Кой ще е победител и ще грабне безплатен залог за Европейските турнири с Bwin

Видяно 82 пъти
Срок на бонуса
  • Начало: 09.09.2021 г. (четвъртък)
  • Край: 30.09.2021 г. (четвъртък)

В букмейкърските и спортните среди вече се говори за едно ново партньорство. Онлайн букмейкърът Bwin ще бъде официеален спонсор на УЕФА Лига на конференциите и УЕФА Лига Европа. Новината е потвърдена и от официалните за България мениджъри на бранда, така че всички тръпнат в очакване. С това спонсорство, компанията за онлайн залози със сигурност ще получи необходимите дивиденти. Екипът на Betenemy е сигурен, че предстоят поредица от изненади за феновете на най-популярния спорт, като за първата ще поговорим в следващите няколко минути.


Какво представлява промоцията „Кой ще е победител“ от Bwin?

Когато направите залог от 20 лева на краен победител, без значение в коя от трите топ европейски клубни надпревари, вашата награда ще бъде 10 лв. безплатен залог. Естествено имайте предвид, че без регистрация в bwin.com няма как да се запишете за участие за офертата. Както вече споменахме, ще трябва залогът да бъде направен на краен победител в Лига Европа, Лига на коефициентите или Шампионска лига. Добрата новина е, че не е необходимо да изпълнявате изискване за минимален коефициент на залога, защото такова няма.

След като направите своя квалифициращ залог в платформата, ще получите 10 лв. FreeBet, които ще можете да използвате за който и да е футболен пазар. Имайте предвид, обаче, че ще разполагате точно с една календарна седмица, в която да оползотворите бонуса за безплатен залог.

Посетете Bwin

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Кой ще е победител и ще грабне безплатен залог за Европейските турнири с Bwin

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!