Успешни стратегии за залагане на Eurofootball – реални примери

Съдържание
 1. Eurofootball ревю
 2. Използване на стратегии
 3. Печеливши стратегии за залагане
 4. Заключение

Eurofootball Ревю – Кои са те и защо да залагаме при тях?

Еврофутбол е букмейкърът, който печели титлата за първи лицензиран наземен оператор за територията на България. Със своя опит, компанията остава и до днес един от предпочитаните оператори за залози. В своята дългогодишна история, компанията има много успехи, един от които е създаването на онлайн платформа, която макар и с информативен характер, все пак е полезна. За нея разказваме в нашето подробно ревю за Еврофутбол, където обръщаме специално внимание на всяка една от секциите. Разбира се, това че не можете да правите онлайн залози в сайта е значителен недостатък, който определено оказва негативно влияние върху цялостния имидж на компанията. И все пак, ако сте фенове на залозите, които се поставят в локалните физически букмейкърски пунктове, то този бранд е добър избор. А защо това е така? Предстои да разгледаме в следващите редове.


С какво ще ни бъде от полза използването на стратегии в Еврофутбол?

Може би се питате след като няма онлайн платформа, в която да поставите залог, то дали бихте могли да приложите тактика, която да изпробвате в назмените пунктове. И да, отговорът на въпроса ви е положителен. Има много стратегии за поставяне на залози, които биха ви свършили работа. Разбира се, в случая няма да можете да залагате от комфорта на дома си, но пък емоцията да сте сред други фенове като вас в някой от пунктовете, също може да се окаже нещо приятно и забавно за вас. Обменяйки опит и анализирайки нещата с останалите играчи, бихте могли да получите много.


Реални примери за успешни стратегии за залагане в Еврофутбол

Нека обърнем внимание на същинската част от този преглед, а именно самите стратегии, които ще ви доведат до успешно поставени залози. Да не пропускаме обаче това, че ако все пак не желаете да напускате своя дом и удобството, което той ви предлага, но искате да печелите, то можете да разгледате сайта на Ефбет, в който за разлика от Еврофутбол се предлагат онлайн залози. В случай, че залозите във физическите букмейкърски обекти са нещо, което ви носи удоволствие, то запознайте се с техниките за печалба в Eurofootball, които изготвихме за вас.

Стратегия за прилагане на залози на живо

Футбол, тенис, басктебол, хокей – това са все любими спортове, чиито срещи можете да намерите в Еврофутбол и да поставите залог на мач, провеждащ се в реално време.

Не забравяйте, че от сайта можете да получите подробна информация за срещите, които се провеждат и които предстоят да бъдат проведени, но не можете да поставите залог през сайта, а трябва да посетите някой от всички локални пунктове в страната.

При залозите на живо е важно да следите много внимателно какви са коефициентите, как варира представянето на отборите или играча (в зависимост от спорта, за който следва да направите залог) и да направите прогнозата си изключително внимателно.

Често пъти изненадите идват от аутсайдерите, които взимат надмощие. Това, което можете да направите е да се подготвите предварително, за да сте максимално информирани в деня, в който се провежда срещата.

В сайта на букмейкъра има резултати на живо. Там можете да видите по дни кои са били срещите, които са се провели, какви са били техните резултати, какъв е крайният статус на събитието (в случай, че е приключил) и да прегледате детайли от мача.

Важното, което не искаме да пропуснем да ви информираме е това, че Еврофутбол не носи отговорност за евентуално забавяне, което може да се случи в сайта им и да се отрази върху вашия залог. И все пак, букмейкърът се старае да предостви актуални данни, така че не би следвало да имате проблем.

Стратегия при залог на виртуален спорт

Макар, че в сайта единственото, което ще можете да направите е да разгледате предстоящите срещи, това не пречи да отидете до локален пункт, където да попълните и талона си със своя залог.

Не забравяйте да имате инсталиран Adobe Flash Player, за да можете гладко и безпроблемно да наблюдавате провеждащите се срещи. И като стана дума за тях, вие имате възможност да правите залог на футболни срещи и конни надбягвания.

Относно футбола, видовете залози на виртуален мач, с които разполагате, до много голяма степен се припокриват със стандартните:

 • двоен шанс
 • краен изход
 • кой отбор ще отбележи първи гол
 • общи правила
 • под/над
 • първи голмайстор
 • първо полувреме
 • секунда на първи гол
 • точен брой
 • точен резултат

От компанията информират, че максималната печалба, която можете да веземете от един талон, е в размер на 300 000 лева. Сума, която определено си заслужава вниманието ви.

На всеки 5 минути се провежда нова среща. Това, което можете да направите е да проследите няколко, без да поставяте залог. Наблюдавайте внимателно. Запознайте се с правилата на играта. Както виждате самите срещи са кратки, така че няма да ви е нужно да чакате дълго и да губите време. Инвестирайте време в проучване. Вижте как завършват няколко от мачовете, като се постараете да разгледате и самата игра. Какво прави печелившият отбор? На какво залага лидерът в тийма? Кое е слабото звено, което води до загуба? Отговорете си на тези въпроси като проследите няколко поредни срещи. Така, постепенно ще видите кои са нещата, за които трябва да внимавате и когато стигнете момента, в който да заложите с реални финансови средства, няма да разчитате на късмет, а на обоснован залог, в следствие на предварително проучване и направен от вас анализ.


Обобщение

Като за финал, ще направим таблично представяне на нещата, заради които си заслужава да идете до физически пункт на букмейкъра, но за да сме обективни, ще посочим и слабите звена на оператора. Така най-лесно ще можете да прецените дали Еврофутбол е подходящият за вас избор.

Предимства на Eurofootball:
 • Дългогодишен опит на букмейкърския пазар
 • Множество пунктове в цялата страна
 • Възможност за лична комуникация и обмяна на опит с други играчи
Недостатъци на Eurofootball:
 • Пунктовете не са 24/7 на разположение
 • Предлага сравнително по-ниски коефициенти от тези на онлайн конкурентите му
 • Малко на брой спортове, на които може да се заложи

След като вече знаете кои са силните и кои слабите страни на бранда, можете напълно информирано да вземете свеото решение. В случай, че условията на компанията не ви удовлетворяват, разгледайте най-актуалните дневни оферти и промоции, където освен много добри суми, можете да изберете и оператор, при който да залагате. В случай, че локалните пунктове са вашият избор, то можете да опитате някоя от стратегиите, които разгледахме по-горе и да я приложите на практика. Не забравяйте, първо наблюдавайте внимателно и не бързайте да залагате, без да сте изгледали поне няколко срещи, които да анализирате. Едва след това пристъпете към поставянето на пари за вашите залози.