VIP бонуси

Таблица, съдържаща VIP бонуси за ВИП клиенти

Ако сте лоялен клиент на даден онлайн букмейкър, имате шанса да спечелите ВИП оферти. Какви точно са те и кои оператори за залози ги предлагат, вижте по-долу:

0 намерени оферти
There are no offers for България but you can try these offers

VIP КЕШБЕК от 1xBetVIP КЕШБЕК от 1xBet

VIP КЕШБЕК В знак на благодарност, че избрахте 1хБет, букмейкърът Ви предоставя шанса да се присъедините към тяхната нова програма за лоялност и да получите VIP кешбек! Какво е програма за лоялност и ...
show more
VipПрограма за лоялност

VIP кешбек от MelbetVIP кешбек от Melbet

VIP Cashback от MELbet За клиентите, избрали да се регистрират в MelBet, букмейкърът Ви предоставя шанса да се присъедините към техния клуб за лоялност и да получите VIP кешбек! Какво представлява про...
show more
VipПрограма за лоялностЗа кого са предназначени VIP офертите?

Ако сте лоялен клиент, вашият букмейкър ще оцени предаността ви. Всички популярни букмейкъри ценят важните си клиенти, с които работят във времето. И както вие сте доказали, че брандът може да се чувства късметлия с играч като вас, така и букмейкърът може да реши да ви възнагради за вашите усилия и коректност. Именно в такива случаи, повечето онлайн букмейкъри прибягват до използването на тези ВИП промоции.


Какви видове ВИП бонуси има?

Могат да бъдат различни по тип. В някои програми има определени нива, които трябва да преминавате. Не е изключено и да бъдете възнаграждавани при изпълнение на определен етап. Друг тип бонуси от такова естество са възнагражденията с предметни награди, екскурзии до екзотични дестинации, безплатни залози или врътки, кешбек, персонални награди, подаръци за рожден ден или друго важно събитие и много други.


Често задавани въпроси (FAQs)

Искам да стана ВИП клиент. Какво да направя?

Като за начало, погледнете дали има някакъв клуб, който да е активен в официалния сайт на букмейкъра. Друга възможна алтернатива са т. нар. програми за лоялни клиенти. В тях, при изпълнението на определени условия, вие вдигате своето ниво в програмата и увеличавате VIP статуса си. Букмейкърите следят за това и нищо чудно да бъдете потърсени и възнаградени.

Какво печеля като VIP потребител?

Различи награди, които могат да бъдат доста щедри. С тях обаче съвсем не се изчерпват предимствата на важните за букмейкърите потребители. Много често ВИП клиентите имат значително повишаване на лимитите за максимален залог. Друго предимство е бързината на извършване при теглене на евентуална печалба. Някои букмейкъри предлагат дори по-различни коефициенти за някои събития, които да са по-високи, отколкото за стандартния потребител.