Ефбет бонус без депозит

Мария Костадинова
Видяно 182 пъти

Ако се интересувате от онлайн залози, но все още не сте създали акаунт в първия български букмейкър, то сега имате още една причина да се замислите. От Efbet имат специално предложение, отправено към новите клиенти, на които им предстои отваряне на сметка. Най-хубавото от всичко е, че това не е стандартана оферта, при която от вас се изисква първоначален депозит. Тъкмо обратното, но повече за този бездепозитен бонус ще поговорим в следващите няколко минути.

Посетете Efbet

Efbet бонус без депозит - 10 лева за нов клиент

Ако живеете в България, имате навършени поне 18 години и сте фенове на онлайн залозите, това предложение най-вероятно ще ви хареса. За всяка регистрация в efbet.com след 07.06.2021 година важи нова промоционална офера за нов клиент. С нея можете да вземете 10 лева бонус без депозит от Ефбет. Тази промоция ще е валидна до 11.07.2021 г. включително и ако все още нямате отворена сметка в сайта на букмейкъра, имате право да се възползвате от възможността.

За целта, след като създадете профил ще трябва да преминете през процес по верификация. Това ще изиска изпращане на документ за самоличност, който да удостовери, че човекът за който се представяте сте действително вие. Ако всичко е коректно, ще получите своя 10 лева бонус без депозит под формата на безплатен залог.

Този бонус имате правото да го използвате един единствен път, като имайте предвид това, че ако успешно реализирате получения безплатен залог ще трябва коректно да изпълните всяко от условията на офертата. За тях предстои да поговорим в следващите редове.

Правила и условия

  • За да се зачита направеният от вас залог, то той трябва да бъде поставен в секцията със спортни залози и да се превърти 3 пъти размерът на бонуса.
  • Единствено залози на спортни събития важат за текущото предложение.
  • Когато получите своя бездепозитен бонус трябва да осъществите залози, чиято обща стойност възлиза на 30 лева. Само в този случай ще можете да изтеглите натрупаните в акаунта ви парични суми.
  • Минималният коефициент, който да направите на селекциите е поне 1.20.
  • Единствено и само залози, които са определени като печеливши или губещи ще бъдат зачетени. Изключение от тази промо оферта на Ефбет са залози, които са с определен изход и ставка 1.00. Същото важи и за залози, които са направени на някой от следните пазари: четно/нечетно, азиатски линии, азиатски хендикап, равен няма залог.
  • Имайте предвид, че нямате право да използвате кеш аут опцията, защото в противен случай, залогът ви няма да се зачете при превъртане на този бонус.
  • Освен това трябва да предвидите, че когато участвате с тази оферта, тя трябва да бъде единствената активна към текущия момент.

Вземете своя бонус от Ефбет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Ефбет бонус без депозит

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!