Winbet Match Plus – Безплатна игра с прогнози

Видяно 57 пъти

Клиентите на Уинбет ще могат да поставят безплатни прогнози на едни от най-вълнуващите спортни събития. За всеки правилно познат резултат от срещите, потребителите ще трупат точки. Типстърите събрали най-много точки ще могат да спечелят Winbet бонуси в края на съответният кръг.

Към Winbet Match Plus


Какво представлява Winbet Match Plus?

Winbet Match Plus Прогнози

Играта с прогнози Match Plus е част от програмата Winbet Plus, която предоставя специални награди за най-лоялните потребители. За да достигнете до безплатната игра с прогнози е необходимо да кликнете на бутона „Match Plus” намиращ се в менюто от лявата част на платформата. След като направите това, пред вас ще се появи прозорец със следните четири секции – Прогнозирай, Класиране, Кръгове и Как да играя.

Избирайки „Прогнозирай“ ще можете да видите наличните срещи, на който ще можете да направите своята безплатна прогноза. Под всяко събитие ще имате възможността да погледнете и как други играчи очакват да се развие двубоя между двата тима.

Чрез бутона „Класиране“ можете да проследите текущата класация на съответният кръг. Бутонът „Кръгове“ от своя страна ще ви покаже всички налични надпревари в които участвате, заедно с датата на тяхното начало и край както и вашият резултат в тях. И не на последно място „Как да играя“ ще ви запознае подробно с начина за участие в играта и наличните награди от промоцията.


Награди от Match Plus

Офертата Match Plus се състоя от 5000 лв. общ награден фонд под формата на безплатни залози и Winbet Plus точки. За да получите част от печалбата, трябва да съберете достатъчен брой точки, така че да сте в топ 500 в класацията. Възоснова на вашето предположение ще получите следния брой точки:

  • 10 точки при познаване на точен резултат
  • 5 точки при правилно прогнозиране на победител
  • 1 точка при губеща прогноза
Срок на офертата:
  • Начало: 11.07.2023 г.
  • Край: 08.01.2024 г.
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Winbet Match Plus – Безплатна игра с прогнози

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!