Palms Bet Бонус Aviator – 100% до 10 лева

Видяно 141 пъти

Разкриваме какво можете да очаквате от бонус Aviator, който Палмс Бет пусна съвсем наскоро. Компанията е сред онлайн брандовете, които се грижат за честото актуализиране на портфолиото си с предложения. Не случайно списъкът с промоции на Палмс Бет се обновява периодично. И ако новата оферта за 100% бонус до 10 лева ви е направила впечатление и искате да се сдобиете с нея, то предлагаме ви да се запознаете в дейтали в следващите няколко минути.

Линк към бонус Aviator от Palms Bet


Palms Bet Aviator – Детайли

При минимален депозит от 10 лева, можете да получите в замяна 10 лева под формата на бонус сума. За целта трябва да имате направена регистрация в Палмс Бет, да се впишете в акаунта си и да посетите секцията „Мои бонуси“. Там ще видите текущата промо оферта и ще можете да я активирате. Не забравяйте, че е необходим и успешен депозит.


Изисквания към офертата

Имайте предвид, че преди да вземете своя 100% бонус до 10 лева ще е необходимо да изпълните условията, които компанията има. От Палмс Бет правят уточнението, че бонусът за презареждане е оферта, която може да се използва само веднъж и то само след като играчът е получил известие в профила си. Имайте предвид също така, че периодът за активиране е до края на седмицата, в която е била получена и поканата.

  • За да можете да изтеглите печалбите си с предоставения бонус за презареждане от Палмс Бет е необходимо разиграванията с бонуса и депозита да надвишават 5 пъти.
  • Сумата на бонуса е в размер на 10 лева.
  • Ще разполагате с половин месец, в която да използвате своя бонус за презареждане след датата на активирането му.

Вход за промо Aviator от Палмс Бет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Palms Bet Бонус Aviator – 100% до 10 лева

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!