Влезте в Ефбет

Букмейкърската компания Efbet предлага на всички свои клиенти функцията за прекратяване на залога или така наречения кеш-аут. Това ви дава правото да затворите вашия залог на определена сума, с което да спечелите някакви средства в повече или да приберете по-малка сума от заложената с цел да не загубите цялата сума.

Какво представлява кеш-аут на Efbet?

Самата опция, предоставена от Efbet, е много удобна и е създадена в помощ на клиентите на компанията. Чрез кеш аута на Efbet вие ще можете да си направите сметката за залога си, дали сумата е изгодна към момента и да я приберете или да изчакате още. Запомнете, че сумата ще варира в зависимост от течението на събитието и вида на вашия залог. Ако залогът ви е на път да бъде познат, кеш аут сумата ще се увеличава, ако залогът ви не върви на добре, следователно сумата за затваряне на залога ви ще намалява.

С използването на функцията за затваряне на залога от Efbet няма да ви интересува крайният изход от двубоя, понеже вече ще сте прекратили залога си и крайният изход няма да има никакво влияние. Чрез опцията за затваряне на залога от Efbet вие сте пълни господари над вашите залози, а сумата, на която сте прекратили залога си, веднага ще бъде преведена към вашата сметка.

За спиране на залога споменахме в нашата експертна оценка за Efbet, когато все още тази екстра се разработваше и не беше пусната в действие. Това в крайна сметка стана факт, а кеш-аутът накара доста български играчи да предпочетат именно родния букмейкър.


Как да използваме кеш аут на Efbet

спиране на залога с Ефбет кеш оутЗатварянето на залога в Efbet е доста лесно и бързо, като се предлага както на залози на единични селекции, така и за множествени залози. Също така вече споменахме, че не се предлага за всякакви пазари и събития. Все пак, ако Efbet предлага спиране на ваш залог, отговарящ на условията, ще го намерите в секция „Моите Залози„, която се намира в областта на вашия талон, където се показват избраните от вас селекции.

Когато сте в раздела с вашите залози, ще видите дали за даден залог се предлага неговото прекратяване и уреждане на определена сума.

Самото затваряне се извършва чрез бутона, под информацията за вашия залог, който гласи „Затвори Залог“ и сумата, на която може да затворите.

Както виждате на снимката, която сме подготвили за вас, направен е залог за определен отбор да води на полувремето. Efbet дава информация също така за сумата на залога и евентуалната възвръщаемост или печалба, която очаквате. Към момента на залога сумата на кеш аута е по-ниска от самия залог, понеже събитията в мача не се развиват в наша полза.
В такъв момент може да използвате бутона „Затвори Залог“, за да приберете показаната сума и по този начин да се спасите от пълната загуба на вашият залог.

В случая на нашия пример, колкото повече времето на мача наближава полувреме и резултатът не се развива във ваша полза, кеш аут сумата ще намалява.

*Затварянето се извършва за секунди и сумата ще бъде налична във вашата сметка.


За кои раздели е наличен кеш аут на Efbet?

Опцията за кеш аут в букмейкъра Efbet не е налична за всички пазари. Ще можете да затворите вашия залог само на събития от определени спортове и пазари. Може да използвате кеш аут за събития преди тяхното започване или когато са на живо. Опцията не се предлага за казино игрите на Efbet, нито за масите на живо, в които играете срещи истински крупиета.

Обикновено няма как да разберете дали за дадено събитие ще има възможност за прекратяване на залога, но ако видите, че събитието ще се предлага за залози на живо, по принцип за по-основните пазари ще има възможност за затваряне на залога. Или ако самото събитие към дадения момент е на живо, също ще можете да използвате кеш аут. Селекциите, за които може да разберете дали към момента позволяват затваряне на залога, може да видите в секцията с вашите залози.

Ако в раздела за затваряне на залог е активна самата функция, там ще видите сумата и бутона, чрез който при желание да направите кеш-аут

Предимства на спирането на залога от Efbet

Най-голямото предимство, което Ефбет ви предлага чрез своята опция за затваряне на залога, е това, че може да предотвратите загуба на цялата заложена сума или да изтеглите сума на печалба. Така можете да подсигурите вашия залог без да е нужно да чакате финалния развой на събитията. Затварянето на залога може наистина да ви бъде от голяма полза в определени моменти.
Недостатъци на Кеш-аута на Efbet

Като начало можем да отбележим, че няма ясна представа точно за кои спортове, събития и пазари ще можем да затворим залога си по-късно, ако желаем. Това не е удобно за клиентите на компанията, понеже винаги може да се очаква за даден пазар на определено събитие да няма възможност за кеш аут. Другият основен недостатък на затварянето на залога от Ефбет е, че клиентите на компанията не могат да прекратяват частично своите залози. Няма я и опцията за автоматичен cash out, която вече набира висока популярност.

Може ли да спрем залога си през мобилната версия на Efbet?

Да, опцията за кеш аут в мобилната версия и апликациите на Ефбет също е активна, просто трябва да влезете във вашата сметка, след което да достъпите раздела със залозите ви и от там да прекратите залога. Нужно е, разбира се, за самия залог да е позволено прекратяване към дадения момент. Това е удобна функция за мобилния Ефбет, понеже ви дава възможността да затворите залога си по всяко време чрез вашето мобилно устройство.


Дава ли се някакъв бонус за първо затваряне на залога?

Подобен тип бонус или оферта не се предлага от Efbet. Няма специални бонуси за използването на опцията кеш аут, но въпреки това спокойно може да се възползвате от всяка една друга бонус оферта, която компанията предлага. В случая това е стандартният бонус до 110 лв (регистрирайки се през Betenemy.com), който е за всички нови клиенти на букмейкъра. Прочетете повече подробности за бонусите от Ефбет и начините за получаване и превъртане на всеки един от тях.


Често задавани въпроси за Efbet кеш аут

FAQ

Защо Ефбет предоставя кеш аут?
Всеки един онлайн букмейкър за спортни залози се стреми да предложи максимално удобство на своите клиенти. Efbet е един от тези букмейкъри, а широко използвана опция като cash out е задължителна в портфолиото от услуги.

Кога е точното време да се възползвам от опцията?
Няма точно определен момент за активиране на кеш аут от Efbet. Първо трябва да се уверите, че функцията е активна за залога ви, след което да прецените дали си струва да я използвате.

За всичките ми залози ли тя ще бъде налична?
Няма как да разберете това преди да извършите залозите си. За по-известните пазари на събития, които се предлагат със залози на живо, наличието на кеш аут е почти гарантирано. Все пак няма начин да знаете със сигурност.

Защо в даден момент кеш аут бутонът се губи и не е активен?
Това се дължи на моментна забрана за залози на определени пазари от събитието. Тогава и кеш аут няма да е наличен, докато коефициентите за пазара не бъдат отворени.

Как да направя частичен кеш аут?
Чрез cash out опцията на Efbet нямате възможност да затваряте части от залога.


Нашето мнение и оценка за Efbet Cash-Out

Функцията за затваряне на залог от Efbet е истински удобен шанс за печалба и всеки клиент на букмейкърската компания може да бъде доволен, че Efbet предлага тази опция. В случая има няколко пропуска, като невъзможността да се прекратяват частично залози и неяснотата около възможните пазари, подлежащи на кеш аут, но да се надяваме, че в определен момент тези пропуски ще бъдат коригирани. В крайна сметка Efbet заслужава добри думи, че все пак предлага кеш аут на всички свои клиенти. Самата опция за затварянето на даден залог представлява голям плюс към предлаганите функции на всеки букмейкър. Ако не сте, време е да се възползвате от кеш аута на Efbet, особено след като вече сте наясно как работи и какви са тънкостите му.

Към момента Efbet кеш аут заслужава оценка 8/10, но все още има накъде да се развива.

Посетете Efbet

Прочетете още около компанията Ефбет:

Кеш аут опция в Efbet за спиране на залозите
4.5 (89.52%) 21 глас[а]

Публикувай коментар

  1. Дани Петров
    08.02.2018 в 22:11

    Не съм доволен от кеш аута на Ефбет! Определено има още накъде да се развива. Не може да не казваш за кои събития ще го има, не и с развитието на днешните букемйкъри. Но и дори да го има, то най-вече е активен за еднинични залози, което е адски неудобно. Наличието на самата опция като такава в сайта е хубаво, но поне нека да бъде както трябва, за да е полезна.

    1 0

Напишете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *