
 • Минимални такси за теглене;
 • Високи депозити и ограничения при теглeне;
 • VIP програма, която ви позволява да поддържате два профила;
 • Добавена сигурност чрез двупосочно удостоверяване.Недостатъци:

 • Ще бъдете таксувани с определена такса, когато изпращате пари на друг потребител на Neteller;
 • За всяка транзакция между две сметки на Neteller се налага определена такса;
 • Арбитражна репутация. Някои букмейкъри действат малко подозрително към залагащите, които използват Neteller за депозитите си. Това се дължи на факта, че заедно със Skrill, те споделят репутацията си и често се използват от играчите, търсещи само и единствено бонуси, които най-вероятно има малка възможност да залагат отново, след като превъртят парите си и хора, които търсят изгода и пробойните за минимален риск, които ще изтеглят парите си и никога не залагат на една и съща компания за залози.

Линк за Neteller
Залагане с Neteller
рейтинг 5.0 from 2 reviews

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *