Мобилни бонуси

Таблица с мобилни бонус оферти от онлайн букмейкъри

Използвате своето мобилно устройство с операционна система Android, iOS (iPad, iPhone) или Windows Phone за онлайн залози? Е, може би ще сте доволни да научите, че има букмейкъри, които предлагат специални мобилни бонуси за своите клиенти. Разгледайте таблицата по-долу:

150 Free Spins

Betano 150 Безплатни Завъртания

More bonus info
Безплатни връткиСпециалнаBetano ревю
5000 лв.

Турнир: Слот игра на седмицата

More bonus info
ТурнирБезплатни връткиНовоValid until 07.02.2023
20 лв.

Betano Уикенд Златни чипове

More bonus info
Безплатен залогСпециалнаValid until 31.12.2023

Препоръчай приятел

More bonus info
Препоръчай на приятелБезплатен залогValid until 31.12.2023Betano bonus
20 лв.

Мисия NBA

More bonus info
Безплатен залогНовоValid until 03.02.2023

Гледай на живо и Залагай!

More bonus info
Специална

Playson Non Stop Drop

More bonus info
ТурнирValid until 31.05.2023

Шоу Четвъртък

More bonus info
Безплатни връткиValid until 28.12.2023
25 Free Spins

Betano Super HOT Понеделник

More bonus info
Безплатни връткиValid until 25.12.2023
1 000 000 лв.

Drops & Wins в Казино на живо

More bonus info
ТурнирValid until 08.02.2023
25 FS

Betano Скатер Вторник

More bonus info
Безплатни връткиValid until 26.12.2023

Betano xGoals Залози на Живо

More bonus infoКакво са мобилните бонуси?

В днешния дигитален свят има толкова много неща, които могат да бъдат получени, благодарение на мобилните устройства. Едно от тях са бонусите, които някои онлайн букмейкъри предоставят. Тук е важно да уточним, че това не е много често срещана практика. Така, че ако попаднете на бранд, който предоставя такъв тип оферта, приемете я по-скоро като изключение, отколкото като правило в онлайн залозите.


Кога се дават?

Най-често ако изобщо такава промоция е налична, тя се предоставя за клиенти, които са регистрирали акаунт през мобилния си смартфон, използвайки мобилната версия на даден сайт или апликация (в случай, че е разработена такава). Естествено, не е изключено да бъде и оферта, която е предназначена за вече регистрираните потребители, използващи мобилните си устройства, но това е по-рядка практика.


Разлики между стандартен бонус и мобилна оферта

При стандартните промоции в повечето случаи се случва така, че букмейкърът ги прави активни както за своите десктоп потребители, така и за мобилните си клиенти. С други думи, ако решите да вземете нормален бонус, то почти по всяка вероятност няма да има особено значение дали използвате своя лаптоп, компютър, iPad или смартфон, за да посетите букмейкърския сайт и да участвате в усвояването на офертата.

Не по този начин седят нещата с мобилните бонуси. Там условието е задължително да бъде използвана мобилна версия на сайта, като се достъпва през браузър на мобилния ви телефон. Това е в случай, че няма разработена специална апликация за Android или iOS устройства. Ако е налично приложение, много вероятно е да бъдете приканени да го инсталирате, да се регистрирате през него и чак тогава да можете да вземете участието си в дадена промоция.


Активиране на мобилна промоция

Самият процес по активация не прави някакво голямо разминаване със стандартния, но съществената разлика, както вече казахме, се крие в това, че трябва да активирате бонуса си, използвайки приложение на букмейкъра или мобилна версия, достъпвайки я отново през смартфон.


Често задавани въпроси (FAQs)

Не виждам мобилния бонус. Каква е причината?

Причините могат да бъдат няколко. Той е изтекъл, такава оферта не съществува или просто е скрит. Имайте предвид, че ако говорим за третия случай, някои онлайн брандове правят офертите за мобилни потребители “невидими” за десктоп версията на своя сайт. Това ще рече, че ако отворите сайта през лаптоп или компютър т. нар. mobile bonus няма да се вижда, но когато посетите сайта от телефона си, или използвате апликация – ще го видите.

Интересувам се от останалите промоции. Те активни ли са за мобилни потребители?

Да, самите букмейкъри се стараят да няма разграничение относно промоциите. Така, че ако виждате например оферта за безплатни завъртания на своя настолен компютър, то по всяка вероятност тя ще бъде достъпна и от смартфона ви.

А ако искам да се регистрирам през мобилен телефон, ще получа ли начален бонус?

Разбира се. Без значение дали ще използвате смартфон, таблет или компютър, ако заявите желание за участие за стартов бонус, то такъв ще ви бъде отпуснат, естествено ако изпълните правилата и условията по усвояване. Казано по друг начин, устройството, от което сте го изискали е без значение (изключение правят единствено мобилните промоции, където използването на телефон/таблет/апликация може да е едно от задължителните изисквания).