Залагане с Entropay

Вход в Entropay

Въведение

Entropay е един от най-удобните начини за онлайн плащане, тъй като ви позволява бързо да завършите всяка транзакция, като използвате виртуална предплатена кредитна карта.

официално лого на entropay Компанията е създадена през 2003 г. във Великобритания, от фондация „Електронни пари“ на Ixaris System LTD и е регулирана от една от най-надеждните финансови институции – FSA (Financial Services Authority) на Обединеното кралство.

Независимо дали сте залагащ или просто искате да направите онлайн покупка, всичко, което трябва да направите е да си издадете предплатена карта от почти всякакъв вид (VISA, Mastercard, Maestro и т.н.), която може да се използва за завършване на вашето плащане.

В това ръководство ще се опитаме да изброим начините, по които Entropay може да се използва при онлайн залагания и да предложим различни полезни съвети и идеи.


Entropay и онлайн букмейкърите

Първото нещо, което трябва да изясним за предплатената карта на Entropay е, че тя основно действа като виртуален вариант на обикновена кредитна или дебитна карта. Това означава, че всеки път, когато презаредите вашия букмейкърски акаунт, самоличността ви ще остане лична, като се има предвид, че трябва само да попълните информацията, намираща се във вашата карта Entropay. Освен това, те се приемат от почти всички големи сайтове за спортни залагания, като всеки депозит се извършва незабавно и безплатно. Entropay е сред най-сигурните начини за депозиране и изтегляне на парите ви, като се има предвид, че всяка транзакция се наблюдава отблизо, за да се предотврати всякакъв вид измами или пране на пари.

Въпреки, че Entropay позволява значително по-леко използване на вашите плащания, трябва да запомните добре, че това е донякъде скъп начин за извършване на транзакции с букмейкъри. Това се дължи на факта, че има определени такси, наложени върху тегленията ви, както и при всяко закупуване на предплатена карта.


Букмейкъри, които приемат Entropay

Букмейкър
Такса за депозит
Минимален депозит
Максимален депозит
Време за изчакване
Такса за теглене
Минимално теглене
Време за изчакване
bet365 logo
Цяло ревю
Няма
30 лева
55 000 лева
Веднага
Няма
125 лева
До 24 часа
marathonbet logo
Цяло ревю
5 евро
5 евро
pinnacle logo
Цяло ревю
Няма
20 евро
за транзакция: ‎ €5000
месечно: ‎ €50 000
до 10 транзакции за 24ч.
Няма
15 евро

Извършване на депозит

 1. Всичко, което трябва да направите е да отидете в раздела за плащания на букмейкъра си и да намерите опцията Entropay.
 2. След това ще трябва да попълните информацията за вашата платежна карта, по-конкретно нейния номер, дата на изтичане и CVV код и да въведете сумата, която искате да депозирате.
 3. След като кликнете върху бутона за потвърждение, профилът ви ще бъде незабавно кредитиран без допълнителни такси.

Изтегляне

 1. Още веднъж отидете в раздела за плащане и намерете Entropay.
 2. Ще бъдете помолени да въведете информацията за профила си в Entropay, да посочите сумата, която искате да изтеглите и да напишете паролата си.
 3. Ще получите парите си след около 3 до 5 работни дни срещу такса, причисляваща към 1,95% от изтеглената сума.
 4. Ако желаете да направите теглене от вашата Entropay сметка към банковата си сметка, предвидете и добавената такса (между 2.99 – 14.99 за долари, 1.49 – 7.99 за паундове, 1.99 – 9.99 за евро).
 5. < /ol>


Отваряне на профил

Това е доста разбираемо и лесно може да се направи, като изпълните следните стъпки:

 1. Стъпка 1: Влезте в www.entropay.com и кликнете върху банера „Регистрирайте се сега“, разположен отдясно на екрана.
 2. Стъпка 2: Попълнете личните си данни в съответния формуляр. След като приключите с тази процедура, просто кликнете върху бутона „Вземeте картата си“, за да получите вашата предплатена карта.
  След това ще бъдете помолени да заредите сметката си чрез кредитна/дебитна карта или чрез банков превод. Можете също така да създадете акаунт чрез личния си профил във Facebook.
 3. регистрация в entropay

