Онлайн залози със Skrill

Съдържание
 1. Относно Skrill
 2. Онлайн букмейкъри
 3. Залозите и Skrill
 4. Регистрация на акаунт
 5. Потвърждаване на профил
 6. Защита и сигурност
 7. Разплащания чрез Skrill
 8. Допълнителни услуги
 9. Предимства и недостатъци
 10. Струва ли си да залагате чрез Skrill?

Регистрация в Skrill

Въведение

официално лого на skrillSkrill (в миналото известни още като Moneybookers) са основани през 2001 година в Обединеното кралство и бързо се превръщат в един от най-често използваните електронни портфейли за ежедневни транзакции.

Можете да правите онлайн покупки или да презаредите сметката си в сайт на букмейкър чрез Skrill, докато имате възможност и за издаване на Mastercard карта, която да се използва като обикновена дебитна карта, за да извършвате покупки или за да изтегляте парите си от почти всеки банкомат в света.

Според преценката на Министерството на финансите през 2008 година, когато те все още функционират под бранда Moneybookers, предлагат услугите си в над 200 държави и имат над 6 милиона регистрирани сметки. През 2011 година “Sunday Times” класира Moneybookers като най-бързо развиващата се компания за частни капиталови инвестиции в Обединеното кралство, тъй като те се утвърждават като популярен метод за плащане на редица световни онлайн марки като Facebook, Skype и Ebay.

Тяхната търговска марка е променена на сегашната си форма през 2013 година, а през 2015 г. Skrill става собственост на Optimal Payments (понастоящем Paysafe Group plc), родителската компания на Neteller.


Сайтове за залози със Skrill

Skrill
Skrill
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Skrill
Skrill
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Skrill
Skrill
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Най-популярен
Skrill
Skrill
18+ | Важат срокове и условия | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Ексклузивна Оферта
Skrill
Skrill
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Skrill
Skrill
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Skrill
Skrill
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Skrill
Skrill
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Skrill и онлайн залаганията

онлайн залагания в skrillПрезареждането на сметка чрез Skrill се превърна в широко разпространен метод за милиони играчи. Основната причина е, че всеки депозит може да бъде направен за секунди, а всички тегления са безплатни и обикновено отнемат няколко часа.

Освен това, дългогодишният им опит и чести проверки от различни парични органи ще защитят сметката ви и всяка транзакция, която може да направите.

Можете също така да използвате Skrill Mastercard, за да завършите тегленето мигновено чрез банкомат, макар че имате и възможност да използвате бързите им услуги и като средство за търсене на коефициенти. Ако например сте регистрирани в два отделни букмейкъра и се окаже, че сте окрили печелившо изключение между тяхна поредица от коефициенти, можете незабавно да направите депозит и да заявите сигурен залог, преди коефициентите да бъдат променени.

Освен това е възможно да заявите и други печеливши възможности, като например оферти с ограничено време или коефициенти с добавена стойност. Вземете предвид и това, че имате възможност незабавно да депозирате или изтегляте парите си и ако случайно откриете изключително високи коефициенти за определен букмейкър, можете да използвате това във ваша полза и да заявите същите тези коефициенти преди някой друг. Това удобство на транзакциите се прилага по същия начин за различните пазари за залагания, тъй като можете да искате да заложите на конкретен пазар, който текущите ви букмейкъри не предлагат.

пример за skrillДа приемем, че сте депозирали парите си при два букмейкъра, които за по-лесно ще наричаме букмейкър А и букмейкър Б. Решили сте да направите два единични залога относно резултата от мача на Шампионската лига на УЕФА, провеждащ се между Байер Леверкузен и Атлетико Мадрид.

Искате да заложите 10 евро на равенството и още €10 на Леверкузен да спечели. Букмейкър А предлага следния набор коефициенти: 1 (4.00) X (3.30) 2 (2.00), а букмейкър Б име следните: 1 (3.75) X (3.35) 2 (2.05).

Ако трябваше да заложите само на букмейкър А, прогнозираните печалби, които бихте могли да имате, ще бъдат 20 евро за победа на Байер и 13 евро за равенство. Съответно, ще получите 17,50 евро при победа на домакините и 13,50 евро при равенство, в случай, че сте заложили на букмейкър В. Това, което веднага става ясно, е, че за да получите най-доброто от направените от вас залози, трябва да заложите на “1” резултат на букмейкър А и да направите своя “Х” залог на букмейкър Б. Въпреки, че може да не изглежда голяма печалба, ако комбинирате всеки залог, който ще направите в целия футболен сезон, това може да се окаже определящ фактор между успеха и провала. С бързите транзакции, които Skrill предлага, ще може да се възползвате от подобни възможности.

