Съдържание
 1. Кредити за залагане - същност
 2. Букмейкъри, предлагащи този тип кредити
 3. Употреба
 4. Примери
 5. Плюсове и минуси
 6. Как да вземем такъв кредит?
 7. Заключение
кредити за залагане

В онлайн залозите има множество възможности, функции и опции, които се предлагат на играчите. Букмейкърските къщи се надпреварват в това да предложат възможно по-голямо разнообразие. Има някои масови характеристики, които могат да бъдат открити ако не при всички, то при по-голяма част от брандовете.

Има и други варианти, които се предлагат от определени компании. Такива са кредитите за залагане. Ако за вас това е неясна материя, но се интересувате, останете с нас в следващите минути за да объдим темата в детайли. Ще разберете кои онлайн букмейкъри предлагат този тип кредит, каква е тяхната същност и как да ги използвате. Ще получите отговор и на това какви видове могат да бъдат кредитите за залози, както и кои са техните силни и слаби страни. Нека започваме!


Какво са кредити за залагане?

Кредитите за залог могат да се използват за различен тип спортове в широк спектър от пазари. Характерното за тях е, че всяка възвръщаемост от залози, които са направени посредством използването на кредит за залагане, се добавя към вашия изтегляем баланс. Възвръщаемостта изключва вашия кредит за залог, което означава, че този тип кредити не подлежат на изтегляне и тяхната сума няма да бъде начислена в печалбите. Имайте предвид, че можете също и да извършите финансиране на залог с комбинация от пари в брой и кредит за залог. Важно е да знаете, че има определени продукти, оферти, бонуси, промоции и видове залози, за които кредитите за залог не могат да бъдат използвани.


Кои букмейкъри предлагат кредит за залагане?

След като изяснихме какво представляват кредитите за залог, най-естественото е да се запитате кои са операторите, които ги предлагат. Именно това предстои да разгледаме. За играчите от България, букмейкърът Bet365 предлага именно този тип кредити. Компанията е основана през 2000 година и оттогава се доказва непрекъснато на пазара за онлайн залози. Любопитното за кредитите за залози е, че те са достъпни за новите клиенти, които отварят за първи път сметка в онлайн платформата.


Как могат да бъдат използвани?

как да използваме кредитите за залагане

В случая с онлайн букмейкъра, който разгледахме по-горе, за да можете да освободите вашите кредити за залог и да ги използвате, от вас ще се изиска да направите квалифициращи залози, като има определен срок, в който трябва да успеете да ги осъществите. Разбира се, задължително се запознайте с изискванията на оператора, защото началната промоция е придружена от определени правила и условия, които трябва да се усвоят. За повече информация ви съветваме да разгледате нашето бонус код ревю за Бет365, в което разглеждаме както тази оферта за откриване на нова сметка и изплзването на кредити за залози, така и останалите бонус промоции на букмейкъра. Там ще откриете детайли около броя селекции, които се изискват, коефициентите, както и всички останали подробности.


Примери

Разбрахте какво са кредитите за залагане, както и как можете да се възполвате от тях. Сега е време да дадем и пример, който да изясни нещата около използването им максимално.

Пример за използване на кредити за залог

Преди да предприемете каквито и да е действия, първо ще се наложи да се регистрирате в онлайн платформата. След като верифицирате сметката си, можете да се възползвате от всички възможности, включително и употребата на кредити за залози (в случай, че такива са налични). Да предположим, че решите да направите залог, чийто размер на кредит е в размер на десет лева. Коефициентът във вашия случай да кажем, че 2.5. Какво следва от това?

Вашата обща печалба ще бъде 25,00 лева, от които вие ще можете да изтеглите 15,00 лв. Това означава, че останалата част, или иначе казано сумата от 10 лева, ще остане във вашия изтегляем баланс и вие няма да можете да я използвате.


Предимства и недостатъци

След всичко казано до този момент, нека видим какви са плюсовете и минусите на кредитите за залози. Така най-лесно бихте могли да прецените в каква степен те биха били полезни за вас и дали да ги използвате.

 • Силни страни:
 • след уреждане на залозите, в кратък срок се получават и самите кредити за залог
 • могат да бъдат използвани за залог и за начинаещите играчи са от полза
 • добавят се към изтегляемия баланс на потребителя
 • сумата, спечелена чрез използването им, не може да бъде изтеглена напълно
 • използват се само за определени оферти и видове залози
 • при някои брандове кредитите за залог се премахват, ако няма някаква активност по сметката ви в определен от оператора период

  Как да вземем кредит за залагане?

  Ако мислите, че процесът по получаване на кредит за залагане е сложен, всъщност ще ви зарадваме, че това далеч не е така. Изисквайки офертата, която придружава този тип кредити, вие ще разполагате с определен срок, за който да изпълните изискванията на букмейкъра, при който имате отворена сметка. В повечето случаи след като направите своите квалифициращи залози с паричните средства, които сте депозирали, следва да изчакате залозите ви да бъдат уредени. Когато това е факт, вие ще можете да получите от вашия оператор кредити за залози, които да използвате.

  Имайте предвид, че голяма част от компаниите разполагат с чат в реално време, така че ако срещате някакви трудности, или имате въпроси, винаги можете да ги отправите към онлайн съпорта. Ако такъв не е наличен, със сиурност ще можете да се свържете ако не лично по телефона, то посредством имейл адрес, в който да отправите своето запитване.


  Обобщение на темата и финално мнение

  В текущата тема направихме подробен обзор на кредитите за залагане. Като заключение, бихме споменали това, че те са наистина в плюс, особено ако сте нов играч, който тепърва навлиза в онлайн залозите и открива своята сметка. Съветваме ви да отделите достатъчно време, за да можете да се запознаете добре с правилата и условията, които желаният от вас букмейкър има като изисквания към избраната оферта или продукт, който предлага кредити за залог. В повечето случаи срокът е достатъчно дълъг, така че да успеете да се справите. И въпреки това смятаме, че времето, инвестирано в запознаване с изискванията на конкретен букмейкър, в никакъв случай не е напразно изгубено, а тъкмо обратното.

  Погледнете още веднъж и нашата съпоставка на предимства и недостатъци на този тип кредити. Така обобщено ще можете да прецените дали позитивите са достатъчно убедителни за самите вас, за да се възползвате от предоставените кредити за залагане от избрания от вас букмейкър.

  Мария Костадинова

  Мария Костадинова

  Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.