Онлайн залагания с Ecopayz

Вход в Ecopayz

Въведение

официално лого за ecopayzEcopayz е глобален онлайн доставчик на платежни услуги, който ви позволява да изпращате, получавате и харчите пари по безопасен, гъвкав и удобен начин. Създаден през 2000 г. и работещ в 173 държави в момента, Ecopayz е един от най-старите електронни портфейли в света. Освен електронното си портмоне, можете да използвате електронната карта ecoCard за милиони онлайн търговци, за да закупите стоки от всеки продавач, който приема MasterCard.

Родителската компания, PSI-Pay Ltd, се намира в Обединеното кралство (Англия), регулирано от FCA и упълномощено от FSA (Financial Services Authority) също във Великобритания. В това ръководство ще се опитаме да дадем малко светлина върху един от по-малко познатите електронни портфейли и как най-добре да се използва за залагания.


Залагане с Ecopayz

залагания с ecopayzВъпреки че Ecopayz е един от най-историческите електронни портфейли, той не се радва на същото признание сред залагащите, като например Skrill или Neteller. Това се дължи на факта, че противно на конкурентите си, Ecopayz не се съсредоточава единствено върху играчите, като Moneybookers, а вместо това се опитва да обхване всяка онлайн транзакция.

Това обаче не означава, че предлага множество услуги, тъй като можете да депозирате и изтегляте пари незабавно и безплатно на много онлайн букмейкъри.

Също така Ecopayz е един от малкото електронни портфейли, предлагащ 24-часово обслужване на клиенти на много езици, като същевременно ви позволява да извършвате транзакции с 45 различни валути.

Досега може да мислите, че няма сериозна причина да използвате Ecopayz като начин на разплащане с онлайн букмейкър, тъй като предлаганите услуги са почти същите като при всеки друг онлайн доставчик на платежни услуги. Това можеше да е вярно, ако не съществуваше една съществена разлика. Можете да заявите иск за всяка оферта от бонус, докато използвате Ecopayz. Противно на Skrill и Neteller, които понякога се свързват с абразиви и бонуси, Ecopayz има далеч по-добра репутация сред залагащите фирми. Това означава, че можете да направите депозит чрез електронния си портфейл, за да заявите бонус за добре дошли или други бонуси и промоции за презареждане.


Къде да залагате с Ecopayz?

Букмейкър
Минимален депозит
Време за изчакване
Минимално теглене
Време за изчакване
efbet logo
Нашето мнение
10 лева
Почти веднага
Почти веднага
1xbet logo
Нашето мнение
1 евро
Почти веднага
2 евро
Почти веднага

Създаване на профил

ecopayz регистрация

 1. Създаването на нов профил е доста лесно и не би трябвало да ви отнеме повече от няколко минути. Трябва просто да влезете в www.ecopayz.com и да кликнете върху бутона „ОТВАРЯНЕ НА БЕЗПЛАТЕН АКАУНТ“.
 2. Попълнете вашата лична информация (име, адрес и т.н.), докато на следващия екран ще е необходимо да въведете и потвърдите данните за картата си.
 3. Имайте предвид, че ако искате да извършвате тегления, първо трябва да потвърдите своя еко-профил.
 4. Трябва само да изпратите снимка или сканирано копие на вашия документ за самоличност или на паспорт/шофьорска книжка, плюс банково извлечение или сметка за комунални услуги/удостоверение за пребиваване.

Регистрирайте се оттук

Депозити и тегления

Можете лесно да допълвате своя еко акаунт чрез кредитна или дебитна карта, местен банков депозит или онлайн банково плащане. Изтеглянията са налични чрез банковата ви сметка или чрез изпращане на пари до вашата еко карта.

Метод
Период
Такса
Кредитна/Дебитна карта
Веднага
1.69%
Евро депозит в Европа (S€PA)
1-2 работни дни
Безплатно
Местна депозитна банка
0-3 работни дни
2.00%
Локални услуги
1-3 работни дни
Банкова такса (обикновено 7.00%)
Международен банков депозит
1-4 работни дни
Безплатно

Депозирайте лесно и безопасно с Еко ваучер

Една от най-добрите характеристики на Ecopayz е лесният за използване еко ваучер. Както подсказва името, това е ваучер, подобен на paysafecard, който се използва за бързо финансиране на букмейкърската ви сметка. Просто намерете търговец на дребно и купете един без допълнителни такси. Въведете букмейкърския си профил, намерете метода за ваучера и напишете 18-цифровия PIN код. При натискане на бутона за потвърждение вашият баланс ще бъде кредитиран с избраната сума. Той предлага несравнима сигурност и може да се използва със следните валути EUR/USD /GBP/CAD/INR/ZAR.


Ecopayz Mastercard

Ecopayz ви позволява да запазите личната информация за банковата си сметка, като използвате EcoPayz Mastercard. След като сте създали своя еко акаунт, можете да получите еко карта (безплатно), която може да бъде приета при ежедневните транзакции и ви позволява да изтеглите парите си на почти всеки банкомат в света. Също така можете да създадете виртуален вариант на картата Ecopayz за онлайн покупки, с еднократна такса от 1,50 €.


Добавена сигурност

Ecopayz поставя сигурността на всеки клиент, като свой най-висок приоритет. Всеки път, когато използвате еко акаунт, персоналните ви и финансови данни гарантирано ще останат лични, а начинът на плащане ще бъде запазен. Всяка транзакция е шифрована под протокола Secure Sockets Layer или протокола за сигурност на транспортния слой (в зависимост от вашия браузър), докато техният сайт е легализиран от сертифициращия орган. Ecopayz използва също най-новите инструменти за предотвратяване на измами, включително и измами, съответстващи на PCI и DSS.

За да защитите още повече профила си, можете да настроите потвърждаването в две стъпки. Всичко, което трябва да направите е да влезете в профила си, да отидете в секцията „лични настройки“ в лявото меню, да кликнете върху бутона „позволявам“ и да използвате мобилното си устройство, за да следвате инструкциите на екрана.


Оферти и промоции

От време на време Ecopayz ще предлага различни подаръци на своите клиенти. Обикновено те ще раздават код за промоция, който може да се използва или директно в сайтовете за спортни залагания. Това, което трябва да направите, за да заявите бонуса, е да въведете този уникален код в съответното поле на адрес http://www.ecopayz.com/en-gb/ecopayz/rewards или на уебсайта на букмейкъра.

Въведете своя код


Такси за Ecopayz

Това са различните такси, начислявани върху вашите транзакции:

 • Банков депозит: 0.00-7.00%
 • Депозит с кредитна карта: 1.69-2.90%
 • Теглене по банкова сметка: 5.90 евро -10.00 евро
 • Прехвърляне на друг еко акаунт (изпращачът плаща): 1,50% (мин. 0,50 евро)
 • Преобразуване на валута: 2.99%
 • Поддръжка на профила след неактивност от 12 месеца: 1,50 евро на месец

Предимства и недостатъци

Употребата на Ecopayz ви предлага следните плюсове и минуси:

Предимства:

 • Добавена е безопасност. Не е нужно да разкривате чувствителните си лични данни на букмейкъра. Ecopayz също така използва висока степен на сигурност, за да защити вашите транзакции;
 • Имате незабавен достъп до парите си, използвайки еко картата;
 • Можете да използвате Ecopayz с 45 различни валути и в 173 държави;
 • Направете своя еко акаунт директно от банковата си сметка, без да е необходима кредитна проверка;
 • Денонощно обслужване на клиенти, достъпно чрез чат на живо и поддръжка по имейл;
 • 16-годишен опит в онлайн транзакциите, включително и с букмейкъри.

Недостатъци:

 • Някои такси се начисляват всеки път, когато правите банков депозит или депозит с карта;
 • Всички депозити/тегления се извършват чрез банка;
 • Някои от най-известните букмейкъри не се приемат.

Линк към Ecopayz

Онлайн залагания с Ecopayz
рейтинг 5.0 from 2 reviews

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *