Въведение

Ако сте любител на онлайн залаганията, вероятно търсите начини да разнообразите играта си. Едно от най-удачните места да опитате нови възможности е сайтът на MELbet. Той е собственост на компанията Pelican Entertainment, която има лиценз за организиране на хазартни игри, издаден от властите в Кюрасао. Седалището на фирмата се намира в Кипър и се ръководи от фирмата Exinvest Limited.

Букмейкърът стъпва на пазара през 2012 г. и само за няколко години влиза в редиците на най-бързо развиващите се сайтове в бранша. Целта на MELbet е постоянно да увеличава портфолиото си с предложения и да осигури максимален комфорт за клиентите си. Компанията ще ви предложи не само възможност за спортни прогнози, а и редица казино игри, виртуални спортове и любопитни възможности за залог, които няма да откриете в много други сайтове. Вероятно вече сме събудили интереса ви, така че ви предлагаме да прочетете повече за MELbet в следващите редове.


Достъп чрез алтернативни линкове

До момента компанията не разполага с лиценз, издаден от Държавната комисия по хазарта в България. Въпреки това българските потребители могат да се възползват от предложенията на MELbet. Официалните адреси на букмейкъра са melbet.org и melbet.com, но ако по някаква причина достъпът ви до тях е блокиран, може да се насочите към някой от алтернативните линкове като:

 • Melbetzuh.host
 • Melbetjph.host
 • Melbetgaj.host

Ако сте в подобно положение, не се колебайте сами да потърсите други варианти за достъп, като напишете в търсачката на Google „melbet alternative links“ или „melbet mirror links“. Не се притеснявайте от тази ситуация.

Алтернативните линкове са напълно функционални и са безопасни, колкото и достъпът през оригиналните адреси на букмейкъра.


Регистрация в MELbet

регистрация в сайта на Melbet
Бутон, отвеждащ до регистрационната форма в сайта

Ако посещавате MELbet за пръв път, ще ви бъде необходима регистрация, за да може да залагате. Процедурата е съвсем лесна и няма да ви затрудни. Ако следвате стъпките, които ще опишем по-долу, ще създадете профила си за нула време.

Насочете вниманието си към най-горния таскбар в сайта. Там ще видите зелен бутон за вход в системата и червен за регистрация. След като го натиснете, ще забележите, че букмейкърът ви позволява няколко варианта, с които да създадете своя игрален профил.

Само с един клик

регистрация с клик в MELbet
Опция за регистрация само с един клик

Регистрацията с един клик е доста бърза и лесна процедура. Ако се спрете на нея, ще е нужна следната информация:

 • В коя държава се намирате;
 • С каква валута ще играете;
 • Какъв бонус желаете да получите;
 • Промо код, ако разполагате с такъв;

За още по-голямо удобство системата използва IP адреса ви и засича в коя страна сте. На базата на тази информация автоматично се попълва и полето за валута. След като изберете желания бонус, остава само да потвърдите, че сте запознати с общите условия на букмейкъра и че сте пълнолетни. След това платформата ще генерира за вас потребителски номер и парола към него.

Чрез телефонен номер

регистрация чрез телефонен номер
Вариант за регистриране на акаунт чрез телефонен номер

Друга опция да започнете играта си при MELbet е като създадете профил с помощта на телефонния си номер. Това също е доста бърз и лесен метод, който ще поиска от вас да посочите:

 • Телефонен номер;
 • Валута за игра;
 • Предпочитан бонус;
 • Промо код, ако разполагате с такъв;

Ще забележите, че системата сама ще въведе международния код на страната ни, както и валутата за игра. След като посочите желания от вас бонус, трябва да се съгласите с общите условия и платформата ще генерира акаунта ви.

С имейл адрес

регистриране чрез имейл
Регистриране в сайта на Мелбет чрез имейл

Третият вариант за създаване на профил е чрез въвеждането на имейл адрес. Този процес е по-бавен от първите два, но и по-пълноценен, защото ще изисква от вас повече информация. Това ще ви е от полза, когато верифицирате акаунта си. Имайте предвид, че дори да се спрете на някой от по-бързите методи, все някога ще се наложи да попълните своите данни, ако желате да верифицирате акаунта си, за да може да теглите пари.

Разкриването на профил чрез имейл се осъществява в четири отделни стъпки. За да преминете през тях, платформата ще поиска от вас следната информация:

 • Държава;
 • Регион;
 • Град;
 • Име и фамилия;
 • Имейл адрес;
 • Телефонен номер;
 • Предпочитан бонус;
 • Промо код;
 • Парола и повтвърждение;

След като попълните данните си, ще трябва да се съгласите с общите условия и вече ще имате пълен профил в платформата на MELbet.

Чрез профил в социалните мрежи

регистриране чрез социална мрежа
Създаване на акаунт в MELbet чрез профил в някоя популярна социална мрежа

Ако предпочитате, MELbet ще ви позволи да използвате своя профил в някоя от популярните социални мрежи. Ако изберете тази опция, ще трябва да укажете валута за игра, но най-вероятно платформата сама ще засече това по IP-то ви. Трябва да отметнете, че сте запознати с условията за игра и след това да влезете в профила си в някоя от следните социални мрежи:

 • ВКонтакте;
 • Одноклассники;
 • Facebook;
 • Google;

Щом го направите, ще сте готови за игра.

Регистрация в MELbet

Нужна ли е активация?

Активация на профила в MELbet ще ви е нужна, само ако изберете да се регистрирате чрез имейл адрес. Не се притеснявайте, процедурата е съвсем стандартна. След като сте изпратили данните си към системата, на посочения адрес ще получите писмо с линк за активация. Щом го последвате, профилът ви ще бъде готов за игра.

Верификация на акаунт

Ако сте играли при други букмейкъри, значи сте запознати с изискването за верификация на профила. То е стандартно и цели да удостовери вашата самоличност и да гарантира вашата сигурност и тази на букмейкъра.

Верификация на акаунта няма да ви е нужна, ако искате да депозирате средства и да играете. В случай, че решите да изтеглите печалбите си обаче, ще се наложи да преминете през тази процедура.

За да започнете, влезте в акаунта си. Насочете внимание към централната лента за навигация.

личен профил на потребител в MELbet
Меню „Личен профил“ в сайта на букмейкъра MELbet

В нея ще забележите меню „Личен профил“. Натиснете го и системата автоматично ще ви насочи към прозорец, в който да попълните исканите от вас данни. Те са:

 • e-mail;
 • Име и фамилия;
 • Дата на раждане;
 • Място на раждане;
 • Номер на лична карта;
 • Страна;
 • Област;
 • Град;
 • Адрес;

На първо време това е всичко, което ще ви е нужно. Ако екипът по сигурността на MELbet обаче прецени, може да изиска от вас копие от личен документ – шофьорска книжка или лична карта. Обърнете внимание на това и попълнете данните си коректно.

Ако забравите паролата си

Често пъти, особено ако играете при повече от един букмейкър, се случва да забравите паролата си. Ако това стане, не се притеснявайте. MELbet са помислили за тези ситуации.

възстановяване на забравена парола
Опция за възстановяване на забравена парола за сайта на Мелбет

Натиснете бутона за вход и последвайте линка „Забравили сте паролата си?“. Имайте предвид, че системата ще може да ви помогне, само ако сте въвели имейл адрес или телефонен номер в профила си. Ето защо ви съветваме, ако играете редовно в тази букмейкърска къща, да попълните поне част от информацията си. След като упоменете, че не помните паролата си, системата ще ви попита за имейла или телефонния номер, с който сте се регистрирали. По този начин платформата ще изпрати новите данни за вход. Ако изпитвате трудности, не се колебайте да се свържете със служител на MELbet.


Изглед на сайта

подробен преглед на сайта
Дизайн, навигация и структура в Мелбет

След като вече сте готови за игра, нека разгледаме как са организирани секциите в сайта. На първо място трябва да отбележим, че той е достъпен на 45 езика, сред които и български. За да промените тази настройка, насочете вниманието си към горния десен ъгъл, където ще забележите флагче на съответния език. Щом го натиснете, пред вас ще се покажат всички възможности. Изберете предпочитаната и ще може да играете удобно. Някои от останалите достъпни езици са: английски, руски, японски, украински, македонски, корейски, португалски, турски и др. Екипът на букмейкъра се е постарал да осигури комфорт на всички свои клиенти, което само показва, че MELbet се стараят да станат водещи в своя бранш.

Дори да не сте експерт, щом отворите началната страница, ще може бързо да се ориентирате. Сайтът е организиран доста оптимално, така че да откриете без проблем всичко, което ви интересува. В най-горната част се намират системните менюта. Централната лента за навигация из различните игрови предложения е решена в жълто, за да се откроява. Чрез нея ще може да изберете предпочитания от вас тип игра. Разбира се, челните позиции в менютата са отредени за спортните прогнози. В лявата част на сайта ще забележите меню със събитията, които в момента се следят на живо. Различните спортове са поставени в отделна категория, така че да може да укажете предпочитанията си. Щом го направите, в централната таблица на платформата ще се покажат само мачовете от любимата ви дисциплина.

