VIP бонуси

Таблица, съдържаща VIP бонуси за ВИП клиенти

Ако сте лоялен клиент на даден онлайн букмейкър, имате шанса да спечелите ВИП оферти. Какви точно са те и кои оператори за залози ги предлагат, вижте по-долу:

(2) оферти от 27 букмейкъри
VIP КЕШБЕК от 1xBet
VIP КЕШБЕК В знак на благодарност, че избрахте 1хБет, букмейкърът Ви предоставя шанса да се присъедините към тяхната нова програма за лоялност и да получите VIP кешбек! Какво е програма за лоялност и как работи? Има 8 нива в тяхната програма за лояност. Всички играчи започват от ниво 1 (Медно). За д...
повече информация
Вземи този бонус
VipLoyalty Program
VIP кешбек от Melbet
VIP Cashback от MELbet За клиентите, избрали да се регистрират в MelBet, букмейкърът Ви предоставя шанса да се присъедините към техния клуб за лоялност и да получите VIP кешбек! Какво представлява програмата за лоялност? Има 8 нива в тяхната програма за лояност. Всички играчи започват от ниво 1 (Мед...
повече информация
Вземи този бонус
VipLoyalty Program


За кого са предназначени VIP офертите?

Ако сте лоялен клиент, вашият букмейкър ще оцени предаността ви. Всички популярни букмейкъри ценят важните си клиенти, с които работят във времето. И както вие сте доказали, че брандът може да се чувства късметлия с играч като вас, така и букмейкърът може да реши да ви възнагради за вашите усилия и коректност. Именно в такива случаи, повечето онлайн букмейкъри прибягват до използването на тези ВИП промоции.


Какви видове ВИП бонуси има?

Могат да бъдат различни по тип. В някои програми има определени нива, които трябва да преминавате. Не е изключено и да бъдете възнаграждавани при изпълнение на определен етап. Друг тип бонуси от такова естество са възнагражденията с предметни награди, екскурзии до екзотични дестинации, безплатни залози или врътки, кешбек, персонални награди, подаръци за рожден ден или друго важно събитие и много други.


Често задавани въпроси (FAQs)

Искам да стана ВИП клиент. Какво да направя?

Като за начало, погледнете дали има някакъв клуб, който да е активен в официалния сайт на букмейкъра. Друга възможна алтернатива са т. нар. програми за лоялни клиенти. В тях, при изпълнението на определени условия, вие вдигате своето ниво в програмата и увеличавате VIP статуса си. Букмейкърите следят за това и нищо чудно да бъдете потърсени и възнаградени.

Какво печеля като VIP потребител?

Различи награди, които могат да бъдат доста щедри. С тях обаче съвсем не се изчерпват предимствата на важните за букмейкърите потребители. Много често ВИП клиентите имат значително повишаване на лимитите за максимален залог. Друго предимство е бързината на извършване при теглене на евентуална печалба. Някои букмейкъри предлагат дори по-различни коефициенти за някои събития, които да са по-високи, отколкото за стандартния потребител.