За Атанас

Интро

Здравейте! Казвам се Атанас, на 32 години, родом от Пловдив… и съм един от двигателите, които задвижват сайта Betenemy.com. По-голяма част от своя живот съм прекалрал в този град и определено бих го клалифирал като едно от най-добрите места за живеене в България! 🙂


Как започнах и се стигна до този сайт?

Стартирах начинанието си през 2007 г., когато започнах да правя първите лошо изглеждащи блогове и платформи. Тогава нямах никаква представа какво е СЕО и маркетинг, но с времето се научих на повечето неща от интернет, а и по методът Проба-Грешка.

Обичам спорта и така се запалих по изучването на различните сайтове за залагания и самите залози. През времето когато стартирахме този проект (а това бе през 2016) тръгнахме с ясната цел да покажем на хората истинските и неподправени мнения за всеки сайт за залагания и условията, както и услугите, които предлага. Така започнахме да надграждаме и да получаваме все по-голямо доверие сред гемблинг обществото. Постепенно Betenemy се превърна във водещият портал за спортни залози, прогнози и ревюта в България.


И какво правя в сайта?

Основната ми дейност по Betenemy е насочен към task-management и следенето на правилното изпълнение на задачите от екипа. Понякога също участвам в изготвянето и писането на контент, както и неговото стилизиране.


Повече за мен

Обичам да се занимавам с всякакви неща, които касаят технологиите и интернет. Предприемачестовто е моя страст откакто бях тинейджър. Обичам също и спорта, като съм се занимавал близо 11 години със гребане, като последните 4 от тях са били професионално. Смея да кажа, че това ми даде много и изградих качества, които се проявяват силно в професията ми и в отношенията ми с хората.

Харесвам дългите разходки, истинските хора и разговорите за всякакви начинания, касаещи се до личностно развитие и бизнес. Смея да кажа, че съм заобраден от готини и стойностни хора.

Имам щастието да съм сред екип от такива. Преди имах време да чета доста, но с времето и превръщането на хобито ми в работа нещата взеха да стават по-сложни и рядко намирам време за някоя добра книга.


Относно образованието ми

Образованието ми в средното бе свързано с изучаването на информатика и информационни технологии, като след това продължих и в тази насока. Завършил съм пловдивския университет, като след това имам и практика в няколко компании в ИТ сферата. Имам изкарани и няколко курса по маркетинг, както и сертификати от Google. Въпреки това – предпочитам да изучавам и да попивам повече за нещата, които пряко ме интересуват, като не разчитам и вярвам толкова в образователната система.

Любима синтенция: Friends and good manners will carry you where your money won’t!

Покажи още