Допълнителна информация:

За да ви запознае ефективно с актуалните си предложения, букмейкърът е отделил голяма част от страницата на различни банери. Чрез тях бързо и лесно може да се ориентирате в морето от оферти, игри и бонуси.
Любителите на спортните прогнози трябва да обърнат внимание и на друга полезна зона. Ако превъртите сайта надолу, в дясната му част ще забележите опциите „Акумулатор на деня“ и „LIVE Акумулатор“.

Цялостната визия е добре издържана, като разработчиците са се постарали да поставят всички важни функции само на един клик разстояние. В допълнение трябва да отбележим, че букмейкърът наистина е помислил за атрактивната визуализация на своите игрови предложения и бонус оферти. Това, заедно с факта, че сайтът е достъпен на български, го прави чудесно място за забавление.


Спортни залози в MELbet

спортни залози в Melbet
Секция „Спорт“ в платформата на Мелбет

Феновете на спортните прогнози ще останат доволни от възможностите, които MELbet са подготвили за тях. Щом отворите раздела, ще забележите изобилието, което букмейкърът предлага.

Налице са стандартните опции като футбол, тенис, баскетбол, волейбол, хокей, снукър, както и някои по-любопитни като тенис на маса, бадминтон, хандбал, биатлон, ръгби и водно поло.

Когато се спрете на конкретен спорт, централната таблица ще ви ориентира за всички предстоящи събития от различните дивизии, които се следят.

Няма да останете разочаровани и по отношение на наличните пазари. Разбира се, колкото по-интересно и значимо е дадено събитие, толкова повече опции за залог ще откриете към него. Налице са предложения като:

 • краен победител;
 • общ брой голове над/под;
 • хендикап;
 • двоен шанс;
 • победител в конкретен сет;
 • точен резултат;

Добрата новина е, че при повечето спортове се следят срещи и от по-непопулярни първенства. Това ще ви позволи да залагате, дори когато не се провежда някое значимо първенство.


Live залози в MELbet

залози на живо в MELbet
Секция за извършване на залози на живо

Букмейкърът е помислил и за любителите на залозите на живо. В тази секция също ще откриете разнообразни възможности. Щом я отворите, в лявата част на сайта ще видите спортовете, в които в момента се следят срещи на живо.

Някои от тях са:

 • футбол;
 • крикет;
 • баскетбол;
 • снукър;
 • конни надбягвания;
 • надбягвания с кучета;
 • бой с петли;

Пазарите са разнообразни, а броят им отново зависи от конкретната среща. Напомняме ви да имате предвид, че коефициентите при този тип залагания са динамични и зависят от развоя на сблъсъка. Ето защо трябва да следите случващото се отблизо, а за да ви помогне за това, букмейкърът е осигурил специална функция, наречена MELzone. Тя представлява информативна интерактивна схема, която ще ви позволи да следите двубоите в реално време.

MELzone и анимации в сайта на Мелбет
Анимации на живо в MELzone

LIVE анимациите в MELzone ще ви впечатлят и със сигурност ще ви помогнат да прецизирате играта си.

Линк към MELbet


Електронен фиш в MELbet

електронен фиш на MELbetПредполагаме, че вече сте нетърпеливи да заложите, затова бързаме да насочим вниманието ви към електронния фиш в сайта. Няма да ви е никак трудно да отразите предположението си. За целта, просто трябва да се спрете върху дадена среща, конкретен пазар и да маркирате коефициента му с мишката. Прогнозата ви ще се появи автоматично в електронен фиш, който ще изскочи в дясната част на страницата. Самият талон няма да ви затрудни с нищо. След като отразите залога си, остава единствено да посочите сумата, с която искате да играете. Системата ще изчисли възможните ви печалби автоматично. Всеки сингъл залог трябва да бъде поставен в отделен фиш, защото ако подредите няколко събития в талона, платформата ви насочва към опциите за акумулатор или за прогноза в система. Тук е моментът да отбележим, че при MELbet ще може да се възползвате от доста опции. Ако желаете да поставите предположенията си в акумулатор или система, след като ги маркирате, трябва да обърнете внимание към горния ъгъл на талона. Там ще откриете полетата „Accumulator“ и „System bet“. Те ще ви позволят да направите желания залог. За ваше улеснение платформата ще изчисли колко би могла да бъде потенциалната ви печалба.


Коефициентите

Със сигурност вече сте се убедили, че MELbet се стреми да създаде удобна среда за игра. Това личи не само по броя езици, на които е достъпен сайтът, но и по изгледа на коефициентите. Когато го отворите, системата ще ви предложи десетични стойности по подразбиране. Ако обаче ви е по-удобно да играете по друг начин, бихте могли да смените изгледа.