Препоръчваме ви внимателно да прочетете правилата и условията за всички бонуси или промоционални оферти на избрания букмейкър. Въпреки че почти всеки букмейкър ще приеме плащане чрез Skrill, някои от тях няма да ви приветстват с бонус за първи депозит, ако се опитате да поискате офертата чрез този електронен портфейл. Един лесен начин за избягване на допълнителни такси или продължителни периоди на изчакване е да се уверите, че разполагате винаги с достатъчно пари в своята Skrill сметка.


Как се създава профил?

регистрация в skrill
 1. Първо трябва да влезете в www.skrill.com и да кликнете върху банера “ОТВАРЯНЕ НА БЕЗПЛАТНА СМЕТКА”, намиращ се в центъра на страницата.
 2. След като прочетете общите условия, може да продължите, като ще трябва да попълните своя имейл адрес, който технически ще има ролята на потребителско име и определена лична информация в съответните формуляри.
 3. За всеки случай, не забравяйте да въведете и резервен имейл.
 4. По всяко време можете да закупите предплатената карта на Skrill с годишна такса от 10 евро, ако желаете да държите в безопасност основните си банкови данни или в случай, че искате да имате по-добър контрол върху бюджета си, тъй като ще можете да харчите само това, което сте заредили в профила си.
 5. След успешното завършване на четвърта стъпка, профилът ви в Skrill ще бъде готов за използване.

Създайте акаунт от тук


Потвърждение на профила ви в Skrill

Завършването на незадължителния процес за верификация на самоличността позволява изпращането/получаването на плащания, които са с по-висока стойност (над €2.500). Процесът на потвърждаване на профила може да бъде завършен чрез:

 • Използвайте идентификационния си номер (ID)
 • Трябва да сканирате или изпратите снимка на вашия идентификационен номер (и от двете страни, видими да са четирите ъгъла), паспорт или шофьорска книжка.

 • Проверка на адрес
 • Сканирайте или изпратете снимка на официална бележка, като например сметката ви за консумация на електричество, която включва както адреса, така и името ви. Имайте предвид, че сметките за мобилни телефони НЕ СЕ ПРИЕМАТ и че документът трябва да е издаден в рамките на последните 3 месеца.

 • Използвайте банковата си сметка
 • Можете да сканирате или изпратите снимка на банковото извлечение на имейл адрес skrill-docs@ewallet-optimizer.com или да изберете “Ръчно качване на банка” в Skrill профила си. Първият метод ще отнеме около един до два работни дни, за да получи потвърждение, а вторият ще отнеме около 3 до 5 работни дни.

 • Проверка чрез дебитна/кредитна карта
 • Единственото, което трябва да направите, е да влезете в профила си и да кликнете върху раздел “Карти и банкови сметки”. Изберете хипервръзката “Проверка”, която се намира до картата, която искате да потвърдите. Малка сума (в диапазона от 1,01 до 2,99 евро) ще бъде временно дебитирана от вашата карта. Проверете банковото си извлечение или карта, за да видите точната сума и след това отидете в профила си в Skrill, за да потвърдите тази сума. Ще получите дебитираните си средства след успешното приключване на проверката, което трябва да отнеме около един работен ден.


Добавена сигурност: удостоверяване с два фактора (2FA)

Въпреки че използването само на електронна поща и парола може да е полезно, никога няма как да сте напълно сигурни, особено когато става дума за парите ви. За да защитите още повече профила си в Skrill, може да използвате мобилното си устройство, за да завършите удостоверяването с два фактора. Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите приложението Удостоверител (Google Authenticator) от магазина на Apple или от Google Play Store на своето устройство. След това, въведете вашата Skrill сметка, изберете “Включване на удостоверяване с два фактора” и сканирайте баркода QR, който се показва на екрана за настройка, или въведете ключа на ръка, като кликнете върху “Ръчно въвеждане на ключ”.

След като завършите и тази процедура, ще получите кодовете за удостоверяване на 2FA. Уверете се, че сте запазили тези кодове на сигурно място, тъй като те могат да се използват само веднъж, в случай, че загубите телефона си и трябва да генерирате нови кодове. За повече информация, посетете страницата за поддръжка: www.skrill.com/en/support.


