Новини за Bwin

Bwin футболен експерт

Промоция „Футболен Експерт“ от Bwin

Офертите, в които играчите печелят, докато правят своите прогнози са доста предпочитани. От Bwin знаят това и не случайно въвеждат в списъка си с предложения още една атрактивна промоция. Това е офертата за „Футболен експерт“, при която имате шанса всяка седмица да се сдобиете със сумата от €15 000. И тъй като смятаме, че това […]

Bwin бонус за нови клиенти

До 222 лева за нови клиенти на Bwin

Дълго време се обсъждаше като недостатък липсата на начален бонус за играчи от България. И ето, че от Bwin решиха да коригират пропуска си. За всички български играчи, направили своята регистрация в пларформата на букмейкъра и извършили първия си депозит, имат шанса да вземат сумата до 222 лева. Повече за това предстои да разгледаме в […]

Bwin игра с прогнози

Покажете знания и спечелете с играта на Bwin за Мондиал 2018

С наближаването на началото на Световното първенство по футбол през 2018 година онлайн букмейкърите започват да предизвикват своите потребители. В началото на Май месец онлайн операторът Bwin зарадва клиентите си с нова промо игра. Тя изисква изпълнението на определени условия и извършването поне на минимален залог, но за сметка на това най-добрият може да си […]

Пряко предаване на спорт от Bwin

Bwin пряко предаване – описание на услугата

Излъчванията на живо от сайтовете за спортни залози оказват все по-голямо значение при избор на букмейкър. Една от най-любопитните услуги, която Bwin предлага на своите клиенти, е опцията да се насладят на пряко предаване от редица спортни събития. В следващите редове ще ви покажем как може да я активирате.

Спортна статистика от Bwin

Статистика за спортни събития от Bwin

Всеки опитен играч е наясно колко е важен късметът, когато говорим за залози на спорт. Добре е обаче да знаем, че има и други фактори, които могат да насочат прогнозите ни в правилната посока. Един от тях е статистиката, която Bwin предлага за своите събития. В този текст ще ви разкажем повече за това.

Bwin талон за залози

Опции за залозите в електронния талон от bwin

Bwin е сред водещите букмейкъри в Европа и това си има причина. Компанията се стреми да добавя интересни предложения в портфолиото си и да посреща всички нужди на своите потребители. Друг плюс на платформата е, че залаганията стават съвсем лесно чрез функционален електронен фиш, на който ще се спрем в този текст.

Bwin футболни залози

Предложения за залози на футбол от Bwin

Един от предпочитаните сайтове за залози, който оперира с лиценз на българския пазар, е Bwin. Компанията предлага много възможности за прогнози, като най-голямо разнообразие ще откриете в секция „Футбол“. Прочетете в следващите редове какви предложения ще намерите и как изглежда тематичният раздел на букмейкъра.

Bwin баскетболни залози

Залози на баскетбол в сайта на Bwin

Баскетболът е сред спортовете, които са предпочитани за онлайн залагания и букмейкърите се стремят да предлагат достатъчно разнообразие в тази област. От сайтът на Bwin не са изключение и в този текст ще разгледаме какви възможности ще откриете на сайта на компанията.

Лимитиране на акаунт от Bwin

Ограничава ли своите клиенти Bwin?

Bwin е сред предпочитаните платформи за онлайн залагания в Европа и има редица почитатели. Букмейкърът е сигурно място за игра, ползва се с доверие и се старае да осигури максимално комфортни условия за своите клиенти. Може ли обаче компанията да наложи ограничения на потребителите си? Вижте отговора на този въпрос в следващите редове.

Bwin език на сайта

Налични езици за показване в платформата на Bwin

Компанията Bwin е сред лидерите на пазара за онлайн залагания в Европа. Основана е през 1997 г. във Виена и оттогава разширява пазара си постоянно. През 2016 г. получава лиценз за организиране на хазартни игри в интернет от Държавната комисия по хазарта в България. Брандът е символ на просперитет заради постоянния си стремеж да се […]