За Иван

Здравейте, аз съм Иван Георгиев от град Варна. На 33 години съм и съм учил „Инженерен дизайн“ в ТУ Варна.

Занимавал съм се в областа на рекламата, програмирането, дизайна, 3Д дизайна и SEO оптимизирането. Като започнах с уеб дизайн в далечната 2007 година.

Работил съм в едни от най-големите фирми за реклама във Варна като дизайнер, след което се преориентирах в изработването на дизайн за игри за слот машини, казино сайтове и рекламните им клипове. Това даде тласък на една от най-големите ми страсти, а именно 3Д дизайна. Учасвал съм в изграждането на редица проекти, както и рекламните клипове на голяма компания за Трейдинг.

Няколко години работих като фрилансър и натрупах голям рейтинг в freelancer.com. Когато се научиш да работиш с много и различни клиенти, сякаш намираш начин да излееш всичко което ти тежи. Истината е, че се запознах с адски много добри и кадърни професионалисти в различни области. Доста от тях бяха в гемблинг сферата. Бил съм разработчик на много сайтве, които до ден днешен оперират стабилно на английския пазар. С много от клиентите ми съм имал страхотни моменти и в реалния живот. Митовете за индийци, евреи и други наицоналности се сбъднаха, други се опровергаха.

Насоката ми към афилиейт бизнеса започна през 2014 година, като основен developer в стартираща фирма, както и с личните ми проекти, които развивах до скоро, преди да започна работа по Бетенеми. Именно те ми дадоха широкоспектърен изглед на това как може да се изгради една добре работеща система. Но истината е, че сам човек трудно би направил нещо наистина добро, ако няма подкрепата на хора гледащи в една посока с него, както и на такива с лидески качества както нашия ШЕФ (той не обича да му казват така, затова ще му го наричам с псевдонима „Thug guy“. Истинско изкуство е да събереш добри хора под един чадър и да ги накараш да вярват в това което правят.).

Работата ми по Бетенеми започна през 2018 година, като фрилансър. Оттогава този проект е в сърцето ми. Не след дълго време реших да се присъединя към отбора на сайта. С екипа успяхме да създадем качествен продукт на базата на опита на останалите колеги и най-вече от мотивацията ни да развием бизнеса в България (онова изгарящо чувстово да си над останалите).

Работата ми по сайта включва нормалните неща за един разработчик: бъгове, развитие, скорост и всеотдайност. Мога да се похваля, че систематизацията на различните отдели е главното звено в работата ми като developer. Чувството да си полезен за колегите си е страхотно. Всички са пичове и то големи!

С времето сайтът стана ценен не само от българските потребители, а и от цяла Европа и други страни.

През свободното ми време обичам да слушам музика и да се вживявам на DJ. Обожавам да рисувам и го правя добре. Обичам разходките в планината. Обичам нощния живот на Варна (е, не както като бях на 20). Обичам жена си. Обичам кучето си Рики. Обичам живота.

BFB!

Покажи още