Bwin игра с прогнози до 200 000 лв.

Видяно 118 пъти

Ако смятате, че сте добри в поставянето на правилни прогнози, сега имате шанс да го докажете. С новата промоция на Bwin всички фенове на онлайн залозите получават възможност, която може да им донесе страхотна парична награда. Преди да кажем каква е тя обаче, нека разгледаме по отблизо същността на офертата.

Вход в Bwin


Bwin ЕВРО игра с прогнози

Общо 24 национални отбора в Европа ще влязат в голямата надпревара за титла европейски шампион. Какъв ще бъде развоят на събитията? От Bwin ще очавкат вие да кажете. Предполагате ли кой може да бъде големият победител? Възможни ли са изненади? Каквото и да смятате, сега имате шанс да го представите, като поставите своята прогноза в платформата на букмейкъра.

Това, което се изисква от вас е да дадете отговор на десет въпроса, които ще ви бъдат зададени от бранда. Те ще имат различни възможности за отговор, като вашата цел е да познаете всеки един отделен отговор. Ако това се случи, ще получите награда.

Имайте предвид, че ако решите да участвате, можете да го направите напълно безплатно.


Срокове

Съвсем естествено е да се запитате какъв е периодът за участие. В случай, че решите да се включите в играта, ще разполагате с не много, но достатъчно, време.

 • Начало: 30.05.2021 г. 00:00 ч.
 • Край: 11.06.2021 г. 20:59 ч.

Ако решите да вземете участие е добре да знаете, че промоцията не се предлага заедно с други оферти на букмейкъра.


Какво трябва да направя, за да взема участие?

Необходимо ще бъда да дадете отговор на всички въпроси, които ще бъдат зададени по време на промоционалния период, който посочихме по-рано. За да се включите ще трябва да сте пълнолетни, както и да се впишете в потребителския си профил в сайта, за да виждате като активна тази промоция. В случай, че нямата регистрация в bwin ще трябва да си направите такава и заредите профила си с реални пари, с които да сте осъществили минимум един депозит. Ако поради някаква причина до момента сте били изключвани от игра в промо офертите на Bwin за съжаление няма да можете да се включите и към текущата.


Правила и условия

 • В текущата безплатна игра можете да направите своя избор на селекции като отговорите ви имат правото да бъдат коригирани до една минута преди да е настъпил стартът на първия мач на ЕВРО 2020, който ще се проведе между Италия и Турция (11/06/2021 г. от 21:00 часа).
 • Нямате право да коригирате отговорите си след като горният мач постави началото си.
 • Квалифициращ се играч има правото да участва в промо офертата само веднъж, което означава, че след като сте дали своите отговори на въпросите за ЕВРО играта с прогнози, това ще бъде участието, което ще се зачете в рамките на промо периода.

Въпроси за ЕВРО игра с прогнози

Ще ви представим и списък на запитванията, на които ще трябва да дадете своя отговор. Те ще са видими и в официалната промоционална страница на офертата. Нека ги разгледаме:

 1. Ще успеят ли и Белгия, и Холандия да спечелят своите групи?
 2. Колко играчи ще вкарат поне 3 гола?
 3. Колко дузпи ще вкара Бруно Фернандес по време на турнира?
 4. Колко червени картона ще бъдат показани по време на турнира?
 5. Колко точки ще спечели Германия в Група F?
 6. Колко гола ще има в мача с най-много вкарани голове?
 7. Кога ще бъде отбелязан първият гол във финала (редовни 90 минути)?
 8. Колко автогола ще има по време на турнира?
 9. Кой ще спечели турнира?
 10. Кой ще бъде най-добър голмайстор?

Каква награда мога да спечеля, ако отговоря правилно и на 10-те въпроса?

И за финал сме оставили на-приятната част, а именно наградата. Всички играчи, които са успели да се класират в играта с ЕВРО прогнозите и са отговорили правилно на всяко от запитванията, ще имат възможността да спечелят до 200 000 лева! Както и сами виждате, наградата определено заслужава внимание. Ако вие сте големият късметлия, наградата ще се зареди в смтката ви на 13.07.2021 г. в 12:00 часа. Съответно ще можете да я изтеглите едва след като е кредитирана в сметката ви в bwin.

Не е изключено победителят да бъде повече от един. В тази ситуация, наградата ще се разпредели по равно измежду всички спечелили.

На всички, които решат да вземат участие, желаем успех!

Посетете Bwin

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Bwin игра с прогнози до 200 000 лв.

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!