Палмс Бет Колело на късмета с награден фонд 63 000 лева и iPhone 13

Мария Костадинова
Видяно 209 пъти
СРОК НА ОФЕРТАТА:
  • Начало: 18.04.2022 г. (понеделник)
  • Край: 08.05.2022 г. (неделя)

Няма по-вълнуващо от това да спечелите високи бонус постъпления, докато се забавлявате. И понеже Palms Bet са доста наясно с разработването на специален тип оферти, сега решиха да създадат промоция, наречена „Колело на късмета“. Целта на играта е да даде възможност на играчите да се включат на ежедневна база в промоцията и да трупат точки, които да ги издигнат на възможно по-висока позиция в крайното класиране.

Посетете Палмс Бет

Palms Bet Колело на Късмета

Всеки играч, ще може да се включи в надпреварата. Единственото условие, което трябва да покриете, е да сте регистриран потребител на palmbset.com. Наградният фонд на играта се състои от 63 000 лева и една голяма предметна награда: iPhone 13 Pro. Всеки ден по време на тази промоция от Палмс Бет ще бъдат раздавани награди на стойност 3 000 лв. Наградите, които можете да получите от „Безплатно колело на късмета“, се състоят от тринадесет сектора:

  • 7 броя парични награди
  • 5 броя участия за голямата награда
  • 1 сектор „Опитай пак“

Победителят на голямата награда от томболата ще бъде изтеглен на 9 май от 19:30 в спортното предаване на Палмс бет – “Т’ва ти е играта“. В случай че отдел „Обслужване на клиенти“ не успее да се свърже с печелившия играч или предметната награда не бъде потърсена в рамките на 14 дни след тегленето, наградата остава невръчена. Ако сте един от големите печеливши, намерили място в класирането, имайте предвид, че всички награди, включващи бонус сума или безплатен залог, ще бъдат валидни за период от 30 дни. Всички безплатни завъртания ще бъдат валидни в рамките на 3-дневен срок.

Награди от колелото на късмета

Брой наградиНаграда
410 награди
25 FS на 10-линейни игри от CT Interactive
125 награди
50 FS на 10-линейни игри от CT Interactive
100 награди
25 FS на 15-линейни игри от EGT
50 награди
50 FS на 15-линейни игри от EGT
80 награди
5 лв. безплатен залог за секции „Спорт“ и „На Живо“
2 награди
50 лв. безплатен залог за секции „Спорт“ и „На Живо“
1 награда
100 лв. бонус сума за всички секции в PalmsBet
1 предметна награда
iPhone 13 Pro
Мария Костадинова

Мария Костадинова (Специалист по залози и Автор)

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Палмс Бет Колело на късмета с награден фонд 63 000 лева и iPhone 13

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!