Депозит на средства в Bwin сметка

Кристиян Кюлюнков
Видяно 196 пъти

Ако следвате стъпките, които ще опишем в следващите редове, в края на текста ще разполагате с наличност по сметката си. След като вече сте се сдобили с регистрация в Bwin, единственото, което ви дели от играта в сайта, е депозирането на средства. За щастие, процедурата е бърза и лесна.

Депозирайте в Bwin


Стъпки за депозиране в Bwin

Първата възможност да захраните сметката си в Bwin ще получите още след регистрацията си. Системата автоматично ще ви предложи да депозирате пари. Ако оставите тази задача за по-късно обаче, също няма да имате проблем.

Бутон за депозит в сайта на Bwin
Бутон за заявка на депозит

Нужно е просто да заредите сайта на букмейкъра и да влезете в профила си. След това в горния десен ъгъл ще забележите жълт бутон „Депозити“. Щом го натиснете, той ще ви отведе до списък с предлаганите методи, чрез които ще може да захраните сметката си. Имате следните опции:

 • Банкова карта VISA
 • Банкова карта Maestro
 • Банкова карта MasterCard
 • Neteller
 • Skrill
 • Skrill 1-Tap
 • Fast Bank Transfer
 • PaysafeCard
 • Trustly Bank payment

Както забелязвате, имате шанс да избирате от стандартните операции с банкови карти, както и от по-известните в света електронни портфейли.

Форма за депозиране през Skrill в Bwin
Заявка за депозит чрез услугата Skrill

Който и от методите да изберете, ще трябва да укажете на системата желаната сума за депозит и да попълните данните си. Ако решите да използвате пластиката си, ще се наложи да въведете номера и срока на валидност, изписани върху картата. Ако пък искате да захраните профила си с някой от електронните портфейли, ще трябва да се логнете в избраната от вас система.


Минимуми и лимити на депозиране

Отделните разплащателни средства предлагат различни минимуми и лимити. Добре е да имате предвид още, че не всеки метод, чрез който може да заредите акаунта си, е достъпен и за теглене. За да ви улесним, предлагаме да разгледате информацията, синтезирана в табличен вид.

МетодМинимумМаксимумВреметраенеТаксаДостъпен и за теглене
VISA20 лв.17 500 лв.ВеднагаБезплатноДа
MasterCard20 лв.17 500 лв.ВеднагаБезплатноНе
Maestro20 лв.17 500 лв.ВеднагаБезплатноДа
Skrill20 лв.17 500 лв.Веднага4.90%Да
Skrill 1-Tap20 лв.17 500 лв.Веднага4.90%Не
Neteller20 лв.17 500 лв.Веднага4.90%Да
Fast Bank Transfer20 лв.100 000 лв.1 -3 Работни дниБезплатноДа
PaysafeCard20 лв.1 000 лв.ВеднагаБезплатноНе
Trustly Bank Payment15.92 лв.15 919 лв.ВеднагаБезплатноНе
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков (Специалист по залози и Автор)

Крис специализира в букмейкърските анализи и следенето на новите тенденции в областта. Разполага с богат опит относно сайтовете за спортни залози. Автор е на редица ревюта, ръководства, стратегии за залози и други материали.

0 коментари за “Депозит на средства в Bwin сметка

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!