Защо е толкова важно към кои букмейкъри ще се насочите?

Видяно 215 пъти

Онлайн залозите стават все по-популярни и е напълно нормално и вие да искате да пробвате късмета си (особено, ако сте фен на даден спорт и го познавате добре).

Ако се нуждаете от помощ, трябва само да потърсите спортни сайтове като Betenemy и ще откриете информацията, която ви е нужна.
Струва ви се, че просто трябва да поискате и можете веднага да започнете да залагате. Че е лесно, лесно е, но все пак има някои неща, които трябва да направите, преди да можете да залагате онлайн на любимите си спортове и най-важното сред тях е да откриете вашите букмейкъри.

Защо е толкова важно към кои букмейкъри ще се насочите?

Ако влезете в интернет и потърсите ще видите, че букмейкърски къщи има изключително много и всички предлагат на пръв поглед много изгодни оферти, бонуси и какво ли още не. Това е супер, но нашият съвет е да не прибързвате, а да разгледате много обстойно какво предлага всеки един букмейкър. Обърнете внимание какви бонуси предоставят, имат ли мобилни версии, предлагат ли залози на живо, имат ли голямо разнообразие от спортни събития, на които да залагате, имат ли постоянна сервизна поддръжка и какви други функции предлагат.

Разгледайте внимателно предложенията и условията на букмейкърските къщи и едва тогава си направете регистрация при един или няколко букита (нашият съвет е да си направите акаунт поне при два букмейкъра, за да имате повече варианти за залози онлайн).

Колкото и да сте добри, колкото и да познавате спортните дисциплини, едно от най-важните неща си остава правилния избор на букмейкърските сайтове, особено тези за България. Затова не бързайте, а сравнете, проучете и тогава изберете на кой букмейкър да доверите парите си.

Какво ви носят бонусите?

Истината е, че не всеки залагащ онлайн се спира на определени бонуси. Някои играчи на спортните пазари предпочитат да не се възползват от различните бонуси, поради това, че е нужно да изпълнят определени условия за усвояването на бонус офертата. Но, въпреки това, друга голяма част от залагащите, харесват бонусите и извличат максимални ползи от тях. Ако и вие сте фен на бонусите, то трябва да разучите добре кой букмейкър, какви бонуси ви предлага. Никога обаче, не забравяйте да прочетете и различните условия по бонуса. Букмейкърски къщи, като Bet365, Спортингбет и Efbet, разполагат с прекрасни бонуси, не само за нови клиенти, но и за такива, които продължително време залагат при букмейкъра. В нашите ревюта са засегнати всички важни точки, касаещи различните бонуси, така че, ако сте фен на бонусите, то е важно към кой букмейкът ще насочите вашето внимание.

Какво ви носят залозите на живо?

Друг важен аспект, на който трябва да обърнете внимание при избора на букмейкър, са залозите на живо и възможностите, които букмейкърите ви предлагат за тях. При залозите на живо има два основни фактора. Единият е какъв брой събития се предлагат със залози в реално време за различните спортове. Вторият важен фактор са броят на пазарите, на които може да залагате за определени събития. След като разучите различните букмейкъри, то ще ви бъде доста лесно да определите кой от тях заслужава вашето внимание, но като цяло преди това, трябва да обичате да залагате на живо, понеже има хора, които не го правят.

Какво ви дават мобилните залози?

В ерата на технологиите и голямото развитие на мобилните устройства, нямаше как букмейкърите да прескочат този момент и така всички големи букмейкъри създадоха възможност за своите потребители да залагат през мобилно устройство или таблет. При някои букмейкърски къщи ще намерите различни апликации за отделните операционни системи, при други ще срещнете само мобилна версия, която се достъпва от браузъра на вашето устройство, но истината е, че всеки един от големите играчи на пазара предлага по някакъв начин мобилни залози. Въпросът може да се сведе до желанието на клиентите дали искат да имат мобилно приложение или само да достъпват, чрез браузъра. Но, ако нямате такива предпочитания, можем да ви насочим към това, да обърнете внимание на другите характеристики, които предоставя даден букмейкър, понеже всяка една от тях ще бъде активна и на мобилната версия!

Защо са важни коефициентите и броят на събитията?

Сериозните играчи на онлайн пазарите за залози имат някаква стратегия или са се съсредоточили към определен спорт или първенство, на което да залагат. Може да ви отнеме време, докато разберете къде вие сте най-силен, но важното в случая е да откриете това място. Букмейкърски къщи, като Bet365, Sportingwin, Efbet и Bwin, разполагат с множество събития и спортове, на които да залагате. Ако трябва да сведем избора до един букмейкър, то Bet365 печели нашият избор, което обаче, не означава, че всички трябва да се втурнат към него. Компанията предлага наистина много събития за залози, но не всеки се интересува от тях. Ако обичате да залагате единствено на големи първенства от отделните спортове, то пазари ще намерите при всички по-големи букмейкъри.

Що се отнася до коефициентите, то има един лидер в тази област – Pinnacle. Компанията не предлага никакви бонус оферти и не разполага с добра платформа за залози на живо, но пък от друга страна, това е букмейкърът, който е прочут с високите коефициенти, които предоставя на своите клиенти. Затова, ако търсите коефициента, то Pinnacle е вашето място.

Обслужване на клиенти и допълнителни функции?

Всеки един букмейкър се старае да изгради системата си по начин, който ще му даде възможно най-голяма автоматизираност, в смисъл такъв, че да не е нужно постоянно някой от поддръжката да отговаря на определени въпроси или да оправя грешки. Но, винаги има случаи, в които ще ви се наложи да се допитате до служител на букмейкъра. Като цяло, букемйкърите предоставят по няколко различни начини за връзка, като най-бързият от тях е чатът на живо. Уверяваме ви, че всеки един голям букмейкър ще ви помогне да намерите отговора на вашето запитване, относно сайта на компанията или неяснота около даден залог.

Не забравяйте да обърнете и внимание на различните методи на разплащане, които предлага букмейкъра и дали те отговарят на вашите възможности.

Друга важна част от избора на букмейкър са функциите, които той ви предлага. Кеш аут например, може да намерите при почти всички букмейкърски къщи, но добре трябва да разучите особеностите на опцията за затваряне на залога, понеже такива има!

Betfair предлага на своите клиенти допълнителни функции, като Cash Out, Price Rush и ACCA EDGE, които са в полза на клиентите и са създадени за тяхно удобство. Още една важна функция е наличността на пряко предаване за различните спортни събития. Доста букмейкъри предлагат тази опция, но ви предлагаме да разучите добре за какви спортове и събития се предлага, понеже при различните букмейкъри може да варира. Запознаването ви с различните букмейкъри ще ви даде ясна представа и за другите функции, които те имат, за да можете да направите най-правилният избор.

Финални думи

Различните букмейкърски къщи не си приличат! Може да има припокриване в някои предложения, но разлики все ще има, било то в коефициентите или наличните пазари. Ние ви изброихме основните качества, които големите букмейкърски къщи предоставят на своите клиенти. Въпросът е да изберете този или тези букмейкъри, които ви дават съвкупността от възможности, които най ви отърват на вас самите. Хубавото е, че винаги може да създадете регистрация при повече от един букмейкър, така че, не се колебайте, разучете компаниите добре и направете правилния избор!

betenemy

0 коментари за “Защо е толкова важно към кои букмейкъри ще се насочите?

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!