Разплащателни методи

Най-лесният начин за добавяне на парични средства към профила ви в Skrill е получаване на паричен превод от друг профил. Като алтернатива, можете да използвате Neteller, за да извършите трансфер само с 3% такса, тъй като тези два електронни портфейла са под обща собственост. Можете да се запознаете с всички методи за депозиране и изтегляне, заедно с таксите им, като разгледате следната таблица:Метод на депозит
Такса
Метод на изтегляне
Такса
Банков трансфер
Няма такса
Международен банков превод
5.50 евро
Кредитни/Дебитни карти
1.90%
Само чрез Visa
3.95 евро
Neteller
3.00%
Годишна такса за абонамент за Skrill Mastercard
10 евро
Paysafe
7.00%
Изтегляне чрез Skrill Mastercard
1.90% (плюс допълнителни такси за банкомат)
Прехвърляне на парични средства на друг потребител
1%
Получаване на пари от друг потребител
Не се дължите такса

Горепосочените методи са подходящи за жителите на Малта. Различните закони могат да се прилагат в зависимост от държавата, в която пребивавате и нейната правна рамка. Можете да използвате Skrill само ако сте гражданин на ЕС.


Услуги

skrill вип функцияКакто споменахме по-горе, преди всичко можете да придобиете предплатена Mastercard и да я използвате като обикновена дебитна карта, за да извършвате онлайн транзакции и да изтегляте пари от всеки банкомат. Освен това, ако планирате да сключите сделка с огромни суми (над 6 000 евро на всяко тримесечие), можете да придобиете право за членство в Skrill ВИП. Чрез тази функция можете да заявите иск за някои страхотни функции, като например защитен символ, по-ниски такси за депозити и тегления, и възможността да имате повече акаунти, свързани с електронната ви поща.


Предимства и недостатъци

 • Предимства
 • Незабавни безплатни депозити във вашата сметка за залагания;
 • Приемат се най-популярните и надеждни букмейкъри;
 • Първокласни залагания, казино и покер промоции. Не забравяйте да проверите всички оферти на букмейкъра, намиращи се в долната част в Skrill профила ви;
 • Мигновено изтегляне чрез предплатената Skrill Mastercard;
 • Ниска такса за теглене;
 • Денонощно обслужване на клиенти. Ако не можете да намерите отговор на проблема, който имате в раздел “Често задавани въпроси”, можете да се свържете с екипа за обслужване на клиенти на електронната поща, като по всяко време можете да поискате помощ на имейл адрес help@skrill.com
 • Недостатъци
 • За всяка транзакция между две сметки на Skrill се налага определена такса;
 • За да придобиете и продължите да използвате предплатената Mastercard, трябва да платите годишна такса от 10 евро;
 • “Подозрително поведение” – в някои случаи букмейкърът може да действа подозрително към играчите, използващи Skrill и ще се опита да постави ограничения върху максималните им залози. Това се дължи на факта, че електронните портфейли са обвързани с арбитражни залози, тъй като позволяват на всеки залагащ да оттегли печалбата си незабавно.

Заслужава ли си да залагаме чрез Skrill?

Онлайн портфейлът Skrill несъмнено е един от най-популярните, що се отнася до онлайн залаганията в мрежата. Услугите на компанията са изключително надеждни и качествени, поради високите нива на сигурност, които осигуряват. Другата добра вест е, че почти всеки букмейкър предлага Skrill като опция за разплащане, включително и в България. Депозитите чрез Скрил са мигновени, а тегленията отнемат само няколко часа. Затова и този метод е толкова предпочитан сред залагащите. В допълнение ще отбележим, че разплащания посредством Скрил пазят банковата ви информация в тайна за букмейкърите.

Въпреки всичко този метод има и някои минуси. Вече ви споделихме, че има играчи, които искат да се възполват от бързите трансфери, за да мамят букмейкърите. Това е и основната причина много от стартовите бонуси на сайтовете за залози, както и промоциите при презареждане, да не включват Skrill сред позволените методи за депозит, които донасят бонус сума. Като изключим този факт обаче, услугата на електронния портфейл е силно търсена и широко използвана, което я нарежда сред топ методите за разплащания с онлайн букмейкърите и казината.

Нашето мнение е, че Skrill е един от най-добрите методи, които може да използвате за захранване на своята сметка в сайта на букмейкъра и за изтегляне на натрупаните печалби.

Вход в сайта на Skrill