Bank wire онлайн залози

Въведение

лого за банков преводИзползването на банков превод за депозиране или теглене от сметката ви в някой сайт за залози е един от най-старите и безопасни начини за извършване на транзакции. По същество е почти същото като да правите редовно плащане или да изпращате пари чрез банка, но използването на интернет явно е направило нещата много по-лесни за всяка от страните. Това ръководство ще ви предложи цялостен преглед на предимствата и недостатъците при използването на банков превод и ще ви даде някои съвети, които се надяваме да подобрят практическата ви работа.


Залагане чрез банков превод

залагане чрез банков преводОсновните причини за избор на банков превод са сигурността, лесното използване и изключително високите лимити. Също така, не е необходимо да преминавате през продължителния процес на създаване и проверка на електронен портфейл или кредитна карта. Единственото, което трябва да направите е да влезете в банковата си сметка, да изберете основанието за плащане по услугата за електронно банкиране, да въведете определен код, потвърдите депозита си и паричната сума ще бъде доставена след няколко минути (или дни), без допълнителни такси.

В повечето случаи няма да бъдете подложени на никакви ограничения и ако възникне технически проблем можете лесно да го разрешите, като се свържете с клиентската служба на банката, с която работите.

Както има и плюсове, така обаче има и различни недостатъци, когато използвате банковата си сметка, за да увеличите своя букмейкърски баланс. Най-важно е времето, което е необходимо за получаване на плащането. Въпреки, че в повечето случаи тази процедура приключва незабавно, при някои букмейкърски сайтове, банковият превод може да отнеме няколко дни, за да бъде завършен, което може да се окаже изключително разочароващо, когато искате бързо да направите залог. Това, което също е малко неприятно, е фактът, че ако искате да теглите парите си ще трябва да направите по-голямо теглене, в сравнение с други начини на плащане (например, 50 евро) и да платите определена такса.


Къде можете да залагате с банков превод?

Букмейкър
Такса за депозит
Минимален депозит
Максимален депозит
Време за изчакване
Такса за теглене
Минимално теглене
Време за изчакване
efbet logo
Обзор
10 евро
bwin logo
Обзор
Няма
20 лева
100 000 лева
Няма
50 000 долара
2-5 работни дни
bet365 logo
Обзор
Безплатно
100 лева
250 000 евро
2-10 дни
Варира
75 лева
2-10 дни
unibet logo
Обзор
Безплатно
Няма лимит
Няма лимит
2-5 дни
Безплатно
15 евро
1-3 дни
sportingbet logo
Обзор
Няма
3-5 дни
winbet logo
Обзор
10 лева
100 000 лева
30 лева
pinnacle logo
Обзор
Безплатно
10 евро
за транзакция: ‎€500
месечно: €2,000/€2,500
0-5 дни
20 евро
15 евро
0-10 дни
betfair logo
Обзор
Няма
15 евро
2-5 дни
0-24 часа

Разбиране на различните условия

Преди да разгледаме подробностите около транзакциите ви, трябва да изясним 4 неща:

 • IBAN номер – по същество действа като идентификационен номер на вашата сметка и предлага по-удобен начин за плащане, вместо да се налага да попълвате различни части от информацията;
 • Референтен номер – уникален код, който компанията за залагания предоставя на играча, за да посочи къде да изпрати парите си;
 • VAN код (номер на виртуален акаунт) – работи по същия начин като референтния номер, но се използва само при бързи банкови преводи;
 • SWIFT/BIC код – всеки път, когато искате да изпратите пари от банковата си сметка в тази на букмейкъра, ще бъдете подканени да въведете Swift/BIC код.

