Bwin с нова опция „Отбори“, налична за футболни залози

Видяно 110 пъти

Без съмнение най-многобройни са почитателите на най-известния спорт не само у нас, но и по света. Едва ли има съмнение у някой, че говорим именно за футбола. Един от популярните онлайн букмейкъри за спортни залози в България – Bwin внедри нова опция, която ще е от полза за запалянковците. Тя се нарича „Отбори“ и благодарение на нея ще имате достъп до информация за мачовете, които любимите ви футболни състави ще провеждат. Екипът на Бетенеми приветства всяка новост и отделя необходимото време за да я проучи и представи пред всички вас, затова надяваме се, че ще ви бъдем полезни. Останете с нас и в следващите редове!

Вход в Bwin Спорт

Откъде да достъпя опция отбори от Bwin?

Достъпът не е никак труден и затова без да губим време ви даваме бързи стъпки за това:

 1. Стъпка 1: Трябва да влезете в официалния сайт на bwin.com. Ако искате да правите залози, ще ви е необходима и регистрация в bwin в случай, че нямате такава. Ако вече имате акаунт, просто впишете потребителското си име и парола за достъп.
 2. Стъпка 2: От главното меню на сайта, позиционирано най-отгоре, трябва да изберете категория „Спорт“.
 3. Стъпка 3: След като сте достъпили спортната секция, отляво ще видите падащо меню с топ спортовете, откъдето трябва да кликнете върху „футбол“.
 4. Стъпка 4: Ще видите мини навигационна лента, от която ще можете да изберете „Отбори ново“.
 5. Стъпка 5: След като сте преминали през предпоследната четвърта стъпка, вие успешно ще се намирате на официалната страница с предлаганата нова опция за залози.
Bwin отбори - какво да очакваме?
Bwin опция отбори - как да я достъпим

След като вече разбрахте как да достъпите опцията следва да поговорим малко повече за самата нея. В страницата ще видите тиймове от най-великите лиги сред които:

 • Premier League
 • Bundesliga
 • La Liga
 • Ligue 1
 • Serie A
 • Super Lig

Да, определено едни от най-популярните футболни лиги, но сигурно се питате „само това ли“? Отговорът е отрицателен. Ще можете да откриете и останалите, когато кликнете върху хипервързката „Виж Още“, която ще ви отвори всички възможни опции. Срещу всяка от държавите, които ще се покажат в лист, който ще виждате число. То ще показва броя на събитията, на които можете да поставите залог.


Кои са едни от най-популярните отбори?

Доста спорен въпрос според повечето играчи. Естествено е всеки да подкрепя своя любим тийм. В секция „Моите отбори“ освен, че ще можете да видите всички маркирани от вас фаворити, също така ще можете да видите и класация, изготвена от Bwin. Под надписа „популярни отбори“ ще видите следните предложения:

 • FC Arsenal
 • FC Bayern München
 • FC Barcelona
 • Manchester City
 • Paris Saint-Germain
 • Real Madrid
 • Borussia Dortmund
 • AC Milan

Как да добавя желан отбор в списъка ми с отбори?

Първото, което трябва да направите е да маркирате желаната от вас лига. След това под нея ще видите изброени всички отбори с техните фланелки. В горния десен ъгъл на всеки от отборите има символ звезда. Трябва да го натиснете, при което ще се появи надпис, че избраният от вас отбор е добавен към списъка ви с фаворити. Връщайки се към секция „Моите отбори“ ще можете да видите избрания от вас тийм.


До каква информация ще имам достъп?

След като сте добавили даден отбор в списъка си с любимци, ще можете да видите подробна информация за предстоящите срещи между него и конкуренти отбори. Имайте предвид, че освен информация за коефициентите и пазарите, ще можете също така да използвате и оцпии като „Създай залог“. Предоставя се също така статистика, в която можете да видите какво е състоятнието на отбора в последните срещи, в които се е представял и по този начин ще можете сами да прецените какви са шансовете му за победа.

Посетете раздел Bwin Футбол

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Bwin с нова опция „Отбори“, налична за футболни залози

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!