Създаване на профил


Различни нива и ограничения на транзакциите

Профилите са разделени на 3 различни нива, които влияят върху количеството пари, които можете да изпращате или получавате за една транзакция. След като завършите регистрацията си, ще започнете на ниво „начало“. Можете да депозирате най-много 250 евро на букмейкър, а вие ще получите само до 250 €, когато поискате изтегляне. За да се класирате за “основно” членство, трябва да потвърдите своя имейл адрес и местоживеене. В този момент ще можете да създадете добавена виртуална кредитна карта, да изпращате и получавате до 2,500 евро всяка година и да изтегляте пари от банкова сметка или кредитна карта (до 800 €).

И накрая, на ниво „Premier“, ограниченията ще бъдат значително подобрени. Можете да заредите виртуалната си карта с до 15 000 евро всеки месец и да теглите пари по банковата си сметка/кредитна карта на стойност 45 000 евро. Ако желаете да получите достъп до тези по-високи лимити, трябва да потвърдите личните си данни, като изпратите следната информация на сайта>:

 1. Държавна лична карта, паспорт или шофьорска книжка.
 2. Документ за удостоверяване на адреса.
 3. Копие от вашата кредитна или дебитна карта (и от двете страни преснимана), използвано за зареждане на вашия профил в Entropay. Уверете се, че покривате цифрите от 7 до 12, от предната страна и от защитния код на триъгълника CVC на гърба на вашата карта, за допълнителна сигурност.

Сигурност

Използването на кредитна или дебитна карта за онлайн транзакции може понякога да се окаже рисковано, тъй като трябва да разкривате чувствителна финансова информация на вероятно ненадежден търговец.
Entropay ви позволява да премахнете напълно този риск.

 • Когато извършвате транзакция с Entropay, тези данни не се виждат от търговеца, а се използват само за администриране на профила ви.
 • Входните данни, транзакциите, личната и финансовата информация на вашия профил са защитени с 128-битово криптиране и е гарантирано, че ще останат частни.
 • Виртуалната карта Visa се генерира чрез криптографски устройства, които предлагат ненадминато ниво на сигурност.
 • Паролата ви е видима само за вас.
 • Entropay инвестира в високотехнологични системи за мониторинг на измами, предлагащи несравнима сигурност за всички процедури за плащане.
 • Технология за сигурност с „GoDaddy“, „3-D Secure“ и „Защитна стена и откриване на вируси“.

Такси

 • Зареждане на карта EntroPay от лична кредитна или дебитна карта: 4.95%;
 • Получаване на пари от търговец: 1,95%;
 • Прехвърляне между две сметки: 0,15 евро;
 • Такса за чуждестранна валута за съответните покупки: 2%;
 • Изтегляне на пари от лична кредитна или дебитна карта: € 4.50;

Плюсове и минуси

Предимствата и недостатъците на използването на предплатена карта Entropay са следните:

Предимства:

 • Анонимност – пазете чувствителната персонална и финансова информация лична;
 • Незабавен достъп до парите ви чрез виртуалната карта Entropay;
 • Безопасност – Entropay използва най-добрите системи за сигурност, за да защити вашите транзакции.
 • Почти всеки онлайн букмейкър приема Entropay.
 • 24/7 обслужване на клиенти чрез електронна поща. Изпратете вашите въпроси на support@entropay.com и ще получите незабавен отговор.Недостатъци:

 • Такси – определени такси се налагат за зареждане на виртуална карта Entropay Visa и изтегляне от букмейкъра.
 • Изключително ниски лимити са поставени върху транзакциите ви – въпреки това, можете да се класирате за по-високи лимити, ако потвърдите/настроите профила си.

Линк за Entropay

Залагане с Entropay
рейтинг 5.0 from 2 reviews

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *