Ad disclosure
Betenemy има основна цел да изгради доверие у посетителите си, предоставяйки проверено, качествено и полезно съдържание. Ние няма да ви затрупаме с досадни реклами на нашия сайт, но за да съществуваме, използваме т.нар. Афилиейт линкове. Тяхната цел е да насочим нашите посетители към избрано от тях онлайн казино или букмейкър. По този начин, има вероятност да спечелим комисиона, с която да подобрим още повече предлаганите от нас услуги. В страницата ни За нас може да прочетете малко повече информация за модела на работа на нашия бизнес.
Съдържание
 1. еСпортове - същност и детайли
 2. Видове залози на eSports в Ефбет
 3. Пазари за залози на еСпортове в Efbet
 4. Поставяне на залог
 5. Въпроси и отговори
 6. Рейтинг и оценка за Ефбет eSports

Електронните спортове са най-новата среда за онлайн хазарт, която тепърва добива популярност в България. Тази дисциплина предлага нестандартно забавление и несравними емоции, особено за хората, които обичат компютърни игри. Като букмейкър, който винаги се стреми да е в крак с последните тенденции – Ефбет – е добавил електронните спортове в портфолиото си от възможности за залози. В този текст ще ви разкажем малко повече за това.

Посетете efbet


Какво представляват електронните спортове?

Електронните спортове представляват групова или индивидуална надпревара в най-обичаните световноизвестни видео игри. Дисциплината е резултат от разцвета на гейминг културата, която издигна компютърните забавления на ново ниво, след като през 2005 г. в САЩ бе организиран първият мащабен турнир. Оттогава бизнесът с електронни спортове е в непрекъснат подем. Това се отразява и при онлайн сайтовете за електронни спортове по света и у нас. Международни първенства се провеждат всяка година, а тенденциите в този сегмент вече превзеха Западна Европа, Китай, Япония и Бразилия. Раздвижване в областта се забелязва и у нас, като през последните години в световните турнири често участват български състезатели и отбори. Видео игрите, които се включват в електронните турнири, са стратегии в реално време, батални симулации и стрелкови игри.

Новият жанр логично разкри и ново, вълнуващо поле за залози, а Ефбет позволяват на своите клиенти да станат част от него.


Какви електронни спортове ще намерите в Ефбет?

секция с всички електронни спортове
Изглед от секцията с всички електронни спортове в сайта на Ефбет

Ще откриете електронните дисциплини в спортната секция на Efbet, сред останалите спортове. Щом я маркирате, пред вас ще се появи падащо меню с игрите, които букмейкърът следи. Това са:

 • Counter-Strike
 • DOTA2
 • League of Legends
 • StarCraft II
 • Heroes of the Storm
 • Overwatch.OGN
 • WarCraft III
 • Rocket League

След като се спрете на някоя от осемте възможности, трябва да разгърнете падащото ѝ меню, за да видите събитията, които предстоят. Имайте предвид, че селекциите тук са по-оскъдни, в сравнение със стандартните спортове, защото зависят от графика на електронните турнири, а те се провеждат няколко пъти годишно. Хубавото е, че Ефбет следи и квалификациите към първенствата, така че със сигурност няма да скучаете.

Платформата на букмейкъра ви позволява да сортирате периода на справката, която виждате. Може да изберете дали да разгледате събитията от следващите 3, 6, 12, 24, 48 или 72 часа. На реда на всяка селекция ще откриете имената на отборите или играчите, които ще премерят сили, както и коефициентите.


Пазари и коефициенти

електронни спортове в Ефбет

Пазарите, които се предлагат към електронните игри, зависят от динамиката на турнирите и от степента на важност на всеки сблъсък. Когато залагате на квалификации, няма да имате голямо разнообразие. Ако обаче прогнозирате важни срещи от големите турнири, предложенията се увеличават значително. Маркетите зависят от типа игра. Могат да бъдат най-различни като например за краен изход от сблъсъка, кой отбор ще спечели първата карта, кой ще построи първо съоръжение от определен тип, за реализирал първо точно попадение, залози за точки и пр. Един негатив е това, че не се предлага промоционален код за Efbet, с който да ви се дават допълнителн средтва или по-високи ставки например. Коефициентите при електронните спортове са нещо, на което си заслужава да обърнете внимание. Тъй като самата дисциплина тепърва набира скорост, в турнирите често попадат нови и непознати досега отбори, които объркват сметките на букмейкърите. Ето защо нерядко се случва да победи отбор, който е имал висока ставка. В други случаи коефициентите на противниците са много близки, тъй като изходът от срещата е до голяма степен въпрос на шанс и зависи не само от подготовката, но и от кондицията на играчите.


Как да заложите на електронни спортове в Ефбет?

Няма по-специфична процедура, когато залагате на електронни спортове. След като изберете събитието, за което искате да играете, трябва да разгледате наличните към него маркети. Добре е, преди да поставите своето предположение, да проучите поне малко отборите. В повечето случаи бърз преглед в Google ще ви свърши работа. Ще добиете представа за възрастта и опита на състезателите, в кои други турнири са участвали и дали са споделили нещо за подготовката си.

След като сте се информирали, може спокойно да поставите залога си. Процедурата е същата, като прогнозирането при останалите спортове. Изберете конкретна селекция, пазар и маркирайте прилежащия коефициент. Предположението ви ще се отрази веднага в електронен фиш в дясната част на сайта.


Често задавани въпроси (FAQs)

Има ли live streaming опция за eSports в Ефбет?

Да, функцията е активна.

Мога ли да залагам на FIFA в Efbet?

Не, към момента този тип спорт не е сред наличните в портфолиото с предложения на Ефбет.

Добри ли са коефициентите за електронни спортове в Ефбет?

Да, като цяло ставките биха могли да се определят като много добри, спрямо всички останали, които се предлагат при други онлайн букмейкъри.

Мога ли да залагам на електронни спортове през Efbet mobile или апликацията?

Да, можете. За целта ще трябва да имате изтеглено и инсталирано Efbet мобилно приложение за своето Android или iOS устройство. През него и чрез вход в сайта през мобилна версия или приложението вие ще можете да поставите залог на желан от вас електроннен спорт в сайта.

Необходимо ли е да се регистрирам в Ефбет, за да залагам на eSports?

Да. Без да имате регистрация в Efbet вие няма да можете да извършвате залози на електронни спортове. Всъщност, това важи и за останалите типове залози в сайта.

Мога ли да залагам на електронни спортове на живо в efbet.com?

Да, просто посетете секция „На живо“ в сайта. Там ще видите меню, позиционирано отляво. В него има раздел с esports, а когато го изберете, ще ви се отворят всички налични в момента.


Нашето мнение за електронни спортове в Ефбет

Дори да ви звучат далечни и твърде екзотични, бъдете сигурни, че електронните спортове предлагат възможности за истинско забавление. Тръпката, която ще ви донесат, не отстъпва от тази при реалните дисциплини. Друг плюс са интересните коефициенти и честите обрати при срещите. Дори да не сте фен на видео игрите, струва си да дадете шанс на електронните спортове и да заложите поне веднъж.

Вход в раздела с еСпортове в Ефбет

Последна промяна от Betenemy :

0 мнения за Залози на електронни спортове в Efbet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!