Залози на спорт на живо от Bwin

Видяно 243 пъти

Компанията предлага редица разнообразни спортове и пазари, както и някои полезни функции. Ако не сте опитвали да играете със залози в реално време, Bwin е чудесно място да пробвате. В следващите редове ще разгледаме по-отблизо опциите на букмейкъра.

Посетете Bwin


Раздел „На живо“ в Bwin

Нека разгледаме раздел „На живо“ в Bwin. Ще го откриете в централната лента за навигация. Щом го отворите, ще може да прецизирате изгледа си според четири възможни визии.

Преглед

Bwin залози на живо

Този изглед ви позволява да хвърлите бърз поглед върху всички достъпни събития в момента. От лентата за навигация може да изберете опцията „Акценти“, за да видите най-горещите срещи, които текат сега. Ако пък желаете, може да изберете конкретен спорт от списъка в лентата.

Навигирате лесно, с помощта на стрелките. В „Преглед“ може да изберете фаворити от списъка със събития. Те ще се появят в тематичния подраздел, означен със звездичка. Тук може да проследите и колко срещи се излъчват пряко от Bwin.

Събитие


Bwin мач на живо

Визията „Събитие“ ще ви предостави по-подробна информация за избрана от вас среща. Може да разгледате всички предложения от падащите менюта вляво на екрана. Когато си харесате конкретна селекция, трябва просто да я маркирате и пред вас ще се появи интерактивна схема.

Тук също ще може да означите събития-фаворити, които да се показват най-отгоре в секцията. Това ще ви е от помощ, за да прехвърляте бързо през мачовете, на които сте заложили.

Днес – Календар на събитията

bwin календар

Друга изключително полезна опция е функцията „Календар“. Тя ви дава възможност да направите справка в наличните събития. Може да търсите по различни критерии като вид спорт, конкретен ден от седмицата и наличието на живо предаване.

Ако предпочитате, може да разгледате всички събития от конкретен ден, които ще се следят в реално време. Платформата ви дава шанс да филтрирате търсенето си според предпочитания времеви диапазон Започващи след 30 минути, Започващи след час, Започващи след 180 минути, Днес, Утре или Конкретна дата. По този начин ще може да разгледате само срещите, за които ще имате време.


Спортове и пазари на живо

Бързаме да ви зарадваме, че Bwin предлага за прогнози на живо почти всички спортове, достъпни и в секцията за залози преди началото на срещите. Всеки ден в раздела ще откриете редица възможности като:

 • Футбол
 • Тенис
 • Баскетбол
 • Хокей на лед
 • Волейбол
 • Хандбал
 • Тенис на маса
 • Колоездене
 • Плажен волейбол

Важно е да имате предвид, че изброените в списъка спортове не са всички, които букмейкърът поддържа по принцип в реално време, а само тези, които предстоят да бъдат разигравани за деня.

Пазарите също са любопитни. Предлагаме ви списък с някои от тях:

ФутболБаскетболВолейболТенис
ХендикапОбщ резултатКраен победителКой ще победи
Следващ голХендикапРезултат за сетКой ще спечели следващия гейм
Точен резултатЗалог за победител в полувремеКой ще вземе даден сетЗалози на сет
Брой головеЗалог за четвъртинаБрой точкиЩе има ли спасен мачбол

Полезни функции

Всеки опитен залагащ е наясно, че за успешните залози на живо е нужно платформата да предлага оптимални условия. Това включва и няколко полезни функции, които идват на помощ на потребителите. Нека разгледаме всяка от тях.

Интерактивни схеми


bwin интерактивни схеми

Много добро допълнение към залозите в секция „На живо“ са интерактивните схеми, съпътстващи събитията. От тях може да се ориентирате за важните моменти във всяка среща като:

 • Съдийски отсъждания
 • Нарушения
 • Отбелязани кошове
 • Вкарани голове
 • Неуспешни удари към вратата
 • Ударени мрежи
 • Аутове
 • Сервиси

Няма нужда да полагате специални усилия, за да достигнете до анимираните таблици. Щом изберете дадена селекция, схемата ѝ автоматично ще се появи пред вас. Нашият съвет е да ги следите внимателно, ако играете в реално време, защото те могат да са ви от полза при залозите.

Пряко предаване


Bwin пряко предаване

Една доста добра възможност за залагащите в реално време е да следят пряко предаване на мачове в bwin. Тази услуга е достъпна за различни спортове и дивизии, но имайте предвид, че най-популярните състезания не се предлагат, за да се ибегнат нарушения в правата по излъчването им. Въпреки това, наличните мачове в bwin, за които има излъчван на живо, никак не са малко. Най-често дисциплините, за които се предлага услугата, са:

 • Волейбол
 • Баскетбол
 • Тенис
 • Тенис на маса
 • Футбол
 • Хокей

Как да заложите на живо?

Залозите на събития, които се следят в реално време, се поставят по същия начин като всички останали. Нужно е да харесате даден пазар и да отбележите предпочитания коефициент. Имайте предвид, че стойностите са динамични и зависят изцяло от развоя на срещата. Ето защо е необходимо да следите отблизо играта и да имате бързи реакции. Когато отбележите предположението си, то ще се появи в електронния ви фиш. Добре е да знаете, че заради промени в играта, някои пазари могат да са временно блокирани, изцяло затворени или коефициентите им рязко да се променят.


В заключение

Условията, които Bwin предлага за залагания на живо, са наистина добри и ще може да прекарате доста вълнуващи минути на сайта. Коефициентите в реално време също са изгодни и ще направят играта ви още по-приятна. Сериозен плюс на букмейкъра е страхотният начин, по който е организирана секция „На живо“. Феновете на този тип игри ще се съгласят, че добрата подредба е ключова за успешната игра.

Друго преимущество са интерактивните схеми, които са по-информативни от тези на редица конкуренти. Нашият съвет е да разгледате предложенията на Bwin. Дори досега да не сте залагали за събития на живо, може да пробвате за първи път именно в тази платформа.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Залози на спорт на живо от Bwin

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!