MELbet коефициенти
Коефициенти в сайта на букмейкъра Мелбет

Това става от горния десен ъгъл на сайта. Избирате между:

 • Десетични;
 • Английски;
 • Американски;

Няма да останете разочаровани и по отношение на предлаганите от букмейкъра стойности към спортните събития. Ако направите сравнение с коефициентите в други сайтове, ще забележите, че предлаганите от MELbet стойности често са с около 5-10% по-изгодни от тези на останалите. Това прави платформата предпочитано място за игра от много клиенти. Допълнителен плюс е, че коефициентите при залозите на живо също са атрактивни.


Cash out опция

Още една полезна функция, с която MELbet ще ви привлече, е опцията за по-ранно затваряне на залога. При този букмейкър ще я откриете под името „Продажба на фиш“. Тя е налична единствено за единичните залози или тези от типа „права колонка“. Поставените в система предположения не могат да бъдат оттеглени по-рано.

Заслужава си да обърнете внимание на тази функция, защото тя може много да помогне на играта ви. Полезна е, когато трябва да намалите пораженията от прогнозата си или пък ако искате да прекратите играта по-рано с по-малка, но сигурна печалба. Важно е да имате предвид, че букмейкърът сам преценява дали да предложи подобна възможност към залога ви. За да проверите дали тя е налична, идете в секцията „My Bets“, която се намира в горната дясна част на сайта. Там ще видите всичките си активни прогнози. Ако някой от фишовете ви може да бъде продаден преди края на събитието, това ще бъде означено в полето му. Както се досещате, стойността, която букмейкърът ще ви предложи, зависи изцяло от случващото се в сблъсъка.


Пряко предаване в MELbet

Melbet пряко предаване
Възможност за пряко предаване в платформата на MELbet

Букмейкърът заслужава похвала и по отношение на стремежа си да осигури пряко предаване за много от събитията, налични на сайта. Можете бързо и лесно да проверите дали то ще се бъде достъпно за срещата, на която искате да заложите. Потърсете знака „Play“, който сме показали на снимката по-горе. Ако го има, значи ще може да гледате срещата на живо.

Предлага се за редица спортове, като стремежът на MELbet e да предложат излъчване на максимален брой сблъсъци.

предаване на живо в MELbet
Изглед от предаване на живо в сайта

Любопитното тук е, че от вас се изисква само да сте влезли в профила си. Не е необходимо да правите депозит, за да може да следите предаването. Плейърът ще се появи в дясната част на сайта, но ако желаете, може да го разпънете дори на цял екран. Картината е доста добра, а приемането ѝ изисква Flash Player.


Казино забавления в MELbet

След като разгледахме спортната секция на MELbet, нека обърнем внимание и на казино предложенията. Ако разглеждате сайта на български, ще ги откриете в секцията „Хазарт“. Онези от вас, които предпочитат този тип залагания, ще могат да открият по нещо за себе си. Налични са всички игри, които са нужни, за да се почувствате като посетител в истинско казино.

Слотове

слотове в Melbet
Раздел със слотове в Мелбет

Бързаме да зарадваме феновете на ротативките с новината, че за разлика от повечето сайтове за залози, MELbet имат в портфолиото си игри от над 60 разработчика. Сред тях са:

 • BGaming;
 • GAMEVY;
 • AMATIC;
 • PLATIPUS;
 • EVOPLAY;
 • GANAPATY;

Допълнителна информация:

Тази цифра е наистина впечатляваща. За по-голямо удобство системата позволява на потребителите да сортират предложенията по тема и по разработчик. Ще намерите слотове на разнообразна тематика, с различен брой линии. Минималните и максималните залози също варират при отделните предложения, така че може сами да прецените колко да инвестирате. Портфолиото с ротативки на MELbet определено заслужава внимание, дори най-малкото заради факта, че събира заедно вариантите на много различни софтуерни компании. Хубавото в случая е, че към всяка игра е налична демо версия, чрез която може да разучите правилата и да прецените дали искате да заложите истински пари. Графиките са сравнително леки, но завъртането изисква добра интернет връзка. Звуците ѝ ще ви забавляват и ще превърнат играта ви в истинско удоволствие.


Игри с дилъри на живо

игри с дилъри в MELbet
Изглед от секцията, предлагаща игри с дилъри на живо

Разбира се, казино разделът нямаше да бъде пълен, ако букмейкърът не предлагаше и игри на живо, които се водят от истински дилъри. Обръщаме внимание на онези от вас, които не са опитвали този тип раздавания. Именно тук ще се почувствате като клиент на най-реномираните зали. Ще намерите много разновидности на рулетка, бакара, блекджек и покер. И тук MELbet са заложили на разнообразието, поверявайки раздела на няколко различни компании. Сред тях са:

 • Ezugi;
 • Evolution Gaming;
 • Vivo Gaming;
 • GamePlay Interactive;
 • Asia Gaming;

Праговете и лимитите на залозите са различни на отделните маси, така че всеки да има шанс за игра. По-любопитните от вас ще забележат, че в една от залите завъртанията се водят от оскъдно облечени дилъри. На което и от предложенията да се спрете, със сигурност ще прекарате приятни мигове.


Електронни залози в MELbet

MELbet раздел с електронни залози
Електронни залози в сайта на Мелбет

MELbet е доста прогресивен букмейкър, който се стреми да е в крак с всички тенденции в бранша. Ето защо не е изненада, че компанията е разработила и секция с електронни спортове. За да удовлетвори интересите на максимален брой потребители, брандът е приложил интересен похват в този раздел, смесвайки турнирите на реалните електронни спортове с различни виртуални предложения. Не оставайте с грешно впечатление! Любителите на истинските надпревари по DOTA, Counter Strike, League of Legends и World of Tanks няма да останат разочаровани. MELbet следи всички значими турнири. В допълнение обаче ще може да опитате късмета си и на виртуални двубои по:

 • Виртуален футбол и други виртуални спортове;
 • Angry Birds;
 • Heroes of Might and Magic;
 • Worms;
 • Steep;

Пазарите тук варират според избраната игра. Те могат да се отнасят до крайния изход на разиграването или за конкретен етап от него. Ако сте в настроение, може да опитате късмета си на някой от виртуалните спортове. Надпреварите при тях са генерирани изцяло от компютър. Поради голямата доза случайност, коефициентите към различните опции за залог са наистина изгодни.


Fast Games в MELbet

бързи игри в MELbet
Раздел с „бързи игри“ – подробен преглед и коментар

Може би най-любопитната секция, която отличава MELbet от останалите букмейкъри, е разделът Fast Games. В него ще откриете много разнообразни и любопитни опции за залог. Представете си най-любимите забавления от детството или пък игрите, с които убивате скуката в свободното си време! А сега си представете, че при този букмейкър те могат да ви донесат печалба. Мислили ли сте си, например, че ще може да заложите на игри като Домино, Solitaire Пасианс, Корабчета (позната в сайта под името „Морска битка“), Камък, ножица, хартия? В секция „Fast Games“ ще имате този шанс, като държим да отбележим, че това са само част от предложенията. Всичко зависи от късмета и настроението ви.


Други възможности за игра

За да допълним цялостното ви впечатление от MELbet, трябва да обърнем внимание и на още няколко опции за игра. Ще ги намерите в секцията „Хазарт“, за която споменахме при казино предложенията.

ТВ игри

MELbet телевизионни игри
ТВ игри в сайта на букмейкъра Мелбет

Тук, например, ще откриете различни ТВ Игри. По същество техният принцип е сходен с този на игрите в реално време, водени от истински дилъри. Разликата е, че при ТВ Игрите ще намерите предложения, каквито не се срещат в стандартните казина като колело на късмета и войната на елементите.

Раздел „Бинго“

бинго секция в Мелбет
Изглед от раздел „Бинго“

Феновете на Бингото също няма от какво да се оплачат, защото букмейкърът предлага три разновидности на любимата им игра. Това са: Bingo Boom, Bingo Boom 2 и Морска битка. Най-хубавото е, че тегленията се излъчват на живо. В допълнение в този сектор ще откриете и опция за игра на кено.

Секция „Тото“

MELbet фиш
Фиш в MELbet с възможност за различни игри

“Тото” секцията със сигурност ще ви изненада. В нея букмейкърът ви предоставя възможност да играете за специален джакпот, който се трупа всеки ден. Сумата е изписана в горния ъгъл на страницата. За да участвате в надпреварата, е нужно да пуснете фиш за една от следните игри:

 • ТОП 15;
 • Точен резултат;
 • Футбол;
 • Хокей на лед;
 • eСпортове FIFA;

Премиите са различни за всеки подраздел, а MELbet сами определят кои събития да включат в тази секция.


Бонуси в MELbet

Със сигурност вече се питате дали този интересен букмейкър предлага атрактивни бонуси. В следващите редове може да прочетете повече за специалните оферти.

100% бонус за първи депозит

Бонус за първи депозит в MELbet

Помните ли, че при регистрацията системата поиска от вас да посочите кой начален бонус желаете да получите? 100% Бонус за първи депозит от MELbet е една от възможностите. За да се възползвате от нея, трябва да захраните сметката си най-късно един час, след като сте регистрирали профила си. След това системата ще добави към баланса ви пълния размер на сумата, която сте депозирали. Добре е да знаете обаче, че нетният таван на тази оферта е $80 или еквивалента на тази сума в друга валута. За да активирате бонуса, трябва да преведете в акаунта си най-малко $1.