Извършване на депозит

 1. Това всъщност е доста разбираемо. Всичко, което трябва да направите е да отидете в раздела за електронно банкиране на уебсайта на банката, която използвате и да изберете „плащания“. В повечето случаи ще трябва да отбележите това плащане на формуляра като “други типове” и да въведете името на вашия букмейкър.
 2. За следващата стъпка, просто трябва да попълните своя код за личен депозит, който се намира на уебсайта на букмейкъра (обикновено в менюто на банковия депозит) и да потвърдите плащането. Времето, което е необходимо, преди да бъдат кредитирани парите ви, е различно за всяка банка и може да отнеме от няколко минути до няколко дни.
  Ако нямате услуга за електронно банкиране, свързана с банковата ви сметка или просто сте традиционалист, можете да извършите депозит с помощта на касиер, като отидете на място в банката. Това, от което се нуждаете (освен вашите бележка и идентификационен номер) е името на компанията за залагания, за да посочите плащането и личния си код за депозит. Времето, което ще отнеме, също ще варира в зависимост от банката и букмейкъра.

  И накрая, може да искате да направите депозит чрез American Express или чек. За последния, освен ако не планирате да отидете до банков касиер, ще трябва да се свържете с вашия букмейкър, за да сте сигурни, че приема такава възможност и да получат своите пощенски данни. Трябва да изчакате в периода между 5 дни и един месец, преди проверката ви да изтече. Ако искате да използвате American Express, най-добре е да се финансира електронен портфейл или да се закупи предплатена карта, тъй като вероятно ще бъдете натоварени, като оставим настрана и факта, че повечето букмейкъри не приемат този тип депозит.


Изтегляне на парични средства

 1. Трябва да изберете в сайта е опцията „изтегляне на банкова сметка“ в букмейкъра ви. Ако до този момент все още не сте въвели данните за банковата си сметка, сега ще трябва да го направите.
 2. Уверете се, че сте проверили два пъти всяка информация, която въвеждате, ако желаете да избегнете каквито и да е технически проблеми и обърнете повече внимание на въвеждането на правилния IBAN номер.
 3. След като сте въвели личната си информация, трябва само да посочите сумата, която искате да изтеглите, въведете паролата на букмейкъра и кликнете върху бутона за потвърждение.
 4. Ще получите парите си в период от 3 до 5 дни, като имайте предвид, че ще бъде начислена и определена такса, която различните банки поставят за всяка транзакция.

Други методи за банков депозит

Има няколко начина за допълване на профила ви чрез банка, но ние ще покрием двата най-често използвани, освен нормалната, местна транзакция.

Бързият/незабавен банков превод направи своята първа поява през 2008 година. Предлага най-бързия начин за изпращане на пари между две сметки от две различни банки, обикновено отнемащи няколко минути. Може да се използва при залагания, ако банката ви не е приета от букмейкъра.

Международният трансфер на пари може да се използва, когато искате да изпратите парични средства, а букмейкърът се намира в чужда страна или в случай, че нямате местна банкова сметка. Ще трябва да посочите IBAN, SWIFT/BIC кода на банката си и да платите донякъде голяма такса.


Банкова сигурност

Ако решите да направите депозит чрез банков превод, той ще бъде извършен под най-високо ниво на сигурност. Ясно е, че всяко електронно портмоне, предплатена карта или друг вид плащане може законно да се счита за безопасно, но никога няма да ви предложи същите гаранции за стабилност и сигурност, каквито банката може да ви даде. Всяка транзакция се следи и записва както в базисната букмейкърска база, така и в базата данни на банката, правейки банковата ви сметка практически непроницаема при опити за хакерство или измама. Това се дължи на използването на технологията за шифроване на SSL, която следи всяка връзка на сървъра на банката и ще блокира всички опити за хакване, в случай, че има такива. Също толкова важно е, че в сравнение с други начини на плащане, една банка никога няма да бъде обект на определени ограничения от страна на игрален орган, тъй като те вече са стриктно регулирани, за да предотвратят всякакви дейности по пране на пари.


Плюсове и минуси при използването на банков превод

Предимства:

 • Приема се от почти всички букмейкъри;
 • Добавена сигурност;
 • Високи лимити върху депозитите;
 • Депозитите в повечето случаи са незабавни. Разбира се, това е възможно да се променя, в зависимост от вашата банка и букмейкър.

Недостатъци:

 • Дълги часове на изчакване при тегления (до 5 дни) и депозити в редки случаи;
 • Върху минималната сума за теглене са поставени по-високи лимити;
 • За всяко изтегляне се заплаща определена такса.
Bank wire онлайн залози
рейтинг 5.0 from 2 reviews

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *