Мобилни бонуси

Таблица с мобилни бонус оферти от онлайн букмейкъри

Използвате своето мобилно устройство с операционна система Android, iOS (iPad, iPhone) или Windows Phone за онлайн залози? Е, може би ще сте доволни да научите, че има букмейкъри, които предлагат специални мобилни бонуси за своите клиенти. Разгледайте таблицата по-долу:

60 лв.

Извънземен Бонус

Повече информация
Безплатен залогВалиден до 25.10.2025

Inbet Супер 5 – Победи Експерта

Повече информация
СпециалнаБезплатен залогВалиден до 01.02.2026
100 лв.

Inbet Free Bet Бонус На Живо

Повече информация
Безплатен залогБонус без депозитВалиден до 01.10.2025

Inbet Ранно Изплащане

Повече информация
Early PayoutВалиден до 01.01.2026

Inbet Бонус Нулево Равенство

Повече информация
СпециалнаВалиден до 01.01.2026
50 лв.

Inbet ACCA Insurance

Повече информация
ACCA BonusВалиден до 01.03.2026

Inbet Персонални Бонуси Без Депозит

Повече информация
Бонус без депозитВалиден до 01.01.2025
5000 лв.

Inbet Бонус Колонка - до 500% ГРАТИС

Повече информация
Увеличена ПечалбаВалиден до 01.02.2026

Inbet Комбо Битки

Повече информация
Безплатен залогСпециалнаВалиден до 01.09.2024Какво са мобилните бонуси?

В днешния дигитален свят има толкова много неща, които могат да бъдат получени, благодарение на мобилните устройства. Едно от тях са бонусите, които някои онлайн букмейкъри предоставят. Тук е важно да уточним, че това не е много често срещана практика. Така, че ако попаднете на бранд, който предоставя такъв тип оферта, приемете я по-скоро като изключение, отколкото като правило в онлайн залозите.


Кога се дават?

Най-често ако изобщо такава промоция е налична, тя се предоставя за клиенти, които са регистрирали акаунт през мобилния си смартфон, използвайки мобилната версия на даден сайт или апликация (в случай, че е разработена такава). Естествено, не е изключено да бъде и оферта, която е предназначена за вече регистрираните потребители, използващи мобилните си устройства, но това е по-рядка практика.


Разлики между стандартен бонус и мобилна оферта

При стандартните промоции в повечето случаи се случва така, че букмейкърът ги прави активни както за своите десктоп потребители, така и за мобилните си клиенти. С други думи, ако решите да вземете нормален бонус, то почти по всяка вероятност няма да има особено значение дали използвате своя лаптоп, компютър, iPad или смартфон, за да посетите букмейкърския сайт и да участвате в усвояването на офертата.

Не по този начин седят нещата с мобилните бонуси. Там условието е задължително да бъде използвана мобилна версия на сайта, като се достъпва през браузър на мобилния ви телефон. Това е в случай, че няма разработена специална апликация за Android или iOS устройства. Ако е налично приложение, много вероятно е да бъдете приканени да го инсталирате, да се регистрирате през него и чак тогава да можете да вземете участието си в дадена промоция.


Активиране на мобилна промоция

Самият процес по активация не прави някакво голямо разминаване със стандартния, но съществената разлика, както вече казахме, се крие в това, че трябва да активирате бонуса си, използвайки приложение на букмейкъра или мобилна версия, достъпвайки я отново през смартфон.


Често задавани въпроси (FAQs)

Не виждам мобилния бонус. Каква е причината?

Причините могат да бъдат няколко. Той е изтекъл, такава оферта не съществува или просто е скрит. Имайте предвид, че ако говорим за третия случай, някои онлайн брандове правят офертите за мобилни потребители “невидими” за десктоп версията на своя сайт. Това ще рече, че ако отворите сайта през лаптоп или компютър т. нар. mobile bonus няма да се вижда, но когато посетите сайта от телефона си, или използвате апликация – ще го видите.

Интересувам се от останалите промоции. Те активни ли са за мобилни потребители?

Да, самите букмейкъри се стараят да няма разграничение относно промоциите. Така, че ако виждате например оферта за безплатни завъртания на своя настолен компютър, то по всяка вероятност тя ще бъде достъпна и от смартфона ви.

А ако искам да се регистрирам през мобилен телефон, ще получа ли начален бонус?

Разбира се. Без значение дали ще използвате смартфон, таблет или компютър, ако заявите желание за участие за стартов бонус, то такъв ще ви бъде отпуснат, естествено ако изпълните правилата и условията по усвояване. Казано по друг начин, устройството, от което сте го изискали е без значение (изключение правят единствено мобилните промоции, където използването на телефон/таблет/апликация може да е едно от задължителните изисквания).