По-важни условия:

 • От бонус могат да се възползват единствено потребители, които са попълнили коректно личната информация в профила си.
 • Всеки потребител има право само на един бонус за първи депозит.
 • След като поощрението ви бъде начислено, нямате право да теглите средства от сметката си, докато не покриете условията по разиграване. За целта трябва да направите акумулаторни залози на стойност, равняваща се на петкратния размер на получения бонус. Нека предположим, че сте захранили баланса си с 10 лв. Това значи, че букмейкърът е добавил още толкова към сметката ви, а за да изпълните регламента, вие трябва да инвестирате общо 50 лв. в прогнози от типа „права колонка“.
 • Всеки акумулатор трябва да се състои от минимум три събития. Всяка от селекциите трябва да е с прилежаща стойност най-малко 1.40.
 • Ако букмейкърът се усъмни в данните ви, има право да поиска от вас копие от личен документ. В случай, че не предоставите такъв, компанията има право да отнеме от баланса ви бонус средствата и всички печалби, генерирани с тях.

Изискайте този бонус


Бонус за добре дошли

бонус за добре долши

Втората оферта, която може да изберете при регистрацията си, е бонусът за добре дошли. Тук MELbet ви предлага право на безплатен залог, ако депозирате в акаунта си минимум $10 и ги заложите на среща с минимален коефициент 1.50. За да покриете изискванията на промоцията, трябва да превъртите първите $10 в профила си най-късно до 30 дни от датата на депозирането.

По-важни правила:

 • Ако отговорите на условията, букмейкърът ще ви предостави фрибет за сайта си в размер на $20 и право на $10 безплатен залог за мобилното приложение на платформата.
 • Щом получите средствата по офертата, ще може да теглите от баланса си, едва когато изпълните условията по разиграване на бонуса.
 • 20-те долара за сайта трябва да се разходят в трикратен размер в стандартната платформа на букмейкъра под формата акумулаторни залози, съставени от поне три събития. Коефициентът на всяко от тях трябва да е минимум 1.40. Имате 7 дни да го направите.
 • Същите условия важат и за 10-те долара, предназначени за мобилната версия на сайта. За да покриете условията обаче, трябва да ги превъртите, използвайки апликацията на MELbet за Android и iOS.
 • Опцията “Cash Out” не е валидна за безплатните бонус залози.
 • Сумата, спечелена с безплатния залог, не може да надвишава неговата стойност.
 • Клиентите, направили първия си депозит чрез Neteller и Skrill, не могат да се възползват от офертата.

Вземете този бонус


Други оферти за спорт

cashback промоция в Мелбет

Портфолиото с апетитни предложения от MELbet не се изчерпва със стартовите бонуси за нови клиенти. Компанията е помислила за потребителите, които обичат да играят на спортни събития с акумулаторни залози. Букмейкърът предлага да ви възстанови пълния размер на залога, ако само едно от предположенията ви се окаже грешно. Важно е обаче да запомните, че офертата е валидна, само ако сте поставили в права колонка най-малко седем селекции, а коефициентът на всяка от тях е минимум 1.70.

Акумулатор на деня

Друга страхотна възможност за любителите на този тип прогнози е акумулаторът на деня. Както споменахме по-горе, ще го откриете в дясната част на сайта, след като превъртите малко надолу с мишката.

акумулатор на деня в MELbet

В автоматичния генератор ви очакват специалните предложения на MELbet. Всеки ден букмейкърът подбира за своите клиенти различни комбинации. Може да заложите на по-сигурни предположения, но ако се чувствате по-авантюристично, бихте могли да играете и по-рисково с по-високи коефициенти.

Хубавото тук е, че в генерираните комбинации често участват и събития, които не са от света на футбола.
Най-страхотното обаче е, че MELbet възнаграждава всички потребители на генератора за акумулатори, като добавя допълнителен множител от 1.1.

Офертата „Можеш по-дълго“

бонус можеш по-дълго в Мелбет

Офертата „Можеш по-дълго“ е предназначена за всички редовни играчи, които обичат правите колонки. С тази промоция букмейкърът се старае да насърчи играта ви. Целта е да играете с акумулаторни залози всеки ден в продължение на шест седмици. За всяка завършена седмица MELbet ще ви възнагради с промо кодове, като тяхната стойност нараства с напредването на времето.


Бонус за казино раздела

След като прочетохте всички неустоими оферти, които букмейкърът е предвиди за секция „Спорт“, сигурно се питате дали в казино раздела също ви очакват промоции. За съжаление, на този етап там не са предвидени поощрения. Сигурни сме обаче, че MELbet ще попълни пропуска си в най-скоро време.


