Какво представлява Cash-out опцията на Bet365?

Кеш аут ви дава по-голям контрол върху вашите залози. Това от своя страна позволява да се намалят загубите до минимум, ако прогнозираният от вас изход на срещата тръгне в друга посока. Тази функция Ви позволява да приберете почти пълната си печалба и то преди да е свършил мача. По-различното обаче във функцията Cash-out при Бет365 е това, че освен затваряне на целия залог, системата на букмейкъра позволява и затваряне на част от залога. Това означава, че остатъкът от сумата ще се запази като отворен залог, активен до края на срещата.

Край! Вече не е необходимо да се треперите до края на напрегната среща, която венчае провал на залога Ви. Вече следите развитието на срещите абсолютно на живо, в реално време и при нужда с един клик прекратявате залога си.


За кои спортове и пазари се предлага кеш-аут в Бет365?

Cash Out се предлага само за определени спортове и пазари. Тя е валидна при единичните и комбинираните залози при спортове, като Футбол, Тенис и др. Частичното затваряне от своя страна се предлага единствено при единичните и комбинираните залози в права линия. Всички функционалности са налични и за Bet365 Mobile, като частичното затваряне на залозите се извършва почти мигновено. Опцията обаче не може да бъде използвана в спорта Хокей, например.
 


Автоматичен кеш аут от Bet365

Това е най-новата придобивка към стандартната кеш аут функция, която ще срещнете в сайта на компанията. Тази допълнителна опция ви позволява да създадете правило, при което залогът ви да се затвори автоматично. Много е удобна, когато нямате постоянен достъп до акаунта и залозите си. Нужно е само да въведете сумата, при която ще бъдете съгласни на прекратяване на залога. В този случай, ако тя бъде достигната, залогът ви ще се прекрати без да е нужна някаква намеса от ваша страна.


Как да използваме опцията за затваряне на залога/cash out?

 1. Влезте в акаунта си или си създайте такъв от тук;
 2. Поставете своите залозите върху желаните срещи;
 3. Сега отидете в дясно на „Моите залози“ – > 3. „Затвори залог”;
 4. Там трябва да ви се покажат всички достъпни залози и сумата, предлагаща се за Затваряне на залога (Cash-Out);
 5. Натискайки върху „Затвори залог“ ще се отвори прозорчето за затваряне на залога, от където можете да укажете каква сума да затворите, ако желаете да остане и нещо за края на срещата;
 6. Веднага след извършването на тези действия ще видите и възвръщаемата сума.

В Live-секцията на „Моите залози“ ще видите всичките си залози, резултатът и паричната сума, която бихте получили, ако затворите залога. Също така в раздела „Залози на живо“ получавате достъп и до сайтбар (Bet-slip), на който виждате достъпните за затваряне срещи.


Може ли да използваме кеш аут през мобилно устройство?

Функцията Cash Out работи и при използване на мобилната версия и апликация на Bet365. Нещата се случват по същия начин, като отново трябва да достъпите секцията с вашите залози и от там да активирате кеш аута. Мобилните услуги ви позволяват да използвате функцията навсякъде.


Може ли да получим бонус, ако използваме Кеш Аут за първи път?

За разлика от други букмейкъри, Bet365 не предлага бонус оферта за клиентите, които използват Cash Out. Това е политика на компанията, като според тях те предлагат значително по-завишени суми при прекратяването на залози с тази опция.


Често задавани въпроси за cash out от Бет365

FAQ

Защо се предлага кеш аут в сайта на Bet365?
Компанията бе сред първите, които добавиха функцията в своя сайт. Тя е много полезна за залагащите на спортни събития и определено е задължителна за всеки голям букмейкър.

За кои залози ще мога да използвам опцията за спиране на залога?
В платформата за спортни залози от Bet365 няма как да разберете със сигурност на кои събития и пазари ще може да използвате кеш аут. Нашият опит показва, че тя ще бъде налична за много голям процент от събитията, които са на живо в даден момент.

Кога е точното време да се възползвам от кеш аута?
Това определя всеки от вас, понеже е нужно да разчетете ситуацията и да си направите сметка дали е добре да затворите залога си.

Защо възможността за затваряне на залог понякога се губи?
Причината е, че коефициентите към определени събития за дадена среща се блокират. Това се дължи на някакво важно събитие в конкретната среща. Когато пазарите отново станат активни за залог, кеш аут опцията също ще е налична.

Какво ми носи частичното затваряне?
Частичното затваряне на залог ви носи шанса да приберете определена сума от залога, който в същото време остава активен с другата част от сумата.


Мнение и оценка за cash-out на Bet365

Както вече стана ясно, букмейкърската компания Bet365 предлага на играчите си иновативната услуга, наречена Cash Out или както много български играчи я наричат – Кеш Аут. Главната й особеност се крие във възможността за частично теглене на заложените средства. За тази екстра споменахме при самото публикуване на ревюто ни за Bet365, което даде основна информация за спирането на залога.

Интуитивният интерфейс ще позволи на играчите бързо да се запознаят с всички особености на Cash-Out, след което ще могат да се насладят на новата функционалност с максимална полза.

Вземете контрола над залозите си в свои ръце, чрез опцията спиране на залога на Бет365. Вече вие решавате колко да заложите и кога да приключи залогът ви, независимо дали въпросната среща е завършила или не. Дори можете да спрете и част от залога си, оставяйки определена сума за края на срещата. Страхотно нали!?

Пробвайте Кеш-Аут в Бет365

Мнението ни за тази опция, специално предлагана от Бет365, е повече от добро и ние ви препоръчваме да я използвате, защото е сигурна и ще ви даде значително предимство.

Пишем ѝ пълно отличие и оценка 10 от 10, понеже си заслужава.

Автор

Йордан Йорданов

Йордан е част от екипа на Бетенеми и е отговорен както за писането на авторски прогнози за различни футболни срещи, така и за качването и стилизирането на материали в платформата.

2 мнения за Cash-out опция от Bet365 за спиране на залог

Сподели мнение
 1. Ми
  Михаил
  04.01.2018 в 17:30
  Ако не беше кеш аута на бет365, да съм загубил повечето си залози ... Честно казано съм много доволен и от внедряването на автоматичния кеш аут. Винаги настройвам залозите си на определена сума. Интересното е, че напоследък ми върви с тази опция. Чувал съм, че някои потребители ги лимитират с използването на кеш аут, дано тези митове да не са истина ....
 2. Pa
  Pavel
  03.11.2017 в 18:35
  Mnogo silna opciq, spasila me e sumati pati. Dobre che q izmisliha. Probval sam q i v drugi saytove, no v Bet365 raboti nay-dobre. A i s novovavedeniqta za avtomatichno zatvarqne stana oshte po-dobra. 5* ot men!