Bwin раздава до 50 лева безплатен залог за новите си клиенти

Видяно 197 пъти

От днес (14.11.2022 г.) до 20.12.2022 г. включително до 50 лева безплатен залог като нова оферта за всички клиенти, на които им предстои регистрация в bwin. Това предложение идва от Bwin и ако искате да се възползвате, то ви препоръчваме първо да се запознаете добре с правилата и условията, които придружават това предложение на букмейкъра. По наше мнение не са никак сложни за изпълнение и въпреки това ви съветваме да отделите малко време и да се запознаете добре с всяко от тях. Без да губим повече време, нека да започваме!

Вход в Bwin

Bwin Начален Бонус за Спорт - До 50 лева Безплатен Залог

Само три прости стъпки ви делят от получаването на бонус награда. Ако все още нямате регистрация в Bwin, то сега е моментът за такава. Създавайки акаунт в сайта на букмейкъра, правейки залог на минимална стойност от 10 лева и поставяйки залози на стойността на направения от вас депозит вие можете да вземете своята награда.

Имайте предвид, че промоционалния период на тази оферта започва да тече от 14 Ноември и ще продължи до 20-ти декември, 2022 година. След като вече сте регистриран клиент на компанията това, което ви остава е да се запознаете с останалите изисквания, а вярваме, че няма да ви затруднят особено.

Решихме да изведем какво накратко можете да очаквате от тази оферта, така че да бъде максимално систематизирано:

 • офертата важи за: новорегистрирали се играчи
 • валидност: 14.11 – 20.12.2022 г.
 • минимален депозит: 10 лв.
 • минимален коефициент:
 • максимален бонус: 50 лв.
 • вид на наградата: безплатен залог

Правила и условия на офертата за нов клиент на Bwin

Едва ли ще се изненадате, но сме длъжни да уточним, че за да участвате, трябва да бъдете пълнолетни. По преценка на букмейкъра тази оферта може да бъде отказана на определени клиенти. Нямате право да регистрирате повече от една сметка, а при установено нарушение или друг опит за измама, сметката ви може да бъде закрита, а печалбите, които сте успели да натрупате – анулирани. Тази промоция на Bwin е стандартна и с нищо не се отличава от други подобни оферти. Това, което трябва да запомните включва:

 1. За да участвате в тази промоция ще е необходимо да направите депозит с реални финансови средства, които да заредите по сметката си.
 2. Минималната сума, обявена от букмейкъра е 10 лева, но вие можете да депозирате и по-висока от посочената, в случай, че такова е желанието ви.
 3. За да се брои за квалифициращ, вашият депозит трябва да бъде първи за отворената сметка, от която заявявате участие.
 4. Максималната сума, която можете да получите, е 50 лева.
 5. Те ще бъдат заредени в профила ви под формата на безплатен залог в рамките на половин календарен месец, след като сте си отворили сметка в Bwin.
 6. За да се зачита вашият залог, то той трябва да бъде поставен преди старта на конкретна среща едиствено и само през секция „Спорт“.
 7. Използването на офертата важи само за единичен залог до 14 дни след получаване.

За какво да внимавате?

Както всяка друга промоция и тази има определени детайли, които да вземете предвид. Това включва:

 • Само нови клиенти могат да активират офертата.
 • Потребителите могат да изберат дали да получат тази оферта или стандартния бонус за Спорт от bwin.
 • Офертата е активна единствено през посочения линк на тази страница и в бонус код ревюто на Betenemy за bwin България.

Посетете Bwin

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Bwin раздава до 50 лева безплатен залог за новите си клиенти

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!