Депозиране и теглене

Както се досещате, за да играете пълноценно в MELbet, ще се наложи да направите депозит на средства. Добрата новина е, че букмейкърът предлага наистина разнообразни методи. За да изберете как да захраните акаунта си, погледнете към основната черна лента с менюто на профила ви. В лявата ѝ част ще откриете символа „$“. Именно него трябва да натиснете, за да започнете процедурата по депозиране. Тук е моментът да споменем, че MELbet е сред сайтовете, работещи с най-много разплащателни методи. Те са общо 31 и са разделени в следните категории:

 • Банкови карти;
 • Електронни портмонета;
 • Мобилни плащания;
 • Платежни системи;
 • Обмяна на електронна валута;
 • Интернет банкиране;
 • Предплатени карти;
 • Криптовалути;

Имате възможност да укажете на системата в коя държава се намирате и да проверите какви са вариантите за конкретната страна. В случая, за България сайтът поддържа 13 опции за депозиране. Вижте повече в следващата таблица:

Депозит

Метод на плащанеВидМинималенВреме
Visa, MasterCardБанкови карти50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
MaestroБанкова карта50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
SkrillЕлектронно портмоне50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
WebMoneyЕлектронно портмоне50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
МTСМобилни плащания50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
BeelineМобилни плащания50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
NetellerПлатежни системи50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
ecoPayzПлатежни системи50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
ComepayОбяна на електронна валута50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
Epay.bgИнтернет банкиране50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
PaySafeCardПредплатени карти50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
AstroPay CardПредплатени карти50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага
BitcoinКриптовалути50.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 3.00 TRYБез комисионни
Веднага

Теглене

Метод на плащанеВидМинималенВреме
Visa, MasterCardБанкови карти100.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 5.00 TRYБез комисионни
между 1 и 7 дни
MaestroБанкова карта100.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 5.00 TRYБез комисионни
между 1 и 7 дни
SkrillЕлектронно портмоне100.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 5.00 TRYБез комисионни
15 минути
WebMoneyЕлектронно портмоне100.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 5.00 TRYБез комисионни
15 минути
МTСМобилни плащания100.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 5.00 TRYБез комисионни
15 минути
BeelineМобилни плащания100.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 5.00 TRYБез комисионни
15 минути
NetellerПлатежни системи100.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 5.00 TRYБез комисионни
15 минути
ecoPayzПлатежни системи100.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 5.00 TRYБез комисионни
15 минути
AstroPay CardПредплатени карти100.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 5.00 TRYБез комисионни
15 минути
BitcoinКриптовалути100.00 RUB, 1.00 USD, 1.00 EUR, 5.00 TRYБез комисионни
15 минути

Мобилна версия на MELbet

мобилна версия на МелбетАко желаете да играете през телефона или таблета си, MELbet ви предоставя чудесна възможност за това. Имате два варианта – да се възползвате от олекотената версия на сайта, като го отворите през браузъра си, или да изтеглите специалната апликация на букмейкъра. Който и вариант да изберете, ще имате достъп до всички предложения на компанията и ще можете да се забавлявате, където и да се намирате.

Потребители на iOS
Собствениците на устройства Apple могат без проблем да изпишат името на букмейкъра в App Store-a и да изтеглят приложението. То се инсталира бързо, тъй като размерът му не е голям. Това е всичко, което ви е нужно, за да започнете играта от своя iPhone или iPad.

Клиентите с Android
Клиентите, които искат да играят през телефони или таблети с операционна система Android, ще трябва да положат малко повече усилия. Няма да откриете апликацията на MELbet, ако я търсите поименно в Google Market-a. Причината за това е, че рекламата на хазартни приложения противоречи на политиките на Google. Това обаче не трябва да ви плаши. Букмейкърът е помислил и за това.

Отворете сайта през браузъра на устройството си. В дъното на сайта ще видите жълт бутон „Мобилни приложения“, който ще ви отведе до инсталацията на желаната апликация.


Афилиейт програма на MELbet

Няма да преувеличим, ако кажем, че MELbet дължи успеха и разрастването си на добрата афилиейт програма, която развива. Може да прочетете повече за условията в дъното на сайта. Компанията разделя стратегията си на on-line affiliate и off-line affiliate.

Интернет партньорството е насочено към собствениците и операторите на различни сайтове. Ако рекламирате букмейкъра на страницата си и вашите банери носят посещения, ще получите комисионна от MELbet. Тя не е фиксирана, а се предоставя в процентно изражения от средствата по залозите, направени от привлечените от вас клиенти. В този смисъл, колкото повече потребители заведете до платформата на MELbet, толкова по-атрактивни възнаграждения бихте получавали. В някои случаи комисионната ви може да достигне до 40%.

Другият вариант за партньорство с букмейкъра е да разкриете наземни пунктове за игра към MELbet. Това обаче е възможно, само ако се намирате на територията на Русия.

