Палмс Бет предлага Live Streaming и анимация за спортове и залози на живо

Видяно 107 пъти

Естествено, че колкото повече функции за залози предлага един букмейкър, толкова по-полезна за играчите би била самата бетинг платформа. И тъй като от Palms bet знаят, че това е така, се стремят непрестанно да обогатяват сайта си. Докатзателство за това са внедрените опции за пряко предаване и анимация за проследяване на спортни срещи. Ако се интересувате и искате да научите повече за самите функции, предлагаме ви да разгледате тази статия в детайли.


Live streaming функция от Palms Bet

Прякото предаване в Палмс бет е безплатна за използване опция. Няма нужда са се вписвате в профила си, за да можете да я достъпвате. Имайте предвид, че е възможно опцията да не е налична за даден мач или друго събитие от света на спорта. В случай, че това е така, след маркиране на конкретната среща няма да се стартира видео връзка.

опция за пряко предаване за залози на живо в Палмс Бет

Как да активирам опцията за пряко предаване в Палмс бет?

 1. Стъпка 1: Влезте в раздел „На живо“ през главното меню.
 2. Стъпка 2: Изберете желания от вас спорт от посочените вляво, като имайте предвид, че не за всяка среща може да е налично пряко предаване.
 3. Стъпка 3: Маркирайте срещата, която желаете и ако тя е налична с пряко предаване, то ще стартира веднага, след като сте избрали конкретното спортно събитие.

За кои спортове е налично пряко излъчване в Палмс Бет

Няма как да се даде категоричен отговор, който да е актуален към всеки момент, тъй като не за всяка среща букмейкърът има право да я излъчва. Това, което ние забелязахме е, че най-често мачове могат да се гледат с live streaming за следните видове спорт:

 • футбол
 • тенис на маса
 • баскетбол
 • електронни спортове
 • волейбол
 • тенис

Тествайте Палмс Бет пряко предаване


Live animation опция от Палмс Бет

Анимираните схеми, които имат директно излъчване по време на провеждане на срещата, са друга популярна функция, предлагаща се в сайта на букмейкъра. Любопитното при тях е, че ще видите 3D анимация, представяща виртуален спортен терен и в самата анимация ще се представя графично как се развива конкретната среща.

Palms bet анимация за залози на живо

Как да тествам функцията за анимирана схема в Palms bet?

 1. Стъпка 1: Посетете секция „На живо“, посредство вход през главното меню.
 2. Стъпка 2: Изберете спорт от посочените във вътрешното меню отляво, като имайте предвид, че не за всяка среща или мач трябва да има такъв тип анимация.
 3. Стъпка 3: Маркирайки срещата, която искате, пред вас ще се появи анимирана графика (в случай, че има налична). Имайте предвид, че за някои срещи директно започва live streaming излъчване, което можете да смените с 3D графика в горния десен ъгъл, след натискане на иконата с изобразена графика на нея.

За кои спортни събития е наличнa 3D анимирана схема в Палмс Бет?

И тук би било спорно ако се даде категоричен отговор, който да е валиден във всеки един момент. Причината затова е, че в различните моменти може да има налична 3D схема за една среща, а в друг момент – за друга от съвсем различна категория спорт. И все пак, най-често анимираната графика ще бъде налична за:

 • футбол
 • тенис
 • тенис на маса
 • електронни спортове
 • баскетбол
 • волейбол

Изпробвайте Palms bet анимация

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Палмс Бет предлага Live Streaming и анимация за спортове и залози на живо

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!