Статистика за спортни събития от Bwin

Видяно 240 пъти

Всеки опитен играч е наясно колко е важен късметът, когато говорим за залози на спорт. Добре е обаче да знаем, че има и други фактори, които могат да насочат прогнозите ни в правилната посока. Един от тях е статистиката, която Bwin предлага за своите събития. В този текст ще ви разкажем повече за това.

Прегледайте статистика от Bwin


Как да стигнете до статистиката в Bwin?

Сайтът на Bwin осигурява два начина, по които може да стигнете до статистическите данни за спортните залагания. Който и от тях да използвате, ще се сдобиете с ценна информация, която ще ви помогне при залаганията.

Бутон за преглед на статистика за събитие
Преглед на статистика за конкретно събитие

Първата ви опция е да разгледате статистическите справки, налични към отделните събития, които са достъпни за залагания в платформата. Отворете секцията на предпочитания от вас спорт и разгледайте предстоящите срещи. Щом си харесате някоя, минете върху нейния ред с мишката. Ще забележите, че вляво от коефициентите ще се появи иконката за статистика, която сме означили на снимката по-горе.

Този метод е много полезен, когато искате да получите конкретни данни за сблъсъка, който ви интересува. Чрез директния бутон за достъп може да си спестите доста време.

Бутон за достъп до спортната статистика в Bwin
Достъп до статистиката

Вторият вариант, чрез който може да прегледате статистиката, е да влезете в тематичния раздел. За да го откриете, трябва да отворите секция „Спорт“ в сайта. В лявата му част ще се появи списък със спортовете, които са достъпни в платформата. Щом го превъртите, отдолу ще видите падащо меню „Услуги по залаганията“. Една от опциите в него е „Статистика“.

Ако използвате този метод, ще получите достъп до пълна информация за избран от вас спорт. Начинът е удобен, когато искате да се осведомите за цялостната картинка в някоя дисциплина.


Какви данни са налични?

Информацията, която ще откриете в статистиките на Bwin, е доста изобилна. Данните зависят от собствения ви интерес – дали се стремите да предвидите изхода от конкретен сблъсък, вълнувате се от вероятностите в дадено първенство или пък искате да придобиете по-задълбочена представа за тенденциите в някой спорт.

Head to Head

Преглед на директна статистика в Bwin
Директна статистика Head-to-Head

Head to Head изгледът е страхотна възможност да прецените каква ще е вероятната развръзка на даден мач. Когато говорим за футбол, ще може да разгледате какви са били резултатите от последните пет срещи на двата отбора. Тази визия е полезна и при срещите от индивидуалните спортове. Ако играчите са се изправяли един срещу друг преди, ще може да проследите кой е бил победителят. Тук ще се информирате за общата оценка за представянето на отборите или състезателите.

Развитие на даден турнир

Bwin статистика - преглед на таблица
Преглед на класиране

Любопитна възможност е да прегледате развитието в даден турнир. Ще може да проследите броя срещи на всеки отбор/играч, победите, загубите, точките, а за футбола – и головете. Бихте могли да видите на какъв етап е състезанието, какви са последните резултати от мачовете и какъв е рейтингът на участниците в него.

Цялостен поглед

Bwin статистика - преглед на тенис турнир
Преглед на информация за тенис турнир

В случай, че искате да придобиете цялостен поглед върху случващото се в даден спорт, отидете в статистическия раздел на сайта и изберете съответната дисциплина. Имайте предвид, че когато сайтът се показва на български, предложенията за спорт ще са доста оскъдни. Ако промените езика на английски, ще може да видите всички налични в сайта дисциплини. Тук ще разгледате какви състезания се провеждат в момента, кои са най-горещите турнири. За някои спортове има изнесена и ранглиста на играчи или класация за общото състояние на отборите.


Кой предоставя информацията?

Може би се чудите как Bwin предоставя статистически данни на своите потребители. Букмейкърът е оставил тази задача на професионалистите от Betradar. Това е компания, която е световен лидер в своя бранш. Тя разполага с огромен ресурс от професионалисти, които следят събитията от редица спортове. На база на обстойни наблюдения фирмата изготвя анализи и предлага статистически данни за клиентите на много букмейкърски къщи. Информацията определена е достоверна и заслужава да ѝ се доверите.


Нашето мнение

Както споменахме, допитването до статистическите данни е от изключително значение за успешната игра на всеки потребител. Ако разполагате с малко свободно време, обърнете внимание на информацията в раздела. Bwin са се постарали да осигурят първокласни анализи, възлагайки поддръжката на професионалистите от Betradar. Нашият съвет е да се възползвате от тази възможност и да проучвате добре отборите и играчите, на които залагате. Това може да ви спести непремерения риск и да ви донесе печалби.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Статистика за спортни събития от Bwin

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!