За Кремена

Кремена е завършила природо-математическата гимназия в родния си град, където се е запалила по разработката на уеб сайтове и работата с програми за обработка на изображения. Продължава образованието си именно в това направление в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ със специалност „Бизнес информационни технологии“. В университета се докосва до различни сфери на ИТ бизнеса и решава, че иска да се занимава с дигитален маркетинг. Казва, че в момента се занимава с това, което я прави щастлива и работата и доставя огромно удоволствие.

Кремена се присъединява към екипа на Бетенеми в началото на месец юни, 2020г. Нейната основна задача е присъствието в социалните мрежи и популяризирането на бранда. Дори да не е експерт в света на бетинга, успява безпроблемно да се справя с поставените задачи, благодарение на задружната работа от целия екип.

Спортът заема неизменна част от нейния живот – дори казва, че повече от половината от нейния живот е минал в тренировки, учене и подготовка. Ще попитате защо? Повече от 10 години се занимава с хандбал, но поради контузия прекратява спортната си кариера и в момента се занимава професионално със съдийство.

Има огромен интерес към редица други спортове като тенис, волейбол, баскетбол, бадминтон и с удоволствие би релаксирала пред телевизора гледайки любим спортист на терена.