Посетете афилиейт програмата оттук: https://melbet-partners.com/.


Чат на живо и обслужване на клиенти

Сами разбирате, че никой букмейкър няма да спечели доверието на своите клиенти, ако не се стреми към качествена обратна връзка. MELbet полага усилия за това. Компанията осигурява възможност за чат на живо с оператор. Още по-впечатляващото е, че тази опция е достъпна за всички езици, на които е преведен сайтът. Разработчиците са се погрижили за удобството на потребителите. Независимо в кой раздел се намирате, прозорецът, от който може да започнете разговор със служител на фирмата, е винаги в долната дясна част на страницата.

Разбира се, MELbet дават възможност да се свържете с тях и по други начин. Изпратете запитване на:

Другият вариант е да използвате формата за контакти, която е вградена в сайта.


Често задавани въпроси

 1. Защо MELbet няма лиценз в България?
 2. MELbet започва дейността си едва през 2012 г. и е сравнително нов букмейкър. Целта на компанията е да стъпи на много пазари възможно най-бързо, а издаването на лиценз от Държавната комисия по хазарта отнема време. Възможно е някога MELbet да предприеме тази стъпка, но това си остава изцяло в преценката на компанията.

 3. Безопасни ли са mirror линковете?
 4. Няма повод да се притеснявате по отношение на алтернативните линкове за достъп до MELbet. Съдържанието им е същото като при официалния сайт и е разработено от екипа на букмейкъра.

 5. Сигурно ли е да играем в MELbet?
 6. Един от акцентите в рекламата на MELbet е, че са най-коректният букмейкър, който плаща редовно, без да задава излишни въпроси. Това, в комбинация с факта, че сайтът използва модерните технологии за криптиране, прави платформата сравнително сигурно място за игра, на което поне трябва да дадете шанс. Опитайте с по-малки залози и вижте как ще се почувствате при тази букмейкърска къща.

 7. Как да стана партньор на MELbet?
 8. Както споменахме, букмейкърът развива наистина гъвкава афилиейт политика. Ако имате сайт или блог и желаете да установите партньорство с MELbet, свържете се с компанията на адрес: support@melbetpartners.com или по skype с името melbet.affiliate. Повече подробности за условията може да видите на melbet-partners.com.

 9. Защо MELbet не изисква верификация?
 10. Подобно на другите букмейкъри, MELbet също изисква верификация на профила. За да може да теглите средствата си или да се възползвате от бонусите в сайта, трябва да попълните подробно личните данни в профила си. Единствената разлика е, че тази компания не изисква веднага да изпратите копие на личните си документи. Това става по преценка на екипа по сигурността на фирмата и обикновено се случва, след като наредите няколко поредни тегления или пък спечелите по-мащабна сума.

 11. Кой метод за създаване на профил да избера?
 12. Компанията предлага четири метода за създаване на профил – с един клик, чрез телефонен номер, чрез имейл или с данните от социалните мрежи. Ако желаете само да изпробвате условията при този букмейкър, бихте могли да се възползвате от бързите регистрации. В случай, че искате да играете в сайта постоянно обаче, ще ви се наложи да допълните профила си.

 13. Защо MELbet не предлага бонус за казиното си?
 14. До момента букмейкърът не е предвидил отделни поощрения за клиентите, които обичат да играят в казиното на сайта. Причината за това е, че засега компанията е фокусирала силите и старанието си в спортния раздел. Съдейки по промоциите там обаче, очакваме в най-скоро време да се появят атрактивни оферти и за казиното.


Мнение и оценка

MELbet е един от букмейкърите, които ще ви впечатлят, особено ако обичате нестандартни предложения и изненади. В тази платформа ще откриете възможности за залог, каквито няма да срещнете в много други сайтове. Разнообразието при MELbet радва потребителите и се дължи на факта, че компанията поддържа партньорски отношения с редица разработчици. В допълнение трябва да подчертаем, че тук ще откриете доста изгодни коефициенти за някои събития. Букмейкърската къща е създала чудесни условия за игра и нашият съвет е да ѝ дадете шанс.

Посетете MELbet

Подробно ревю за MELbet
4.5 (90%) 2 глас[а]

Публикувай коментар

 1. Дарко Д.
  25.09.2018 в 7:49

  Изглежда че тези Мелбет имат доста добри предложения за залози и игри. Аз лично си падам по казино игрите и леко съм разочарован от липсата на разнообразни бонуси за казиното, но ги разбирам, понеже идеята на този букмейкър е главно насочена към спортовете. Все пак разгледах обстойно казино раздела им и мога да изкажа положително мнение. Игрите са разнообразни и от различни провайдъри, което е най-доброто нещо за един онлайн казино играч.

  0 0

Напишете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *