Как да залагате с Paysafe

Вход в Paysafe

Въведение

официално лого за paysafePaysafecard постепенно, но за постоянно, се превърна в един от най-често използваните методи за зареждане на вашата сметка за залагания. Както всички знаем, можете да получите Paysafecard от почти всеки магазин на дребно, за предварително определена сума, като 10, 20, 50 и 100 евро. За да направите депозит, трябва да въведете 16-цифрения ПИН, разположен в горната част на картата, в съответното поле в раздел „Плащания“ на букмейкъра и да опресните баланса си.

Paysafecard за първи път бе пуснат през 2000-година в Австрия и навлезе на германския пазар една година по-късно, което значително увеличи използването му. Счита се за един от най-безопасните начини за плащане онлайн, тъй като може да се депозира само предварително платена сума и всяка услуга на Paysafe Group да се регулира от FCA.


Paysafe и спортни залагания

Paysafecard е може би най-популярният начин за депозиране на пари за всеки онлайн букмейкър. Това се дължи на факта, че не е нужно да добавяте кредитна/дебитна карта към профила си, или да преминете към продължителни процеси на създаване на електронен портфейл, или извършване на банков депозит. Просто трябва да въведете 16-цифрения ПИН и да започнете незабавно да залагате. Освен това ще запазите персоналната информация лична, особено ако се регистрирате за услугата „изплащане“, която ви позволява да правите тегления във „вашата paysafecard сметка“.

След това можете да получите тези пари чрез банкомат, като използвате paysafecard Mastercard. Едно от най-важните неща за paysafecards е, че те ви позволяват да контролирате колко пари ще заложите. Ако сте склонни да взимате прибързани решения след лош удар, като например да направите депозит от кредитната си карта, за да намалите загубите си, тогава наистина трябва да обмислите преминаването към плащането на сигурни карти. Макар че това е аспект от играта, който трябва да подобрите, поне ще бъдете възпрепятствани да поставите неправилен залог и да загубите още повече пари. Също така, ако сте с нисък бюджет, най-добре е да използвате paysafecards за вашите депозити, като се вземе предвид, че ще харчите само толкова пари, колкото можете да разпределите.


Къде да направите своите залагания с Paysafe?

Букмейкър
Такса за депозит
Минимален депозит
Максимален депозит
Време за изчакване
Такса за теглене
Минимално теглене
Време за изчакване
bwin logo
Вижте ревюто
4.90%
20 лева
17 500 лева
Веднага
2-6 часа
bet365 logo
Вижте ревюто
Без такса
10 лева
1 900 лева
Незабавно
Без такса
До 24 часа
1xbet logo
Вижте ревюто
1 евро
2 евро
pinnacle logo
Вижте ревюто
betfair logo
Вижте ревюто
Без такса
10 евро
Незабавно

Депозити и тегления

Терминалите на Paysafecard могат да бъдат намерени в голям брой магазини за търговия на дребно. След като предоставите на продавача точната сума като ваучер за вашите пари, трябва да посетите сайта на букмейкъра и да финансирате профила си, като въведете 16-цифрения код. PIN кодът е валиден 12 месеца след покупката, но можете да го използвате и след изтичане на срока на валидност с допълнителна такса от 2 евро за всеки надвишен месец.

Към днешна дата, повечето букмейкъри ще позволят на потребителите на paysafecard да изтеглят средствата си в сметките им, известни като „моята Paysafe карта“. В някои случаи това не е така, което означава, че ще трябва да използвате кредитна/дебитна карта, банкова сметка или електронно портмоне като Paypal, Skrill,
Neteller. Ако сте получили Paysafe Mastercard, можете да свържете вашата предплатена карта с вашия букмейкърски акаунт, за да получите безплатно парите си и да продължите да правите тегления от който и да било банкомат.


Paysafecard MasterCard

 1. Всичко, което трябва да направите, за да получите предплатената Mastercard е да създадете сметка на адрес www.paysafecard.com и да поръчате дебитна карта с годишна такса от 9,90 евро.
 2. След това можете да използвате тази карта, за да извършвате плащания във всеки онлайн магазин или букмейкър, по същия начин, както при обикновената дебитна/кредитна карта.
  Както вече споменахме, може да се окаже полезно средство за всеки залагащ, тъй като ви позволява да теглите парите си незабавно от всеки банкомат.

Моята сметка в Paysafecard

моята сметка в paysafecard

Ако желаете да изтеглите парите си от някой букмейкър, без да се налага да свързвате сметката си с кредитна/дебитна карта или банкова сметка, трябва само да се регистрирате за услугата “My Paysafecard акаунт”.

 1. Трябва да въведете www.paysafecard.com и да кликнете върху бутона за вход в paysafe, намиращ се в горния десен ъгъл.
 2. След като кликнете върху бутона „Регистрирайте се сега“, ще бъдете помолени да попълните определена лична информация, като имейл адрес и телефонен номер.
 3. След това ще трябва да потвърдите електронната си поща и личната информация, като следвате указанията в уебсайта и можете да започнете да използвате Paysafe онлайн.

Създайте своята сметка тук


My PLUS

Можете да получите различни награди за ползване на услугата „my paysafecard“. Всеки път, когато завършите транзакция, получавате шанса да спечелите различни подаръци, включително отстъпки за онлайн покупки и безплатни пари. My PLUS е достъпен за следните държави: Австрия, Белгия, България, Чехия, Дания, Германия, Финландия, Франция, Гърция, Великобритания, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Люксембург, Малта, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия , Румъния, Швеция, Швейцария, Словакия, Словения, Испания и Република Кипър.


Плюсове и минуси

Предимства на Paysafe:

 • Paysafe картите се предлагат в 500 000 търговски обекта по целия свят, включително супермаркети, новинарски агенции и бензиностанции;
 • Наличен за повечето букмейкъри;
 • Картата може да се използва и след изтичане на срока ѝ на валидност;
 • Гъвкави плащания в онлайн магазини чрез карта mastercard;
 • Идеален за играчи, които искат да контролират колко пари залагат;
 • Вашата лична и финансова информация остава напълно защитена и анонимна. Можете да направите депозит на даден сайт за залагания, без да се налага да споделяте финансови данни, като например номера на кредитни карти и данни за банкови сметки;
 • Без допълнителни такси за депозитите при онлайн букмейкърите и казината.Paysafe недостатъци:

 • 16-цифреният ПИН код не може да бъде възстановен, тъй като той е уникален;
 • Начислява се допълнителна такса от 2 евро, ако не сте използвали картата в рамките на 12 месеца.

Линк за Paysafe

Как да залагате с Paysafe
рейтинг 5.0 from 2 reviews

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *