Хеттрик мания в Bwin

Видяно 162 пъти
СРОК НА ПРОМОЦИЯТА:
  • Начало: 26.08.2021 г. 00:01 ч.
  • Край: 29.08.2021 г. 23:59 ч.

Имате на разположение само няколко дни! Ако имате регистрация в bwin.com и сте фен на игрите с прогнози, то това предложение може да се окаже доста интересно за вас. Имайте предвид обаче, че офертата не е за всички регистрирани клиенти на компанията, а само за избрана група късметлии, които ще получат информация за играта на имейла си. Освен това, ако сте един от избраните, ще можете да видите промоцията след като се впишете в сайта и посетите промоциите на Bwin, сред които ще бъде и бонус „Хеттрик мания“. Предстои да се запознаем по-подробно в редовете по-долу.

Линк към хеттрик мания от Bwin

Хеттрик мания от Bwin

Наградата от тази промцоия ще бъде дадена под формата на безплатен залог. Той ще се кредитира в сметката на късметлията до 13:00 часа след като приключи и последния мач от надпреварата. Победителят, сдобил се с free bet ще има точно 3 дни, в които да използва възнаграждението си.

Даването на прогноза за даден мач е абсолютно безплатно в определени три мача. За да дадете своята, ще бъде необходимо освен да сте пълнолетни клиенти с регистрирани сметки в сайта, също така да имате вкарани реални пари по сметките си в сайта на Bwin България, с които да направите прогноза за кръговете, за които е необходимо заплащане.

Кои прогнози в безплатната игра на Bwin ще се зачитат като валидни?

Единствено и само играчите, които са получили специално известие от букмейкъра, имат право да поставят и прогноза. Тя трябва да бъде направена в рамките на промоционалния период на играта, като прогнозата за първи голмайстор трябва задължително да бъде за мачовете, изброени по-долу:

  • Милан – Каляри
  • Атлетико Мадрид – Виляреал
  • Уулвърхямптън – Манчестър Юнайтед

Имайте предвид, че след като дадена среща е започнала, нямате право да променяте своята прогноза. Също така не забравяйте, че имате право само на една прогноза за трите мача от даден кръг на играта.


Награди от хеттрик мания Bwin

  • Toчна прогноза в 3 мача ще донесе до 40 лв. free bet
  • Вярна прогноза в 2 срещи ще възнагради позналия с 6 лв. free bet
  • Прогноза за познат първи голмайстор в мач ще донесе 2 лв. free bet

Общият награден фонд достига сумата от 2 000 лева.

Достъп до Bwin Hattrick Mania

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Хеттрик мания в Bwin

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!